Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη του Δημοτικού Συνδυασμού "Συμμετέχω" του Δ. Αγαθόπουλου, στον Σύλλογο "Βηματίζω"

Δημήτριος Αγαθόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκαν τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία ¨βηματίΖΩ¨ κλιμάκιο του συνδυασμού, με την Ειρήνη Βαλεντίνα Αγγελίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλο και τον επικεφαλής του συνδυασμού "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη" υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο.

5 πρωτιές για το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στο 8ο Διεθνές και 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών συμμετείχε το Kinesis Fight Club στις 3 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.

Χαρισματικά παιδιά


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
“Μια μέρα άκουσα τυχαία τον δάσκαλό μου να λέει στον επιθεωρητή ότι ήμουν «σα χαμένος»» και δεν άξιζε πια να με κρατήσει στο σχολείο. Ήμουν τόσο πληγωμένος από το περιστατικό που ξέσπασα φωνάζοντας, πήγα σπίτι και μίλησα στη μητέρα μου για το περιστατικό. Τότε ανακάλυψα το δώρο του να έχεις μια καλή μητέρα. Μπήκε αμέσως μπροστά, σαν ένας ισχυρός αμυντικός μηχανισμός. 

Αποτελέσματα εκλογής συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς


Δηλητηριώδης φιλοξενία Μαυρόγυπα στην Ελλάδα

Ένας νεαρός Μαυρόγυπας, είδος απειλούμενο με εξαφάνιση, προστέθηκε στη μακρά λίστα των θυμάτων δηλητηρίασης της άγριας ζωής στη χώρα μας.

Ερώτηση Χατζησάββα με θέμα την παράταση της κυνηγετικής περιόδου του αγριόχοιρου

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα
Σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος έχουν εσχάτως εμφανισθεί πολυπληθείς πληθυσμοί αγριοχοίρων, οι οποίοι μετακινούνται ανεξέλεγκτα και λόγω ακριβώς αυτής της πολυπληθούς παρουσίας και συμπεριφοράς τους, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος εμφάνισης της νόσου Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων στην χώρα μας.

Επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμμετείχε με τέσσερις αθλητές του στον αγώνα ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στον Ιππικό Όμιλο Πιερίας την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Παρέμβαση Σούλη για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (ΕΝΙΚ) με τη παρουσία παραγόντων της δημόσιας ζωής του νομού μας.

Θέσεις εργασίας στη Νέα Καβάλα (3/3/2019)

Η εταιρία Oceanic Security Α.Ε αναζητά άμεσα Προσωπικό Ασφαλείας (Φύλακες- Αρχιφύλακες) στην Νέα Καβάλα (Κιλκίς).
Δείτε ΕΔΩ

Το έθιμο του χαρταετού και οι νόμοι της φυσικής

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στην Ελλάδα το πέταγμα του χαρταετού είναι μέρος των εθίμων της Καθαράς Δευτέρας και συγκεκριμένα του υπαίθριου εορτασμού της, τα λεγόμενα κούλουμα. Ο σκελετός των χαρταετών κατασκευάζεται είτε από ελαφρύ ξύλο είτε από πλαστικό, ενώ το μέρος που φέρνει αντίσταση στον αέρα από πλαστικό φύλλο ή χαρτί. 

Και η Εύη Δημητριάδου με το "Κιλκίς Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στο δημοτικό συνδυασμό "Κιλκίς Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη προστίθεται μια δυναμική γυναίκα που έχει καταξιωθεί επαγγελματικά και κοινωνικά στην περιοχή μας. 
Η Εύη Δημητριάδου είναι ελεύθερη επαγγελματίας και κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Η απόφαση ένταξής της στο δημοτικό συνδυασμό "Κιλκίς Μπροστά" στηρίχθηκε στις αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημήτρης Κυριακίδης και στην ανάγκη συμμετοχής νέων δυνάμεων και ανθρώπων στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι, ικανών να δημιουργήσουν μια ελπιδοφόρα προοπτική για τον τόπο μας.

Γράφει ιστορία ο ΑΙΑΣ Κιλκίς με την παρουσία του στους 16

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς 
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των 16 για την προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Η ¨Τόλμη" Κιλκίς στην κοπή πίτας της Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Γιορτή αθλητισμού της μεγάλης οικογένειας ( ΕΤΑΒΕ ) Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος με την καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας διεξήχθη το Σάββατο 23/02/2019 στο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η Θρακική Εστία Κιλκίς, καλωσόρισε την Άνοιξης

Δελτίο τύπου Θρακικής Εστίας Κιλκίς 
To Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, μέρος του νέου Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς μαζί με μικρούς φίλους του Συλλόγου μας και γονείς πραγματοποίησε το παραδοσιακό θρακιώτικο έθιμο για το καλωσόρισμα της Άνοιξης.

Αποκριάτικο πάρτι στις Καστανιές Κιλκίς


Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο νεαρούς για κλοπή μοτοποδηλάτου

Συνελήφθησαν Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσαν στο Κιλκίς ένα μοτοποδήλατο το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.