Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Αναστασιάδης για συμμετοχή στη συνεδρίαση του Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής

Στην Χαριλάου Τρικούπη στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη Τρίτη το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και μέλος του τομέα Ενέργειας του Κινήματος, Γιώργος Αναστασιάδης, για να συμμετάσχει στην πρώτη συνεδρίαση του τομέα Ενέργειας.

Στην συνεδρίαση, εκτός από τα μέλη του τομέα, παρέστη και ο κοινοβουλευτικός υπεύθυνος του Κινήματος Αλλαγής για το περιβάλλον και την ενέργεια, Βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης.

Κατά την συνεδρίαση τέθηκε το πολιτικό και οργανωτικό πλαίσιο λειτουργίας του τομέα και έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με τηνεπικείμενη πώληση των ΕΛΠΕ, την γεωστρατηγική των αγωγών αερίου, την αναγκαιότητα αναβάθμισης των υφιστάμενων ηλεκτρικών διασυνδέσεων των νησιωτικών περιοχών και την εξάπλωση του δικτύου φυσικού αερίου, κάτι το οποίο αφορά άμεσα και τον Νομό Κιλκίς.

Παράλληλα ο Γιώργος Αναστασιάδης συναντήθηκε και με ορισμένα από τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος με τα οποία είχε εκτεταμένη συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη όπου εκτός από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα συζητήθηκε εκτενώς η στρατηγική και ο σχεδιασμός των επόμενων εθνικών εκλογών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.