Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Outdoor Training στο Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Η Άνοιξη ήρθε και το γυμναστήριο Kinesis αποφάσισε να οργανώσει κάτι διαφορετικό για τα μέλη του, ένα outdoor training, μία διασκεδαστική εμπειρία προπόνησης σε εξωτερικό χώρο. Την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 18:00, η ομάδα θα συγκεντρωθεί έξω από το δημοτικό στάδιο Κιλκίς εφοδιασμένη με πολλή ενέργεια και διάθεση για προπόνηση.

Για να μην ερημώσει η περιοχή της Ροτόντα

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Το οικονομικό χάσμα που προκάλεσε και προκαλεί η οικονομική κρίση μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία περιοχών με μορφή «γκέτο» σε αρκετά σημεία της πόλης. Θα πρέπει να είμαστε ωστόσο προσεκτικοί με τη χρήση συγκεκριμένων λέξεων. 

Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου Σάββα Τσιτουρίδη για τις Ευρωεκλογές 2019

Ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες Ριζοσπάστες Σάββας Τσιτουρίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα «Ευρωεκλογές 2019 και η σημασία τους για την ελληνική περιφέρεια». Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 18.00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Αίθουσα εκδηλώσεων B. Σεργιαννίδης, Στενημάχου 2, Κιλκίς).

Στο Κιλκίς το επόμενο Προσυνέδριο Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Λαιμό Πρεσπών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου το 44ο προσυνέδριο των Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας – Θράκης με θέμα «Πολιτισμός και Ολυμπιακό Ιδεώδες». 

Η Βιβή Ελευθεριάδου υποψήφια στο συνδυασμό του Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στον συνδυασμό ΚΙΛΚΊΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι η Κιλκισιώτισσα εκπαιδευτικός Παρασκευή (Βιβή) Ελευθεριάδου.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Με την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς, με την παρουσία όλων των μελών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 20ης Μαρτίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Μάρτιο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάρτιο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Μάρτιο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 525 άτομα και ειδικότερα:

Οι 100 Λαζαρίνες της Αιανής στην Πλατεία Αριστοτέλους

Η Δημοτική Κοινότητα Αιανής, Ιστορικής Έδρας του Δήμου Κοζάνης, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" και ο Σύλλογος Γυναικών Αιανής, κάθε χρόνο το Σάββατο του Λαζάρου, στην κεντρική πλατεία του χωριού, διοργανώνουν το έθιμο των Λαζαρίνων και τον τρανό χορό «Τσιντσιρό».

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας (9/4/2019)

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
«Σχετικά με εγκαταλελειμμένα οχήματα στο Κιλκίς» 
Ως υποστατό πρόβλημα καταγράφεται στον τοπικό Τύπο η κατάσταση αναφορικά με εγκαταλελειμμένα οχήματα στον αστικό ιστό του Κιλκίς. Μάλιστα πρόσφατα για το εν λόγω ζήτημα υπήρξε αναφορά και σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στο Δρόμο Θυσίας του Οχυρού Ιστίμπεη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, διοργανώθηκε ο Δρόμος Θυσίας στο Οχυρό Ιστίμπεη. Ένας διαφορετικός αγώνας που φέρνει του συμμετέχοντες κοντά στην Ιστορία καθώς η διαδρομή του περνάει δίπλα από ένα παλιό Βουλγάρικο κι ένα Ελληνικό παρατηρητήριο, το Οχυρό Ποποτλίβιτσα και σε πολλά στοιχεία από την Μάχη των Οχυρών, χαρίζοντάς τους ταυτόχρονα θέα που «κόβει» την ανάσα. 

Θεόφιλος Μουρατίδης και Τζένη Κεσίδου με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Θεόφιλος Μουρατίδης και Τζένη Κεσίδου, δύο ακόμη συμπολίτες μας με αγάπη για τον τόπο τους, που υπηρετούν το θεσμό της οικογένειας μέσα από την πολυτεκνία και την τριτεκνία αντίστοιχα, τάσσονται στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς κ. Παύλου Τονικίδη για ένα Δήμο Κιλκίς πιο φιλικό, πιο λειτουργικό και πιο κοντά στην τοπική κοινωνία.

Ο Α.Σ. "Η Τόλμη Κιλκίς", στο 7ο Baby Cup TKD στην Κοζάνη

Δελτίο τύπου Α.Σ. "Η Τόλμη Κιλκίς"
Στο 7ο Baby Cup TKD στην Κοζάνη συμμετείχε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης το Σάββατο 31 Μαρτίου 2019. 

