Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (26/7/2018)

Η ταινία “Επάγγελμα Παλαμάκιας”, στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Στις 27 και 28 Ιουλίου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η κωμωδία με τίτλο “Επάγγελμα Παλαμάκιας”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.

Ειδική έκδοση του ΚΚΕ, με θέμα «Πυρασφάλεια και Δασοπροστασία»

Κυκλοφορεί αύριο, Παρασκευή 27 Ιούλη, από τη «Σύγχρονη Εποχή», η ειδική έκδοση του ΚΚΕ με τα υλικά της εκδήλωσης της Κεντρικής του Επιτροπής για την «Πυρασφάλεια και Δασοπροστασία».

Τατίδης: "Ας κάνουν λίγο υπομονή οι φαρμακόγλωσσοι"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Από την ημέρα που ήρθε ο εκπρόσωπος της πανεπιστημιακής ομάδας, ο κύριος Στάμος, να μας ανακοινώσει πως κατά την δική του πρόταση θα κλείσει η σχολή του Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς, όλοι οι εκπρόσωποι του νομού, μιλούσαν για την κακή έκβαση της Πανεπιστημιακής μονάδος που διαθέτει το Κιλκίς.

H απεργία της Θεσσαλονίκης κλονίζει την Coca Cola

Δελτίο τύπου Κίνησης "Ποια πόλη μας αξίζει;”
Κλιμάκιο της δημοτικής “Κίνησης: Ποια πόλη μας αξίζει;” αποτελούμενο από τους Νίκο Γραικούση, Κώστα Καλπακίδη και Νίκο Δαμιανάκη επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25.07.2018) τα γραφεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ – Φιλίππου 43 - Θεσσαλονίκη) και ενημερώθηκε από το Σωματείο των απεργών της Coca Cola για τον πολύχρονο αγώνα τους με στόχο την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Μέτρα του Υπουργείου Παιδείας για τη στήριξη των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις περιοχές που επλήγησαν από την καταστροφή.

Κιλκίς: Εκδηλώσεις υπέρ των πυροπλήκτων της Αττικής

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στο κέντρο Αρένα στην είσοδο του Κιλκίς και Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 στην Τέρπυλλο-Κιλκίς. Τα έσοδα και των δύο εκδηλώσεων θα διατεθούν υπέρ τον πυροπλήκτων του νομού Αττικής.

"Δεν υπάρχουν λόγια όταν περισσεύει ο πόνος"

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς
Τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Επτά μετάλλια η συγκομιδή των τεσσάρων αθλητών του Κιλκίς

Με πέντε μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι δύο πρωταθλητές του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που αγωνίστηκαν με την Εθνική μας ομάδα στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδας- Κύπρου, που διεξήχθησαν το διήμερο 24-25 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας έως 18 ετών, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου/ ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Μεθοδευμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης των υπαλλήλων του πρώην ΕΤΑΑ

Ψήφισμα διαμαρτυρίας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (Απόφαση 33ου Συνεδρίου)
Εδώ και πάνω από 2 χρόνια η Διοίκηση του πρώην ΕΤΑΑ και στη συνέχεια η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, κυβερνητικά ΜΜΕ και ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους, ξεκίνησαν μια οργανωμένη και μεθοδευμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης και στοχοποίησης των υπαλλήλων του πρώην ΕΤΑΑ. 

Ο Άθλος Κιλκίς στην 8η διεθνή βραδιά επίλεκτων αθλητών kickboxing

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 15 Ιουλίου 2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης η 8η διεθνής βραδιά επίλεκτων αθλητών.

Έκκληση Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Ανακοίνωση Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού  Κιλκίς 
Οι πληγέντες συμπολίτες μας της Αττικής χρειάζονται τη βοήθειά μας. Οι συνάνθρωποί μας τούτη την ώρα στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους.