Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Συνελήφθησαν 3 άτομα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και κατασχέθηκαν πάνω από 48 κιλά κάνναβη

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν προχθές (15 Μαΐου 2019) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, 3 ημεδαποί ηλικίας 36, 38 και 41 ετών, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ισχυρά τα μηνύματα νίκης για Π. Τονικίδη, από τα χωριά του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη 
Το όραμά του για έναν ανθρώπινο και πιο φιλικό Δήμο, μοιράζεται με τους κατοίκους των οικισμών που επισκέπτεται καθημερινά στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Τονικίδης. Ήδη έχει επισκεφθεί πλήθος χωριών και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες στο Σ.Σ. Μουριών, στο Πεδινό, στο Γαλλικό και στην Επτάλοφο. 

Ο Συνδυασμός «Ενότητα στον τόπο μας» διεκδικεί τη δημοτική κοινότητα Ειδομένης

Ανακοίνωση Ανεξάρτητου Συνδυασμού Κοινότητας Ειδομένης (Ειδομένη-Χαμηλό-Δογάνης) «Ενότητα στον τόπο μας»
Στις δημοτικές εκλογές του 2019 αποφασίσαμε μια ομάδα ατόμων από τα τρία χωριά της κοινότητάς μας να δημιουργήσουμε έναν συνδυασμό ο οποίος θα διεκδικήσει τη δημοτική κοινότητα Ειδομένης.


Παράταση ισχύος Δ.Ε.Ε. υποψηφίων οδηγών και οδηγών

Στο ̟πλαίσιο διασφάλισης, κατά το δυνατόν, της εξυπηρέτησης των υποψηφίων οδηγών και οδηγών και της ομαλής υλοποίησης της διαδικασίας διενέργειας δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς ανά την επικράτεια, δεδομένης και της συσσώρευσης σημαντικού αριθμού φακέλων στην ̟πλειονότητα των Υ̟πηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, λόγω της μέχρι ̟πρότινος αδυναμίας διενέργειας δοκιμασιών προσόντων και συμπεριφοράς, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έδωσε νέα παράταση στα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.) υποψήφιων οδηγών έως τις 31/07/19. 

Αποτελέσματα Εκλογών για την Εκλογή Αντιπροσώπων στην 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ

Ανακοίνωση Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών 
Αποτελέσματα Εκλογών για την Εκλογή Αντιπροσώπων στην 88η Γ.Σ. της ΔΟΕ
ΨΗΦΙΣΑΝ: 397 
ΑΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑ: 20 
ΕΓΚΥΡΑ: 377

"Αλέξανδρε Αλερού και Μαρία Τοπάζη, θερμά συγχαρητήρια"

"Η Διευθύντρια Αικατερίνη Ρώσσιου και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς συγχαίρουν το μαθητή της Β’ Λυκείου Αλερού Αλέξανδρο για την κατάκτηση της 1ης (πρώτης) θέσης στα 800μ και τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Τοπούζη Μαρία για την κατάκτηση της 3ης (τρίτης) θέσης στη σφυροβολία στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων.

Πρόγραμμα Δημοτικής Παράταξης "Δήμος Αξιών" του Παύλου Τονικίδη

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα ΕΔΩ


Υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης προς Γεωργαντά: "Πράγματι αδικήσαμε το Νομό Κιλκίς στις βιοκαλλιέργειες"

Επίσκεψη Παύλου Τονικίδη στη Sonoco Α.Ε.

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Το εργοστάσιο χαρτοποιίας Sonoco Α.Ε., που εδρεύει στο Σταυροχώρι επισκέφθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2019 ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από τον υπ. Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Ηλιάδη.

Κιλκίς: Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Οι κεντρικές εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19η Μαΐου 2019, σύμφωνα με τον Ν.2193/1994 (ΦΕΚ Α32/1994).

Σοβαρή επιλογή

Όλοι την ξέρουν με το μικρό της όνομα. Η Κατερίνα που είναι κοντά τους, η Κατερίνα που τρέχει χωρίς αναπαμό για τα προβλήματά τους δίνοντας άμεσες λύσεις, η γυναίκα που έχει βάλει σε τάξη ένα μέρος της καθημερινότητας των Κιλκισιωτών, εργαζόμενη καθημερινά μαζί με τα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας για να έχουμε μια πόλη καθαρή μαζί με τα χωριά. 

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα για εμπόριο ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (16 Μαΐου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 27 ετών, καθώς στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, που όπως διαπιστώθηκε είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 26χρονο. 

Ψήφος μετά ωρίμου σκέψεως ή ψήφος κατ' εντολήν;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Οι πολίτες που ψηφίζουν σήμερα, είναι κατ' ουσίαν πολιτικά σκεπτόμενοι ή ντε φάκτο πολιτικά κατευθυνόμενοι;  Και λέω του σήμερα διότι για τους ψηφοφόρους του χθες δεν έχω ενδοιασμούς, είμαι σίγουρος για τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τους όταν βρίσκονται νοερά ή σε πραγματικό χρόνο μπροστά στην κάλπη, άλλωστε το αποτέλεσμα αυτής πάντα τους πρόδιδε. 

Κεντρική προεκλογική ομιλία Δημήτρη Κυριακίδη στο Κιλκίς


Πιστώνεται η 13η σύνταξη στους λογαριασμούς των συνταξιούχων

Πιστώνεται σήμερα το απόγευμα η 13η σύνταξη στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων. Το μεικτό ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση τη μηνιαία κύρια σύνταξη ως εξής:

Πληρωμή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019.

Ο δικός μας Στέλιος Κοτίδης, παρουσιάζει το δεύτερο προσωπικό του δίσκο


Τρία περίπου χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο "διαλέγεις δεν παίρνεις", ο 22χρονος πλέον Στέλιος Κοτίδης επιστρέφει στο προσκήνιο ετοιμάζοντας να παρουσιάσει το δεύτερο προσωπικό του δίσκο αποτελούμενο από 10 τραγούδια.

Βλάσης Αγτζίδης: Είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής

Προγραμματικές δεσμεύσεις Συνδυασμού "Κιλκίς Μπροστά" του Δημήτρη Κυριακίδη

Το πρόγραμμα μας, το οποίο θα ξεκινήσουμε να υλοποιούμε από τη πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, πάντα μετά τη δική σας εντολή. Μαζί για να πάμε το Κιλκίς και τα Χωριά μας, Μπροστά.

(Video) Κιλκίς: Διαδραστικό παιχνίδι με θέμα «Τηλεπικοινωνίες των Αρχαίων Ελλήνων»


Το διαδραστικό παιχνίδι «Τηλεπικοινωνίες των Αρχαίων Ελλήνων» διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς . Η δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς στις 10:00π.μ., με τη συμμετοχή των δημοτικών σχολείων της πόλης του Κιλκίς.

Δείτε Video από τη συνέντευξη τύπου της Δέσποινας Χαραλαμπίδου στο Κιλκίς


Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς επισκέφτηκε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, η υποψήφια περιφερειάρχης Δέσποινα Χαραλαμπίδου, του Συνδυασμού ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μαζί με τούς υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κιλκίς. 

Ανακοίνωση Ανεξάρτητου Συνδυασμού Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης-Κιλκίς «Νέα Εποχή στη Μεγάλη Βρύση»

Ανακοίνωση Συνδυασμού «Νέα Εποχή στη Μεγάλη Βρύση» 
Είμαστε μια ομάδα ατόμων από τη Μεγάλη Βρύση-Κιλκίς, ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τον πολίτη σχετικά με την ποιότητα ζωής, την υγεία, την ασφάλεια, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. 

Νίκος Νίτσας: Περί ανάπτυξης ο λόγος (Μέρος δεύτερο)

Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Στο προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για ανταποδοτικότητα, προσβασιμότητα και φυσικά την ανάπτυξη στο σύνολο των δομών του Δήμου μας.

Πραγματοποιήθηκε το "Γεύμα Αγάπης" του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Μέσα σε κλίμα χαρούμενο, ζεστό, φιλικό και οικογενειακό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου το "Γεύμα Αγάπης" που διοργάνωσε ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, με τη πολύτιμη βοήθεια του κυρίου Νίκου Τερζενίδη ιδιοκτήτη του κέντρου δεξιώσεων "Θέατρο" καθώς και πολλών συμπολιτών μας που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχή διεξαγωγή της σπουδαίας αυτής δράσης.

Τι ισχύει για όσους κληθούν για εφορευτική επιτροπή

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Την Κυριακή 26 Μαΐου διεξάγονται οι Ευρωεκλογές 2019 και οι Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2019 και εκτός από τους ψηφοφόρους στα εκλογικά κέντρα θα πρέπει να προσέλθουν και όσοι κληθούν ως μέλη εφορευτικής επιτροπής.

Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη. Η Γεωργία Σάρα Μαυρίδου είναι 25 ετών και κατάγεται από το Μεταλλικό.

Πετυχημένη όπως πάντα η εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Σάββατο στις 11 Μαΐου 2019 ο ΕΕΣ Κιλκίς πραγματοποίησε μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού την ετήσια εθελοντική του αιμοδοσία του. Συγκεντρώθηκαν πολλές μονάδες αίματος ενισχύοντας έτσι την τράπεζα του τοπικού τμήματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή των νέων αιμοδοτών.

Πρωτιά του Αλέξανδρου Κιλκίς στα Σύνθετα ΠΚ Β'

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς Με την κυριαρχία της Βασιλική Κέλλνερ στην ομαδική βαθμολογία των συνθέτων αγωνισμάτων του αλτικού τετράθλου (60μ εμπ, άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος, σφαιροβολία), διεξήχθησαν το Σάββατο 11 Μαΐου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες του της Β' φάσης του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων της κατηγορίας των Κ14 (Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β') της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Πρωτότυπη παρουσίαση του βιβλίου «Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33» του Χρήστου Τούβε στο «Λόφο» Κιλκίς

Το Βιβλιοπωλείο «Σελίδα 111» σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς διοργανώνουν την Παρασκευή 17 Μαΐου, στο Cafe- Bar «Λόφος» στις 9μ.μ., την πρωτότυπη παρουσίαση βιβλίου με μορφή συνέντευξης του Συγγραφέα Χρήστου Τούβε με τίτλο «Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33».

Εύη Καζαντζίδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος