Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Συγχαρητήρια Γ. Αναστασιάδη στην Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής 
"Μετά την πρόσφατη εμπειρία της γέννησης της κόρης μου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ δημόσια το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής καθώς και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Κιλκίς για το υψηλό αίσθημα ευθύνης το οποίο τους διακατέχει καθώς και για την άρτια επιστημονική και επαγγελματική τους κατάρτιση.

"Τάκη, που είναι το φτυάρι οεο;"

➤Είδαμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς και επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης "Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη" Δημήτρη Αγαθόπουλο, στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου περιχαρή και ετοιμοπόλεμο.
➤Δεν είδαμε όμως το φτυάρι.

Απόκοσμες αλλά και γοητευτικές εικόνες, στο κέντρο του χιονισμένου Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, και το νέο κύμα κακοκαιρίας που ακούει στο όνομα "Υπατία", ζωγράφισε τις δικές του, απόκοσμες μεν αλλά συνάμα άκρως γοητευτικές εικόνες, στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (9/1/2019)

Ανακοινώνεται ότι, λόγω χιονόπτωσης – παγετού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής στα οδικά σημεία:

Κλειστό αύριο Πέμπτη και το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς

Λόγω της συνέχισης των ακραίων καιρικών φαινομένων/χαμηλών θερμοκρασιών, τα μαθήματα της Πέμπτης 10/1/2019 του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας - Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του Κιλκίς δεν θα πραγματοποιηθούν.

Δήμος Κιλκίς: Κλειστοί αύριο Πέμπτη όλοι οι παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί

Με απόφαση του Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο όλοι οι παιδικοί – βρεφονηπιακοί σταθμοί λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ημαθία και Σέρρες

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας και Σερρών, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Δύο εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στην Κωνσταντινούπολη

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο: “Be the change you want to see” του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 2 εκπαιδευτικοί του σχολείου μας μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2018. 

Επισκέψεις Δ. Μάρδα σε επιχειρήσεις κλωστοϋφαντουργίας-ένδυσης

Δελτίο τύπου Δ. Μάρδα
Τέσσερις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην κλωστοϋφαντουργία-ένδυση, όπως και ένα από τα πέντε εναπομείναντα βαφεία επισκέφθηκε ο κ. Δημήτρης Μάρδας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Τσιτσίμη

Ο Γιάννης Τσιτσίμης, οι εκδόσεις Λιβάνη και το βιβλιοπωλείο Κεντρί στη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του καινούργιου μυθιστορήματος "Με σφραγισμένα χείλη" την Τετάρτη 16 Γενάρη 2019 και ώρα 19.00 στο καφέ ουζερί "Οδύσσεια" στην οδό Καστριτσίου 11 δίπλα στην πλατεία Άθωνος. 

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Γ' Τάξη του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η Γ' Τάξη του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στα πλαίσια εκπαιδευτικής δραστηριότητας στην Αθήνα – Βουλή των Ελλήνων επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το Προεδρικό Μέγαρο στις 14 Δεκεμβρίου 2018. 

Κιλκίς: Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ερυθρά αγγελία αναζητήσεων

Συνελήφθη χθες (8 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 48χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ερυθρά αγγελία αναζητήσεων της Interpol π.Γ.Δ.Μ., για διακίνηση μεταναστών.

Δελτίο πρόγνωσης καιρού που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 9 έως και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί από την ΕΜΥ/ΕΜΚ δελτίο πρόγνωσης καιρού που ισχύει από σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 έως και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κιλκίς, Σέρρες και Χαλκιδική

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Video: Καταγγελία Γεωργαντά προς Πάνο Καμμένο για την τροπολογία των εξοπλιστικών προγραμμάτων

Αξιολόγηση των δράσεων του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Ανακοίνωση Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης
"Αγαπητοί φίλοι, 
Αφού σας ευχηθούμε για το νέο σχολικό έτος μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αξιολόγηση του προγράμματος που υλοποιήσατε κατά το σχολικό έτος 2017-18 και μας αποστείλατε, έχει ολοκληρωθεί. 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κλειστά και αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία στο νομό Κιλκίς

Σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφεριάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, λόγω της ύπαρξης χιονιού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν σήμερα καθώς και αύριο και των προβλημάτων που δημιουργούνται στη μετακίνηση των μαθητών συνεπεία αυτού. 

Παρουσίαση του νέου ομαδικού προγράμματος άθλησης U Bound της Radical Fitness στο Kinesis-Gym Κιλκίς

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
U Bound της Radical Fitness 
Το U-Bound της Radical Fitness είναι ένα μάθημα που γίνεται με τους ασκούμενους να βρίσκονται πάνω σε ατομικά τραμπολίνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Στόχος, είναι η αντίσταση στη βαρύτητα. Όταν βρίσκεστε πάνω σ’ ένα τραμπολίνο είναι φυσιολογικό να πηδάτε ψηλά, αφού ασκείτε πίεση σ’ αυτό πιέζοντας το με τα πόδια.

Κλειστά και την Πέμπτη τα σχολεία στον δήμο Κιλκίς

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Αναβάλλεται η παρουσίαση των υποψήφιων Δημάρχων Κιλκίς και Παιονίας που στηρίζει το ΚΚΕ

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 17:00, συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των υποψήφιων Δημάρχων που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των δυσκολιών μετακίνησης στην ΠΕ Κιλκίς.

Βέροια: Συνελήφθη ανδρόγυνο για διακίνηση ηρωίνης

Συνελήφθησαν χθες (8 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 71χρονος ημεδαπός και η 63χρονη ημεδαπή σύζυγός του, για διακίνηση ναρκωτικών.

Video: Έτσι αποχιονίστηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι ν. Κιλκίς, κόβουν την πίτα τους

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Σας καλούμε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 12:30 μεσημβρινή στη συνεστίαση – κοπή πίτας του Συλλόγου στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» Κιλκίς.

Τονικίδης: «Με την κοινωνική πολιτική δεν παίζουμε παιχνίδια»

Ανακοίνωση "Δήμου ΑΞΙΩΝ" υποψ. Δημάρχου Π. Τοικίδη 
Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, κληθήκαμε για 2η φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς να εγκρίνουμε τον Προϋπολογισμό και το Ετήσιο Σχέδιο Δράσης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.), έτους 2019. 

Κιλκίς 2.038 μ.Χ. - Επιτέλους από εδώ και πέρα τα σχολεία του Κιλκίς πάντα ανοιχτά!

➤Τα νήπια και οι μαθητές δημοτικών για χιονοπόλεμο και κατασκευές από πάγο στο γήπεδο του Κιλκισιακού 
Μαθητές γυμνασίων εθελοντικά για αποχιονισμό και αρωγή σε νοσοκομείο Κιλκίς, γηροκομείο κτλ
Όλοι οι άλλοι πολίτες υποχρεωτικά καθαριότητα χιονιού μπροστά από σπίτια και καταστήματα.
Της απεσταλμένης στο Κιλκίς: Χανούμ Ταβούκ Πεϊνιρλί
Αν και έχουμε φτάσει στο σωτήριο έτος 2.038 μΧ και ο χειμώνας είναι απίστευτα βαρύς με έντονες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες κοντά στους -10 βαθμούς Κελσίου, παρόλα αυτά στο Κιλκίς ζούμε καταπληκτικά!