Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Του χάλασαν το χωράφι...

Συνελήφθη χθες (1 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή, 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 166 γραμμαρίων.

Περιοδείες της υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ρίας Αλτιπαρμακίδου, στην πόλη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψήφιας βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Ρίας Αλτιπαρμακίδου
Περιοδείες στην πόλη του Κιλκίς, στη λαϊκή, στα εμπορομάγαζα, στα στέκια της νεολαίας πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία) τις προηγούμενες μέρες.

Πανηγύρι Ευκαρπίας Κιλκίς


Δηλώνει πανέτοιμος να εκπροσωπήσει το νομό Κιλκίς, ο Γιώργος Φραγγίδης

Με μακρά πορεία στον χώρο της υγείας, της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής, ο Γιώργος Φραγγίδης δεν χρειάζεται συστάσεις στον κόσμο του Κιλκίς. Αναγνωρίσιμος, φιλικός, επικοινωνιακός, με αξιοζήλευτη διοικητική εμπειρία και πάντα με υψηλό ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά στα του τόπου του, δηλώνει πανέτοιμος να εκπροσωπήσει το νομό Κιλκίς στη Βουλή των Ελλήνων. 

Οι ετεροδημότες ψήφισαν Στέφανο Παραστατίδη - Ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα 300 ατόμων, του ξενοδοχείου Lazart της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς,  Στέφανου Παραστατίδη 
Ο κύβος ερρίφθη, την Κυριακή των εκλογών η κάλπη στέλνει τον Στέφανο Παραστατίδη στη Βουλή. Αυτή είναι η ετυμηγορία των ετεροδημοτών του Κιλκίς που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη, την Δευτέρα το απόγευμα, μετά την ομιλία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής σε μια κατάμεστη αίθουσα 300 ατόμων στο ξενοδοχείο Lazart.

Εμποροπανήγυρη Κιλκίς: Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξει ύφος και στυλ;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Για τους Κιλκισιώτες, η Εμποροπανήγυρη του Σεπτεμβρίου αποτελεί αναμφισβήτητα το κορυφαίο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό γεγονός όλης της χρονιάς. Ακόμη και οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων, Αποκριάς, Πάσχα κτλ με τίποτα δεν μπορούν να προσεγγίσουν το ντελίριο προσμονής που πιάνει τους Κιλκισιώτες για εκείνο το πενθήμερο. 

Προκήρυξη Υποτροφίας από τo I.IEK Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και τη Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ

Ανακοίνωση Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής
To I.IEK Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών του ιδρύματος και τη χρηματοδότηση από τη Φάρμα Κουκάκη ΑΕ, προκηρύσσει μια πλήρη υποτροφία διετούς φοίτησης, με έναρξη την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020, στην ειδικότητα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ-ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ*.

Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Μεγάλη και ιστορική ημέρα πλέον χαρακτηρίζεται η 23η Ιουνίου 2019 για την Ενορία του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλυτου Κιλκίς, της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Με τρεις αθλητές ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων

Δελτίο τύπου τμήματος στίβου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Με έναν αθλητή και δύο αθλήτριες θα λάβει μέρος η αγωνιστική μας ομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων (Κ18) που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την Πέμπτη και την Παρασκευή 4 -5 Ιουλίου 2019.

«Ο λαός του Κιλκίς έχει ανάγκη από αγωνιστή βουλευτή του ΚΚΕ»

Υπογράφει ο Κώστας Σιδηρόπουλος
Υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΚΕ
Γραμματέας Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 όμως…;
Το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές του είναι οι μόνοι που μιλούν για την επόμενη μέρα των εκλογών και πώς ο λαός θα βγει πιο δυνατός.

Οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, συμβουλεύουν

Κιλτίδης: Μαζί θα νικήσουμε - Για την Ελλάδα και το Κιλκίς


Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ν. Κιλκίς με το "ΜέΡΑ25"

Δελτίο τύπου «ΜέΡΑ25» Κιλκίς
Οι υποψήφιοι του ν. Κιλκίς με το «ΜέΡΑ25», Γιώργος Γεωργιάδης, Μαρία Κασκαρίδου, Δημήτρης Κωτσαρής και Σοφία Σπυρλιάδου συνεχίζουν την περιοδεία τους στην πόλη και στα χωριά του Κιλκίς και της Παιονίας.

Κιλκίς: Φροντιστηριακό-εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί φροντιστηριακό-εκπαιδευτικό σεμινάριο αγγλικής γλώσσας την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο Δημαρχείο του Κιλκίς στη Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Η μόνη ψήφος που είναι κερδισμένη, η ψήφος στο ΚΚΕ

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Ο ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε όλους τους εφαρμοστικούς νόμους του τρίτου «μνημονίου» συμπληρώνοντας τα 2 προηγούμενα «μνημόνια» του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ με τα εξαπτέρυγα τους (ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ), είναι αυτός που καταδίκασε τον λαό μέχρι το 2060 να ζει με την δαμόκλειο σπάθη των ματωμένων πλεονασμάτων, παρέδωσε στο υπερταμείο την δημόσια περιουσία της χώρας για ξεπούλημα της σε εγχώριο και διεθνές κεφάλαιο, δρομολόγησε τις εξελίξεις με τα «κόκκινα» δάνεια, παραδίδοντας σε διεθνές «κοράκια» τα γνωστά "funs" τις κατοικίες του Ελληνικού λαού επισπεύσαντας τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για την Γνώμη, από 1 έως 30 Ιουνίου 2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Εκπαίδευσης ΟΜΗΡΟΣ


Προεκλογική ομιλία Η. Κασιδιάρη και Χ. Χατζησάββα στο Κιλκίς


Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Γιώργος Γεωργαντάς: Δυνατά...


Προεκλογικό σποτ του Γιώργου Γεωργαντά.

Προεκλογική ομιλία Γ. Γεωργαντά στο Πολύκαστρο


Γιώργος Φραγγίδης: Πάμε λοιπόν για τη νίκη

"Καμπανιώτικα" 2019 στον Καμπάνη Κιλκίς


Δείτε Video από την κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Αναστασιάδη στο Κιλκίς


Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς Γιώργου Αναστασιάδη, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ.