Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Γιαννούλα Μητώνα: Είμαι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Χρυσόπετρας

Υπογράφει η Γιαννούλα Μητώνα
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Χρυσόπετρας
Είμαι η Γιαννούλα Μητώνα, ηλικίας 33 ετών και είμαι υποψήφια τοπική σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Χρυσόπετρας. Είμαι δασκάλα και είμαι ενεργή στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 12 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Σωτήριο Πατσιούρα και έχουμε δύο παιδιά, την Αρετή και το Χρήστο, ηλικίας 9 και 7 ετών αντίστοιχα. 

Οι συνδυασμοί στην Τοπική Κοινότητα Γρίβας, για τις Εκλογές 2019

Δείτε τους συνδυασμούς στην Τοπική Κοινότητα Γρίβας, για τις Εκλογές 2019, ΕΔΩ

Video: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κιλκίς του συνδυασμού "Πράξεις Για Τη Μακεδονία"


Κιλκίς, Τρίτη 7 Μαΐου 2019
Ο υποψ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, παρουσιάζει τους υποψηφίους του συνδυασμού "Πράξεις Για Τη Μακεδονία" στην Π.Ε. Κιλκίς.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Δικτύου «Έλληνες Ριζοσπάστες»


Δελτίο τύπου Δικτύου «Έλληνες Ριζοσπάστες»
Με ευθύνη απέναντι στους Έλληνες που αναζητούν ελπίδα και σχέδιο για το αύριο, οι «Έλληνες Ριζοσπάστες» παρουσιάζουμε τη λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών μας.

Περιοδεία του Σωτήρη Αβραμόπουλου, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Σωτήρη Αβραμόπουλου
«Η ευθύνη για την υποβάθμιση και την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε Κυβέρνηση και Διοικήσεις του Δήμου και της Περιφέρειας».
Το Κιλκίς επισκέφτηκε την Τρίτη 7 Μαΐου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Αβραμόπουλος, μαζί τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους από την ΠΕ Κιλκίς, Αλτιπαρμακίδου Ρία, Αθανασιάδη Θοδωρή, Χαλίτσιο Κώστα, Φαχουρίδου Βίκυ και Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο. 


Διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Άνω και Κάτω Ποταμιά, Σεβαστό, Κολχίδα, Καμπάνη, Μάνδρες, Καλίνδρια και Δοϊράνη

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 9 Μαΐου 2019 θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Καλίνδρια – Δοϊράνη από τις 8:00 έως τις 14:30 εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Σατανάκης Απόστολος, Τσικουνδούρα Ευδοξία (Εύη), Κοκοβίδης Κυριάκος, Κονίδου Κωνσταντίνα με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Με τους Σατανάκη Απόστολο, Τσικουνδούρα Ευδοξία (Εύη), Κοκοβίδη Κυριάκο και Κονίδου Κωνσταντίνα ολοκληρώνεται η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του «Δήμου ΑΞΙΩΝ» με επικεφαλής τον Παύλο Τονικίδη.

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Παύση τετάρτου" της ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου «...από το Κιλκίς»

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΙΛΚΙΣ και ο εκδοτικός οίκος ΚΕΔΡΟΣ θα παρουσιάσουν στο κοινό του Κιλκίς, την Τετάρτη 8 Μαϊου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα Μανόλης Ανδρόνικος της ΤΕΧΝΗΣ τη νέα ποιητική συλλογή της κιλκισιώτισσας ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου με τίτλο “Παύση τετάρτου”.

Κιλκίς: Αναπαράσταση Σαρακατσάνικου Γάμου (Προζύμια)


Video: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κιλκίς της Λαϊκής Συσπείρωσης



Κιλκίς, Τρίτη 7 Μαΐου 2019
Ο υποψ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Αβραμόπουλος, παρουσιάζει τους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς.

Ο Ελληνισμός της Νότιας Ρωσίας ως πηγή έμπνευσης και ως πεδίο δράσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταλαμπίρης 
Δάσκαλος
Σε λίγες ημέρες οι Έλληνες και όχι μόνον, θα τιμήσουν την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Το γεγονός αυτό, πέρα από την τραγικότητά του σηματοδοτεί και την αναδίπλωση του ελληνισμού στα όρια του σημερινού εθνικού κράτους, ύστερα από χιλιάδες χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στα παράλια της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας. 

Προκήρυξη διαγωνισμού για πρόσληψη πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη εννιακοσίων εξήντα δύο (962) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στο Πυροσβεστικό Σώμα. 

"Γιατί το εκλογικό μας σύστημα είναι άδικο"


Γράφει ο Λευτέρης Παυλίδης*
Μόλις χθες έμαθα ότι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της Κύπρου δεν υπάρχουν πολλά ψηφοδέλτια, αλλά ένα και μοναδικό! Σε αυτό το ενιαίο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι των εκλογών, οι οποίοι μπορεί μεν να προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, ωστόσο ο ψηφοφόρος μπορεί να επιλέξει τους υποψηφίους της αρεσκείας του δίχως να δεσμεύεται. 

Νίκος Νίτσας: Περί ανάπτυξης ο λόγος (Μέρος πρώτο)

Γράφει ο Νίκος Νίτσας* 
Και τώρα που ξεμπερδέψαμε και με τα διαδικαστικά, ας μιλήσουμε για ανάπτυξη.
Είναι λοιπόν μια λέξη που είναι στα χείλη όλων μας . Μηδενός εξαιρουμένου. Την θέλουμε διακαώς και την αναφέρουμε ανελλιπώς σε κάθε αποστροφή του λόγου μας , όταν αυτός άπτεται του μέλλοντος αυτού του τόπου. Εν προκειμένω και στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η πλέον προαναφερόμενη λέξη στις παρέες, στα πηγαδάκια στα εκλογικά επιτελεία των συνδυασμών αλλά και στις ομιλίες .

Δράση στο Παλατιανό Κιλκίς με τίτλο, "Iστορίες μιας ρωμαϊκής πόλης στο δάσος των Κρουσσών"

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχοντας στην επικοινωνιακή δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» διοργανώνει στον Αρχαιολογικό Χώρο του Παλατιανού, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρα  09.30 – 12.30, την εκπαιδευτική δράση «Σπίτι μου σπιτάκι μου και σπιτοκαλυβάκι μου. Ιστορίες μιας ρωμαϊκής πόλης στο δάσος των Κρουσσών».

Κιλκίς: Βιωματική δράση με τίτλο, "Ποταμός Εχέδωρος: ψήγματα χρυσού και ιστορίας"

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και το Τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν –με τη συνεργασία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς– τη βιωματική δράση «Ποταμός Εχέδωρος: ψήγματα χρυσού και ιστορίας».