Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση παρουσίασης των ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς


Η εκδήλωση για την παρουσίαση των ειδικοτήτων κατάρτισης στο πλαίσιο έναρξης του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 και της διάχυσης των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας Erasmus + με τίτλο «Καταρτιζόμενοι σε κίνηση - Ένα βήμα προς την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη»  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29-10-2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς.

Τι λέει η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Δελτίο τύπου
ΟΝΝΕΔ Κιλκίς 
Βαριά λύπη για τον Έλληνα που έπεσε νεκρός την ημέρα της Εθνικής Επετείου. Θρήνος για έναν ομογενή νεαρό που είχε υψώσει την Ελληνική Σημαία θέλοντας να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο το Έπος του ‘40.

ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς: "Που ήταν η κυβέρνηση οεο;"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ο απανταχού της γης Ελληνισμός γιόρτασε και επανέφερε και πάλι στην μνήμη του χθες 28η Οκτωβρίου την Εποποιία του 1940 και το βροντερό ΟΧΙ στους Ιταλούς φασίστες του Μπενίτο Μουσολίνι και μετέπειτα στους Ναζί του Χίτλερ.

"Ερωτική Απιστία: Ποιος ο ρόλος του τρίτου προσώπου"


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

"Κύριε Πρόδρομε Παπαδόπουλε, σας ευχαριστούμε θερμά..."

"Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία της ΚΔΕΚ ευχαριστεί θερμά τον κ. Πρόδρομο Παπαδόπουλο ιδιοκτήτη του φυτώριου «OPREA» στη Καμπάνη, για την δωρεά φυτών για τον καλλωπισμό του αύλειου χώρο του Κέντρου."

"Βόρεια Ήπειρος: 3 φορές Ελληνική, μα ποτέ Προσάρτηση. Γιατί;"


Γράφει ο Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος*
''Έχω μια αδερφή,
κουκλίτσα αληθινή,
την λένε Βόρεια Ήπειρο την αγαπώ πολύ...''

Λαϊκό και στρατιωτικό σύνθημα
Χθες συνέβη ένα τραγικό περιστατικό με θύμα έναν Έλληνα, ένα νέο παλικάρι. Η θλίψη είναι γεγονός. Μια οικογένεια έχασε τον άνθρωπο της. Το περιστατικό θα το διαλευκάνουν οι αρμόδιες αρχές. Εμείς οφείλουμε να θυμόμαστε και ναι, να είμαστε σωστά πληροφορημένοι. Για να δούμε λοιπόν κάτι πολύ βασικό. Ποια ήταν και είναι η Βόρεια Ήπειρος;

Οι έφεδροι αξιωματικοί Κιλκίς, στο 1ο Σύνταγμα Πεζικού "Σαγγάριος" στη Φλώρινα

Δελτίο τύπου Συνδέσμου φέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς
Σε μια εποχή που οι άξιες δοκιμάζονται, η εξωτερική απειλή εκδηλώνεται με προκλητικούς πολλές φορές τρόπους ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς πραγματοποίησε επίσημες επισκέψεις μελών του στο 1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ» στο νομό Φλωρίνης ως και τα ακριτικά φυλάκια Νίκης και Λαιμού.

Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς 
Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-49/2018, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 49 άτομα αλλά και άνεργους που το 2017 είχαν από 50 μέχρι 300 ένσημα, εκ των οποίων τα 125 το μέγιστο στον ίδιο εργοδότη.