Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Δήλωση Δημάρχου Κιλκίς για τον αδόκητο χαμό του Αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη

Δήλωση Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη
"Με μεγάλη θλίψη η Δημοτική Αρχή Κιλκίς και ο δημοτικός συνδυασμός ''Άνοδος -7 Πολις'' αποχαιρετούν το Νίκο Ταχτσίδη έναν άξιο αυτοδιοικητικό άνδρα, έναν πολύτιμο συνεργάτη και έναν ακέραιο άνθρωπο. 

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς για τον θάνατο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Νίκου Ταχτσίδη

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς και Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δήμου Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη και προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την δέουσα τιμή σε αυτόν, με την υπ' αριθμ. 267/2018 απόφαση που έλαβε κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2018 

Συλλυπητήρια Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς για τον θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
H πρόεδρος του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς το Διοικητικό εθελοντές και τα μέλη, εκφράζουμε  τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος Νίκου Ταχτσίδη. 

Συλλυπητήρια Σούλη Καζαντζίδη για τον θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Υπογράφει ο
Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ.
νομού Κιλκίς
Eκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος Νίκου Ταχτσίδη. Η ξαφνική είδηση της απώλειας ενός νέου ανθρώπου που προσέφερε πολλά στον τόπο του είναι μεγάλο πλήγμα για την τοπική αυτοδιοίκηση και για το Ν. Κιλκίς. 

Συλλυπητήρια Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς, για τον θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Ανακοίνωση Ν. Ε.
του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Νίκου Ταχτσίδη για τον αδόκητο θάνατο του. 

Ανακοίνωση Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για τον θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Δημήτριος Κυριακίδης
Δικηγόρος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς 
"Mε μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο Δήμο Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη – Αντιδημάρχου Κιλκίς. 

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς για τον θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Για την απώλεια του ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ, Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κιλκίς εκφράζουμε ως Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του.

Κεραυνός εν αιθρία ο ξαφνικός θάνατος του αντιδημάρχου Κιλκίς, Νίκου Ταχτσίδη

Προδομένος από την καρδιά του πέθανε σήμερα Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, πρωινές ώρες, ο μόλις 51 ετών αντιδήμαρχος Κιλκίς Νίκος Ταχτσίδης. Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Η κηδεία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει στο Κιλκίς αύριο Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018.

Ανοιχτοί 132 αρχαιολογικοί χώροι για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει από το 2002 με επιτυχία τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία στο κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού. Η Πανσέληνος του Αυγούστου 2018 έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.