Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Στις 20 Ιανουαρίου ''Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία'' στο Σύνταγμα

Επιμέλεια Κειμένου: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στο Σύνταγμα, στις 20 Ιανουαρίου, έφτασαν οι: η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, η Παμμακεδονική ΗΠΑ, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, που ανασύστησαν την «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία», τον φορέα που είχε διοργανώσει τις δύο ογκώδεις συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Μητρούλη Ηλία

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Ηλίας Μητρούλης ο αξιόλογος Γενικός Οικογενειακός Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ορεινών χωριών της Παιονίας εντάσσεται και θα είναι κι αυτός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Γιατί το Κιλκίς αξίζει περισσότερα και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα γι' αυτό και τους συμπολίτες μας.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Μασμανίδου Γ. Τσάβαλου Μαρίας

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Η Μαρία Γ. Μασμανίδου Τσάβαλου διακεκριμένη Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος Ιατρός λειτουργεί το ιατρείο της στο Κιλκίς. Εργάζεται επί μία εικοσαετία προσφέροντας τις υπηρεσίες της και σώζοντας ανθρώπινες ζωές.

Στο Δημοτικό Συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και η Βάγια Θρήσκου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Μια ακόμη νεαρή και εξίσου δραστήρια συνδημότισσά μας, η Βάγια Θρήσκου από το Ίσωμα, συμπορεύεται με τις αρχές και αξίες του Δημοτικού Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για να πάμε μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε το τελευταίο διάστημα κλοπές στις Σέρρες

Συνελήφθησαν χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το πρωί στις Σέρρες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 20χρονος ημεδαπός και δύο ανήλικες ημεδαπές, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμη δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 22 ετών, δύο ανήλικοι και μία ανήλικη, όλοι τους ημεδαποί.

Αυτός είναι ο 59χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις απάτης με το πρόσχημα εμπλοκής συγγενικού προσώπου σε τροχαίο ατύχημα.

Το όνειρο του Μουσταφά


Του Μάκη Ιωηφίδη
Ελλάς, έτος 2054 μ.Χ.
Μετά την τεράστια οικονομική κρίση (2010-2018) η Ελλάδα πάτησε ξανά στα πόδια της και άρχισε δειλά δειλά στην αρχή και καταιγιστικά στη συνέχεια να αναπτύσσεται οικονομικά. Μεγάλη βέβαια συνεισφορά στην ανάπτυξη αυτή είχαν οι χιλιάδες πρόσφυγες που κατέκλυσαν τη χώρα μας από τη δεκαετία του 2010. 

Οι χιονισμένες δραστηριότητες του ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Ο χειμώνας είναι εδώ και μαζί του το κρύο, το χιόνι και η παγωνιά. Αυτό όμως δεν πτόησε τους μικρούς καλλιτέχνες των ΚΔΑΠ μας, Kinesis for kids και Kinesis for junior, αφού τα μικρά τους ματάκια βλέπουν τις ομορφιές του χειμώνα και εμπνέονται.