Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς: "Που ήταν η κυβέρνηση οεο;"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ο απανταχού της γης Ελληνισμός γιόρτασε και επανέφερε και πάλι στην μνήμη του χθες 28η Οκτωβρίου την Εποποιία του 1940 και το βροντερό ΟΧΙ στους Ιταλούς φασίστες του Μπενίτο Μουσολίνι και μετέπειτα στους Ναζί του Χίτλερ.

Από άκρου εις άκρον σε όλη την ελληνική επικράτεια η μαθητιώσα νεολαία και οι άγρυπνοι φρουροί της Πατρίδας μας οι νέοι και νέες που ανήκουν στον δοξασμένο Ελληνικό Στρατό διατράνωσαν την βούληση όλου του Έθνους ότι η Ελλάδα δεν παραχωρείται.

Με επίκεντρο των εορτασμών την Θεσσαλονίκη όπως κάθε χρόνο όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση χιλιάδες κόσμου στάθηκαν ένθεν και ένθεν της παραλιακής λεωφόρου τιμώντας όλους αυτούς που μαρτύρησαν στα ηρωικά βουνά της Πίνδου για να απολαμβάνουμε σήμερα εμείς την Ελευθερία. Και έστειλαν μήνυμα ενότητας και ισχυρής αποτρεπτικής ικανότητας σε κάθε ξένο που ονειρεύεται κάθε σπιθαμή ελληνικού εδάφους.

Και στο Κιλκίς η 28η Οκτωβρίου τιμήθηκε με την δέουσα λαμπρότητα και με παρέλαση όπως κάθε χρόνο επί της κεντρικής οδού της 21ης Ιουνίου και τον χώρο των επισήμων έμπροσθεν της Λ.Α.Φ.

Ένα χώρο επισήμων που για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως απεδείχθη δεν θέλησε να έχει εκπρόσωπο της συνεχίζοντας την ανεπίτρεπτη και προκλητική είναι η αλήθεια πρακτική της υποτιμώντας τον Νομό Κιλκίς. 

Μια πρακτική που το λιγότερο μπορεί να χαρακτηρισθεί επιεικώς ως ντροπή καθώς δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αλλά γίνεται κατ' εξακολούθησιν και προσβάλει τον τόπο μας.

Είχαμε άλλωστε προ ολίγων ημερών με σχετικό δελτίο τύπου ασχοληθεί και πάλι όταν στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100χρονα από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου δεν παρέστη ουδείς επίσημος από την κυβέρνηση όπως κάτι ανάλογο είχε πράξει η ανίερη πολιτική παρέα που λατρεύει την καρέκλα και νομίζει ότι κυβερνά τη χώρα, μη εκπροσωπούμενη στις επετειακές εκδηλώσεις της 21ης Ιουνίου το φετινό καλοκαίρι όταν το παρών έδωσε ο Αυριανός πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Επανερχόμασθε σήμερα μετά και την μη εκπροσώπηση από τον πολιτικό θίασο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην 78η επέτειο από το Έπος του 1940 στο Κιλκίς ρωτώντας εάν κάποιος από την κυβέρνηση είναι σε θέση να μας δώσει μια πειστική απάντηση εάν και εφόσον κατανοεί φυσικά κανείς ότι η πρακτική που ακολουθείται τελευταία είναι τουλάχιστον προσβλητική και ασεβής προς τον κιλκισιώτικο λαό.
Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

Σε αντιδιαστολή με την μη επίσημη εκπροσώπηση από πλευράς της κυβερνήσεως στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου σύσσωμη έδωσε το παρών της η ΝΔ σε τοπικό επίπεδο.

Ο Βουλευτής νομού Κιλκίς και Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ κ. Γιώργος Γεωργαντάς, αιρετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού (που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ), η ΝΟΔΕ Κιλκίς (Πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος, Γραμματέας Ι. Λιναρδάκης), παρέστησαν τόσο στη Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο χώρο του Ηρώου (Πάρκου-Κήπου) και μετέπειτα στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.