Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Video: Επίσκεψη Δ. Αγαθόπουλου στο κατεστραμμένο και λεηλατημένο ξενοδοχείο Παπάιτσα, στο Κάτω Θεοδωράκι Κιλκίς


Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου στο κατεστραμμένο και λεηλατημένο ξενοδοχείο Παπάιτσα, στο Κάτω Θεοδωράκι Κιλκίς, την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019.

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 8 Μαΐου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κιλκίς: Eπιμορφωτικό Σεμινάριο για την ενθάρρυνση των γυναικών να μετέχουν στον πολιτικό στίβο


Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) και η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς διοργανώνουν τη Δευτέρα 13/05/2019 και την Τρίτη 14/05/2019 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Ν. Παναγιώτου 50, 611 00 Κιλκίς.

Με Υπουργική Απόφαση ρυθμίζονται τα θέματα αξιολόγησης Λυκείου

Από το ΥΠΠΕΘ διευκρινίζεται ότι, για λόγους απλοποίησης των διαδικασιών, θέματα αξιολόγησης Λυκείου ρυθμίζονται πλέον με Υπουργική Απόφαση, βάσει του υπό έκδοση νόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή την 23η Απριλίου 2019. Ισχύουν όσα είχαν περιληφθεί στην υπ’ αριθμόν169626/Δ2/11-10-2018 εγκύκλιο.

Ασημακίδου Ελένη, Παπαδόπουλος Ευθύμιος, Αβραμίδου Μάρθα με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Ασημακίδου Ελένη, Παπαδόπουλος Ευθύμιος και Αβραμίδου Μάρθα κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Παύλο Τονικίδη, για ένα Δήμο Κιλκίς πραγματικό αρωγό στην καθημερινότητα του δημότη.

Ιωάννης Χατζηαποστόλου: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς


Κιλτίδης: Σας πρόδωσαν! Γκρεμίστε τους


Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Ανάσταση ψυχών και επανάσταση λογικής, για ανόρθωση της πατρίδος μας.
Με αφορμή και εφαλτήριο τις Ευρωεκλογές, να ανατρέψουμε την κυβέρνηση
του εκφυλισμού και της αποδόμησης του ελληνότροπου αξιακού συστήματος
της ζωής μας.


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Σάββατο 4 μέχρι και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 09/03-05-2019), που ισχύει από αύριο Σάββατο 4 Μαΐου 2019 μέχρι και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Ενημερωτική συνάντηση για το πρόγραμμα LEADER

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Με την προκήρυξη του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD να βρίσκεται σε εξέλιξη, η Αναπτυξιακή Κιλκίς, με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους υποψήφιους επενδυτές και την υποβολή άρτιων φακέλων υποψηφιότητας, προσκαλεί Μελετητικά Γραφεία, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Μηχανικούς, Λογιστές/Οικονομολόγους, Γεωτεχνικούς κ.λπ., σε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, στις 11:00 π.μ.στα γραφεία της (Σόλωνος 13, Κιλκίς) με θέμα την αναλυτική ενημέρωσή τους επί των δράσεων που προκηρύχθηκαν, των διαδικασιών υποβολής προτάσεων, των κριτηρίων επιλογής και επιλεξιμότητας κ.ά.

Μιχάλης Βιδιαδάκης: Είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Κιλκίς: Παρουσίαση νέου βιβλίου του Βλάση Αγτζίδη, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Πρόσκληση για την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Βλάση Αγτζίδη, που θα γίνει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 8:00 το απόγευμα.

Assist στην πρόληψη: ΠΑΣ Αετός vs ΑΡΗΣ


Δείτε το νέο προεκλογικό σποτ του Θέμη Κοσμίδη

Γιάννης Παναγόπουλος: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιάννης Παναγόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Ονομάζομαι Γιάννης Παναγόπουλος και γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1954. Τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο Αρρένων Κιλκίς και στην συνέχεια το τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, της σημερινής σχολής Γεωτεχνικών επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ευαγγελία Κωνσταντινίδου, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία


Ευαγγελία Κωνσταντινίδου το όνομά της, εκπαιδευτικός, μόλις 24 ετών, με καταγωγή από το Κιλκίς και τόπο εργασίας το Λονδίνο. Μεγάλη της αγάπη η μουσική και το τραγούδι. 

Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, πέρασες από το Κάτω Θεοδωράκι;

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς. Ένα από τα δεκάδες ανεκμετάλλευτα κρυφά διαμάντια που έχουμε στο νομό μας και που ανήκει πλέον στο δήμο Κιλκίς είναι και το Κάτω Θεοδωράκι. Βουτηγμένο κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο, με μια εκπληκτική παρθένα φύση γύρω του, είναι απορίας άξιο πως δεν το ξέρουμε καν ούτε εμείς οι Κιλκισιώτες. Ακριβώς κάτω από το χωριό υπάρχει και μια μικρή τεχνητή λίμνη που εντυπωσιάζει όποιον την επισκεφτεί, ενώ όσοι πήγαν είπαν: «Έχουμε τέτοια μέρη στο Κιλκίς και δεν το ξέρουμε;».

Θεόδωρος Βαφειάδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς