Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Αναστασιάδης για συμμετοχή στη συνεδρίαση του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής

Στην Χαριλάου Τρικούπη στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη Τρίτη το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και μέλος του τομέα Ενέργειας του Κινήματος, Γιώργος Αναστασιάδης, για να συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρίαση του τομέα Ενέργειας.

Εκδήλωση παρουσίασης του ανανεωμένου στόλου οχημάτων του δήμου Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του ανανεωμένου στόλου οχημάτων την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς.

Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ στη ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Ανοικτή εκδήλωση της Κίνησης “Ποια πόλη μας αξίζει;”

Δελτίο τύπου της Κίνησης “Ποια πόλη μας αξίζει;”
Η Κίνηση “Ποια πόλη μας αξίζει;” θα πραγματοποιήσει ειδική ανοικτή εκδήλωση-συνέντευξη τύπου την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στον χώρο της “Λέσχης του περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ” (Προξένου Κορομηλά 37-πρώτος όροφος) στις 8 μ.μ., όπου θα ανακοινωθεί η ονομασία της νέας παράταξης και θα παρουσιαστεί ένα μέρος από τις επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις της.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από αύριο (3 Σεπτεμβρίου 2018) έως και 14 Σεπτεμβρίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Αυτά είναι τα 3 άτομα που σκότωσαν τον 25χρονο στου Φιλοπάππου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 23-8-2018 ως δράστες της ανθρωποκτονίας 25χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 15-8-2018 σε βραχώδη περιοχή στο λόφο Φιλοπάππου.

Δείτε Video από την πατινάδα του "Κερνάμε Κιλκίς 2018"


Με πατινάδα άνοιξαν οι εκδηλώσεις του "Κερνάμε Κιλκίς" την Πέμπτη 30 Αυγούστου. Οι έφηβοι χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς συνόδευσαν επάξια τα περίφημα Χάλκινα της Γουμένισσας κατά την πατινάδα που πραγματοποιήθηκε επί της 21ης Ιουνίου, από το Επιμελητήριο έως το Κλειστό Γυμναστήριο.

Δείτε Video από την επίσκεψη στο 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ "Κερνάμε Κιλκίς 2018"


Επίσκεψη στο 4ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ "Κερνάμε Κιλκίς 2018" το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018.