Κιλκίς: 5ο Τουρνουά Handball Mini


Ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, εκ των κορυφαίων στελεχών του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος στον τόπο μας, συμπαρατάσσεται με το Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφιος με το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να δημιουργήσουμε δυναμικές συνθήκες ανάπτυξης στο Δήμο Κιλκίς. 

Μήνας ενημερωτικών δράσεων για τον Αυτισμό από το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αυτισμού, προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά για το θέμα. Στόχος μας ήταν να καταρρίψουμε στερεότυπα τα οποία συνδέονται με στάσεις που υποβιβάζουν το αυτιστικό άτομο. 

Στοχευμένη προκήρυξη για τη Βιολογική Κτηνοτροφία


Δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» η πρόσκληση της Δράσης 11.2.2 «Ενισχύσεις για τη διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην κτηνοτροφία» του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Κιλκίς: Το Σύνολο "η πόλις" παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση «Το τραμ το τελευταίο»


Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο "η πόλις" σε συνεργασία με τo Δήμο Κιλκίς θα παρουσιάσει την μουσικοθεατρική παράσταση «Το τραμ το τελευταίο».
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.

Και τώρα η άνοδος για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος επικρατώντας με 22-21 του Ζαφειράκη Νάουσας. Στο τελικό θα αναμετρηθεί με τον Φαίακα Κέρκυρας έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Δύο μετάλλια και Πρωτιά στην ομαδική, για τον στίβο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Την πρώτη της εμφάνιση σε επίσημους αγώνες, πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Απριλίου η νεοσύστατη Ακαδημία κλασσικού αθλητισμού Αλέξανδρου Κιλκίς, που αγωνίστηκε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των συνθέτων αγωνισμάτων (τέτραθλο) του ομίλου του Ν. Κιλκίς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας. 

Ανακοίνωση για τον διορισμό Διοικητικού Συμβουλίου στον Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου - Κιλκίς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε Κιλκίς), μετά τις δύο άκαρπες συνεδριάσεις της συγκροτηθείσας Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ) του Τ.Ο.Ε.Β Αξιοχωρίου και την εκπνοή της προθεσμίας για τον διορισμό Δ.Σ, ανακοινώνει πως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, δίδει μία τελευταία παράταση στην διαδικασία διορισμού Δ.Σ από τα μέλη της Γ.Σ. 

"Όλοι με ρωτάνε να τους πω..."



Μαρία Σιότσου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Με ρωτάτε γιατί μπλέχτηκα με όλα αυτά και τι δουλειά έχω με τις εκλογές και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

3ο Βραβείο Σεναρίου, για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Ανακοίνωση 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Οι μαθητές της Στ τάξης του σχολείου έλαβαν μέρος για άλλη μία φορά –με ανάλογες τιμητικές διακρίσεις- στον 3ο ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ -Παιδί και Κινηματογράφος με τίτλο: «Από τους κύκλους της Κουσάμα… στους κύκλους των παιδιών!», υπό την Αιγίδα Υπουργείου Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων.


Το Kinesis-Gym Κιλκίς, στο μεγαλύτερο Fitness forum παγκοσμίως

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Κιλκίς
Παρουσία του Kinesis Gym στην FIBO για ακόμα μία χρονιά  Το γυμναστήριο μας, Kinesis Gym, παρευρέθηκε στο μεγαλύτερο Fitness event παγκοσμίως στην Κολωνία της Γερμανίας για τρίτη φορά, με τον Παναγιώτη Μαυρογενίδη.
Η διεθνής έκθεση FIBO Cologne 2019, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας παγκοσμίως πραγματοποιήθηκε 4-7 Απριλίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας στη Γερμανία από την διοργανώτρια εταιρεία, Reed Exhibitions.
Παρουσιάστηκαν όλες οι τελευταίες και πιο σύγχρονες μέθοδοι εκγύμνασης ενώ στα διάφορα events κατά την διάρκεια της FIBO εκθέτες από όλο τον κόσμο παρουσίασαν καινούργιες ιδέες, τάσεις και καινοτομίες όσον αφορά το fitness. Πήραμε ακόμη πληροφορίες για τον αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και την επιστήμη αθλητικής διατροφής. 

Ψηφίζεις άτομα, όχι μόνο κόμματα!


Υπογράφουν οι**:
Νικολοπούλου Αναστασία, Δικηγόρος ΕΚΠΑ
και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις ερχόμενες τριπλές εκλογές. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από ανακοινώσεις υποψηφίων για δήμους, περιφέρειες και ευρωκάλπη. Κυκλοφορεί μια έντονη "φήμη" ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες τον ερχόμενο Μάιο θα είναι υποψήφιος για κάποια θέση. 

Σύσκεψη για τη απαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 08 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σύσκεψη στα πλαίσια εφαρμογής της Απόφασης για την απαγόρευση αλιείας (από 15 Απριλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ έως 20 Μαΐου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 π.μ) στην λίμνη Δοϊράνη λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών.

Κάμερες σε δημόσιους χώρους. Είναι νόμιμη η χρήση τους;



Κάμερες σε δημόσιους χώρους. Ο Κωνσταντίνος Τζίκας (δικηγόρος & διαμεσολαβητής)* αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του Alpha και στην πρωινή εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτριου Λαζόπουλου «Εδώ Θεσσαλονίκη» στο κατά πόσο είναι νόμιμη η χρήση των καμερών ασφαλείας οι οποίες τοποθετούνται σε δημόσιους χώρους. Η συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ομιλία του Τζίκα Κωνσταντίνου στο κλαδικό συνέδριο της Salonica Electonix το οποίο διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη 6 & 7 Απριλίου 2019.

Πιερία: 54χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και περί ώρα 11.15, στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Εξοχής Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Παράταση ενός μήνα, για τα αυθαίρετα

Παράταση ενός μήνα, έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, δίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δεύτερη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων με μείωση του ειδικού προστίμου κατά 10% στο πλαίσιο του νόμου 4495/2017.
Η παράταση θα ενταχθεί σε σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ΤΑΞΙ

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ΤΑΞΙ θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, με ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ ο κιλκισιώτης Δ. Παρίδης

Υπογράφει ο
Δημήτρης Παρίδης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
του ΛΑΟΣ 
Η επιλογή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη να με εντάξει στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, είναι τιμή για μένα και για την τοπική μας κοινωνία. 
Μια επιλογή που χρίζει ιδιαίτερης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου, μια επιλογή που μου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. 

Μαζί με τον Σούλη Καζαντζίδη, ο Παναγιώτης Τρετζίδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Μια νέα συνεργασία με τον συνδυασμό του ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τρετζίδη, ένα ακόμα δυναμικό και έμπειρο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, για το οποίο ο κ. Καζαντζίδης υπογράμμισε σε ανάρτησή του: "Δυναμώνουμε περισσότερο. Γιατί Μαζί Μπορούμε καλύτερα! Για το Κιλκίς!

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο πρωτάθλημα Ταε κβο ντο, στην Κοζάνη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Στις 31 Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο στην Λευκόβρυση Κοζάνης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες έως 2013 γεννηθέντων. Διοργανωτής ο αθλητικός Σύλλογος Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης του Αλμασίδη Χρήστου.

Στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ο Δημήτρης Κυριακίδης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης την Τρίτη 2 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα του Αυτισμού. 

Αγαθόπουλος: Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ταυτόσημο με τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου
Κλιμάκιο του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" με τον υποψ. Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο και τους υποψ. Δημοτικούς Συμβούλους Αναστασιάδου Λένα, Μαυροκεφαλίδου Δέσποινα και Κωφίδου Βιολέτα, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς και είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση για τα δρώμενα του συλλόγου και παράλληλα συζητήθηκαν τα προβλήματα και τα μελλοντικά σχέδια του παραρτήματος Κιλκίς. Διαπιστώσαμε ότι όπου υπάρχει το όραμα και η χρηστή διαχείριση της διοίκησης και των λειτουργιών ενός συλλόγου τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. 

Δόξα Αλεκτορίδου, Μάριος Κυριαζίδης: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Υπογράφει η Δόξα Αλεκτορίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Ανήκω στη κατηγορία των γυναικών που θέλουν ο δήμος τους να συνεργάζεται με τους δημότες , να ενημερώνει , να επιβραβεύει και να προωθεί τον εθελοντισμό, να αφουγκράζεται τα προβλήματα με ευαισθησία και να δίνει γρήγορες και δίκαιες λύσεις.