Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Συλλήψεις σε Κιλκίς και Χαλκιδική για διωκτικά έγγραφα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα, συνελήφθησαν χθες (21 Μαρτίου 2019) σε Κιλκίς και Χαλκιδική συνολικά τρία άτομα, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν - κατά περίπτωση - καταδικαστικές αποφάσεις και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Βιωματικό εργαστήριο για γονείς μαθητών ΣΤ΄ Τάξης, με θέμα: «Αλλάζοντας μέσα από τις αλλαγές»

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σχεδιάζει να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για γονείς μαθητών ΣΤ΄ Τάξης, με θέμα: «Αλλάζοντας μέσα από τις αλλαγές». Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε 4 συναντήσεις και συγκεκριμένα στις 1, 8, 15 και 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρες 17:15-19:15. 

Δημόσιο, ιδιωτικό ή και τα δύο;


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Συχνά στην Ελλάδα υπάρχει διαχωρισμός ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Αυτό ξεκινάει από το ίδιο το κράτος με διαχωρισμό των εργασιακών νόμων. Για παράδειγμα άλλες αργίες ισχύουν στο δημόσιο άλλες στον ιδιωτικό, άλλη η άδεια λοχείας που μπορεί να λάβει μια εργαζόμενη ή ακόμα και ο σύζυγος, άλλα επιδόματα και πολλά άλλα.

Η τροχονομική παράβαση της εβδομάδας, σε όλη την επικράτεια

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Υλοποίηση του Προγράμματος Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2019–2023

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2019–2023».

Play off ανόδου: ΓΑΣ Κιλκίς vs Ζαφειράκης Νάουσας


Ο Νίκος Ταχιάος ολισθαίνει σε επικίνδυνους ψευδοθεωρητικούς παραλογισμούς

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Οι παράλληλοι μονόλογοι για την ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είναι ένας ακόμη προσχηματικός τρόπος για να ικανοποιηθεί το δημοκρατικό θυμικό μας. Κατά τα άλλα όλα δείχνουν ότι πρόκειται για προσχηματική φλυαρία διαφόρων υποτίθεται «ειδικών» και πολιτικών. 

Κοινή δράση Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς και Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου

Δελτίο τύπου Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς 
Η Ομάδα Παρέμβασης Κιλκίς και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς συναντήθηκαν την Τρίτη 19-03-2019 με την Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κιλκίς κ. Γεωργιάδου Βασιλική με την οποία συζήτησαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Μια ιδιαίτερη τιμή για τη Μητρόπολη Γουμένισσας

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Μια ιδιαίτερη τιμή επιφυλάχθηκε την 21 Μαρτίου για την ακριτική μας Μητρόπολη και για το ιερατικό μας δυναμικό, που απηχείται σε όλη την επαρχία μας.

Περιοδεία του Γιάννη Φαχουρίδη, υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, στο Δροσάτο

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη
Περιοδεία στο Δροσάτο πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δημάρχος Κιλκίς, με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, Κώστα Τσαουσίδη, Γιώργο (Γιούρα) Παπαδόπουλο και Σοφία Τσιραμπίδου.

Γιάννης Μιχαηλίδης, Γιώργος Φουντουκίδης και Ευθύμης Καρυπίδης με Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς  Αναστασίου (Σούλη) Καζαντζίδη
Νέες, σημαντικές όπως πάντα, συνεργασίες με τον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Η Βαρβάρα Τριανταφυλλίδου με το Δημήτρη Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στην πρώτη γραμμή της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνει Μπροστά μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και το δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ η Βαρβάρα Τριανταφυλλίδου. 

Ο Δ. Αγαθόπουλος για το γηροκομείο Κιλκίς: Εκεί που η ζωή πρέπει να συναντιέται με την αξιοπρέπεια

Δημήτριος Αγαθόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Κλιμάκιο του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" αποτελούμενο από την Αγγελίδου Ειρήνη, τον Γεώργιο Νότα, την Λένα Αναστασιάδου και τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Κιλκίς.

ΣΠΟΤ του ΚΚΕ για τις Τοπικές Εκλογές

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την 24η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης, όπως έχει καθιερωθεί η 24η Μαρτίου κάθε έτους:

Κιλκίς: Ομιλία Μάκη Βορίδη με θέμα "Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές και τα διλήμματα"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς σας προσκαλεί να δώσετε το παρών σας στην κεντρική πολιτική εκδήλωση – ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.30 στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς (στο Δημαρχείο Κιλκίς). Το θέμα της εκδήλωσης είναι "Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές και τα διλήμματα".

25 Μαρτίου 1821: Τι γιορτάζουμε και ποιους τιμούμε


Γράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Στο έθνος ανήκουν όλοι όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν σε αυτό. Το έθνος είναι η συνένωση όλων των ανθρώπων όσων ζουν μαζί είτε λόγω γλώσσας, είτε λόγω ορισμένων γεωγραφικών παραγόντων, είτε λόγω του ρόλου που τους όρισε η ιστορία και αναγνωρίζουν την ίδια αρχή και βαδίζουν για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού.

Κιλκίς: Εκδήλωση με τους Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσερ


Video: "Η συμμετοχή των Ποντίων στην Επανάσταση του 1821– Αλέξανδρος Υψηλάντης και Ιερός Λόχος"


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού οι Ποντιακοί Σύλλογοι Κιλκίς διοργάνωσαν διάλεξη στις 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.30 στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης¨ του Επιμελητηρίου Κιλκίς με θέμα "Η συμμετοχή των Ποντίων στην Επανάσταση του 1821 – Αλέξανδρος Υψηλάντης και Ιερός Λόχος". με ομιλητή τον εκπαιδευτικό-συγγραφέα Νίκο Κωνσταντινίδη.