Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κοριτσιών Κ18 του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ομάδα Βόλεϊ κοριτσιών Κ18 του Άτλαντα Κιλκίς (κορασίδων παλαιότερα), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον πρώτο της αγώνα αύριο 12 Οκτωβρίου στο Κιλκίς, στο νέο ΔΑΚ και ώρα 16:00 με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας.


Η ομάδα αγωνίζεται στο Β΄όμιλο της ΕΣΠΕΜ (τρεις όμιλοι των 9 ομάδων) και η διάρκεια του πρωταθλήματος είναι από 5 Οκτωβρίου έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Παρόλο που, η ομάδα δεν πρόλαβε να κάνει φιλικά παιχνίδια λόγω του μικρού διαστήματος προετοιμασίας και συνέπεσε η 1η αγωνιστική με ρεπό, εν τούτοις οι παίκτριες έχουν εμπειρίες αγώνων και είναι έτοιμες να αγωνισθούν με καλή ψυχολογία στον αυριανό τους αγώνα. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χειρούλης έχει στην διάθεση του όλες τις επιλεγμένες για τον αυριανό αγώνα αθλήτριες του.

Ο Άτλας Κιλκίς ενημερώνει πως για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλει μπορούν να τηλεφωνούν για ενημέρωση ή εγγραφή στα γραφεία του Συλλόγου 23410-29376ή ή στο κιν: 6937156278.

Τα τμήματα που λειτουργούν φέτος είναι:

Οι Ακαδημίες παιδιών αγόρια και κορίτσια (από Β΄Δημτικού έως Στ΄Δημοτικού),

τα προαγωνιστικά αγόρια και κορίτσια με δύο τμήματα ( από Ε΄δημοτικού έως Α΄Γυμνασίου και Β΄Γυμνασίου έως Α΄Λυκείου) και

τα αγωνιστικά τμήματα ΑΝΔΡΩΝ, κορασίδων. Παγκορασίδων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία των τμημάτων μας από τα μέσα Δίκτύωσης www.instagram.com/atlas_kilkis

https://www.facebook.com/atlaskilkis/

ή Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube: Atlas volley.

για να βλέπετε τα video των ομάδων μας https://youtu.be/6WY-Ey6j8iY


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.