Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο 2ο KIDS FESTIVAL ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Στις 9 Ιουνίου 2019, ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2ο KIDS FESTIVAL ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο κλειστό στάδιο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή αθλητών φίλων και συγγενών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν ανάλογη του μεγέθους της διοργάνωσης. 

Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Τσαουσίδη, σε Δροσάτο, Ακρίτα και Αμάραντα

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Τσαουσίδη
Με περιοδείες στα χωριά Δροσάτο, Ακρίτα και Αμάραντα συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Τσαουσίδης την προεκλογική του δραστηριότητα.

KKE: Συνεχίζεται η ανοχή στο φασισμό από τις αστικές δυνάμεις του Κιλκίς

Δελτίο τύπου KKE Κιλκίς
Αποκαλυπτική για ακόμα μία φορά ήταν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς «να εφαρμόσει το νόμο» και να διαθέσει «αναλογικά» και «επί ίσοις όροις» τους χώρους στα πολιτικά κόμματα μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Πληρωμή επιδόματος στέγασης (ενοίκιο)

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2019.

Πρόταση αντιστοίχισης – ισοτίμησης πτυχίων ΤΕ με πτυχία ΠΕ

Η ψήφιση του ν. 4610/2019 ολοκλήρωσε τη διαμόρφωση του Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης θέτοντας ένα τέλος στον αντιεπιστημονικό διαχωρισμό των ΑΕΙ σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Τώρα πια τα Πανεπιστήμια μας θα διακρίνονται από μία νέα αρχιτεκτονική, με νέα Τμήματα, ίδρυση Πανεπιστημιακών Ερευνητικών Κέντρων και λειτουργία διετών προγραμμάτων σπουδών για τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων και τα οποία θα παρέχουν επαγγελματικά πιστοποιητικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Δ. Σκαντζούρης: Να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη στις επικείμενες εκλογές

Υπογράφει ο Δημήτρης Σκαντζούρης
Πρόεδρος της  ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παιονίας
Στις πρόσφατες επαφές μαζί σας έγινα αποδέκτης προσωπικής σας πικρίας και αυστηρής κριτικής στο πρόσωπό μου που με οδηγούν στην ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια, καθιστώντας σαφή ορισμένα πράγματα.

Έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 25η Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτηκαι ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης για τους παρακάτω λόγους:

Βράβευση Αστυνομικών του Α.Τ. Παιονίας από μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α.

Αστυνομικοί του γραφείου Ασφαλείας του Α.Τ. Παιονίας βραβεύτηκαν από τον προϊστάμενο του κλιμακίου των μυστικών Υπηρεσιών των Η.Π.Α στην Ελλάδα, για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης όπου δραστηριοποιούταν στην παραχάραξη χαρτονομισμάτων δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η μάχη του Κιλκίς –Λαχανά (19-21 Ιουνίου 1913)

Του Θεόφιλου Τιρεκίδη
Η συγκεκριμένη μάχη η οποία ήτο φονικότερη κρισιμότερη και ενδοξότερη μάχη της νεοελληνικής ιστορίας, η μάχη του Κιλκίς, η οποία απουσιάζει από τα σχολικά βιβλία της ιστορίας.

Η Ελληνική σημαία κυματίζει στο ιστορικό ύψωμα του μνημείου Μακρυκώστα

 Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς, πιστό στη δέσμευσή του σε ότι αφορά την αξιοποίηση του υψώματος και μνημείου Μακρυκώστα, επισκέφτηκε με τρία μέλη του στις 11 Ιουνίου του 2019 το ύψωμα. 

Μήνυμα N.E. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για την 21η Ιουνίου 1913

Ανακοίνωση N.E. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Την 21η Ιουνίου του 1913 οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις μετά από σκληρές συγκρούσεις με τους Βουλγάρους, εισήλθαν στο Κιλκίς και έθεσαν την πόλη υπό ελληνικό έλεγχο. Οι μάχες ήταν πεισματώδεις και πολλές φορές διεξάγονταν σώμα με σώμα και εφ’ όπλου λόγχη. Οι ελληνικές απώλειες υπήρξαν μεγάλες όπως και των Βουλγάρων. 

Ν. Σαχπεκίδης: "Μαζί θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα σε κάθε σπίτι, σε κάθε νοικοκυριό"

Δρ. Νικόλαος Σαχπεκίδης
Καρδιοχειρουργός - Υποψ. βουλευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Ελληνικός λαός, με την ψήφο του στις ευρωεκλογές, εξανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές κάτι που ουδόλως επιθυμούσε καθώς επανειλημμένα εκδήλωσε την πρόθεσή του να εξαντλήσει πλήρως τον χρόνο που προβλέπεται.

Δείτε Video από την εκπληκτική εκδήλωση της 71ης Ταξιαρχίας με τίτλο "Δι εφ' όπλου λόγχης"


Η διαδραστική εκδήλωση της 71ης Ταξιαρχίας "Ο Πόντος" με τίτλο "Σελίδες Ημερολογίου - Δι εφ' όπλου λόγχης", έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στις 8 μ.μ.

Δείτε Video από την παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2019 στο Κιλκίς

Δείτε Video από την καλοκαιρινή συναυλία 2019 του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς


Η καλοκαιρινή συναυλία 2019 του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς, έγινε στην αυλή του Ωδείου την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στις 9:00 μ.μ.

Μήνυμα ΝΟΔΕ Κιλκίς, για την Μάχη του Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
«Μετά χαράς αναγγέλλω την κατάληψιν του Κιλκίς, μετά τριήμερον σφοδρόν αγώνα. Ο εχθρός καταδιώκεται κατά πόδας. Ηθικόν στρατού μας έκτακτον».
Το μήνυμα αυτό υπό την μορφή τηλεγραφήματος του Έλληνα επιτελάρχη αντιστρατήγου Βίκτωρα Δούσμανη προς τον τότε πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο αποτελεί την ιστορική αναφορά ότι η Μάχη του Κιλκίς στις 21 Ιουνίου 1913 έλαβε τέλος με νίκη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Μήνυμα του Κ. Πουντζουκιδη για την Μάχη του Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Στις 19-20-21 Ιουνίου το 1913 οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη του Κιλκίς - Λαχανά. Η έκβασή της μάχης υπέρ των ελληνικών όπλων, άνοιξε τον δρόμο για την απελευθέρωση της Ανατολικής Μακεδονίας και σηματοδότησε την κατάρρευση των βουλγαρικών φιλοδοξιών για την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης.