Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ζημιών από ημίαιμους χοίρους και αγριόχοιρους

Με αφορμή τα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει στην αγροτική οικονομία και σε αστικές-περιαστικές περιοχές από τον μεγάλο αριθμό, σε συγκεκριμένα σημεία της χώρας, ημίαιμων χοίρων και αγριόχοιρων, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχωρά για πρώτη φορά σε στοχευμένες ενέργειες οι οποίες δύνανται να ρυθμίσουν το θέμα.

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Προσφορά στα τμήματα πολεμικών τεχνών του Kinesis Fight Club Kilkis

➤Προσφορά για την νέα σεζόν στα τμήματα πολεμικών τεχνών από 22€ το μήνα και δώρο ο εξοπλισμός.
Για το Kick Boxing δώρο τα γάντια πυγμαχίας, επικαλαμίδες, σορτς, μπλουζάκι και μασελάκι.
Για το καράτε δώρο τα γάντια, επικαλαμίδες και η στολή.
Για το Brazilian Jiu Jitsu δώρο η στολή και η ζώνη.
Για πληροφορίες καλέστε στο 23410 20450.
Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Οι κολυμβήτριες του Αλέξανδρου Κιλκίς, στα Γιαννιτσά

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς
Για μια ακόμα χρονιά οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Αλέξανδρου έδειξαν τις ικανότητές τους στους αγώνες των Γιαννιτσών.

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΜΕΘΟΔΟΣ

Εγγραφές στα ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ Κιλκίς 
Οι δικαιούχοι γονείς voucher του προγράμματος "Εναρμόνιση Οικονενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μπορούν να προσέρχονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 στο ΚΔΑΠ στην 21η Ιουνίου 13 για να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση τους στη δομή μας.

Ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2017/2018 για το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ΚΔΑΠ kinesis for kids ολοκληρώθηκε έχοντας αφήσει το δικό της προσωπικό αποτύπωμα στην αθλητική, εκπαιδευτική και καλλιτεχνική πορεία των παιδιών του Κιλκίς. 

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη

Την θλίψη του για την απώλεια της ηθοποιού και δημοσιογράφου, Ρίκας Βαγιάνη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης. Ο κ. Βούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: « Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη. Ενός νέου ανθρώπου που άφησε το στίγμα της στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, ως ηθοποιός, αλλά και ως δημοσιογράφος στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στον σύζυγό της, το μονάκριβο γιο της, στους γονείς και στους οικείους της».

«Στη Δικαιοσύνη οι ευθύνες των Υπουργών για τις προκηρύξεις των Γραμματέων»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτής Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσαν σήμερα μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ζητώντας τη διερεύνηση της διαδικασίας επιλογής Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων και των ποινικών ευθυνών που προκύπτουν στο πλαίσιο αυτής.

Η ταινία “Η ολοκαίνουρια Καινή Διαθήκη”, στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Στις 7 και 8 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Η ολοκαίνουρια Καινή Διαθήκη”
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.

Αυγουστιάτικη προσφορά γυμναστηρίου "Παλμός Κιλκίς"


Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: "Περί «συνδικαλιστικής ελευθερίας» ο λόγος…"

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Αναρωτιόμαστε ποιος να είναι άραγε ο ρόλος του συνδικαλιστή, ο οποίος ουσιαστικά εκπροσωπεί και την κοινωνία και μάχεται και για τα δικαιώματα των πολιτών. Μήπως δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει, ακόμη και με έντονο τρόπο ώστε να γίνεται το αυτονόητο;