Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Εκδήλωση με θέμα «Εξωτερική Πολιτική και Δημόσια Ασφάλεια: Πυλώνες Δημοκρατίας και Ανάπτυξης»

Πώς η Δημοκρατία και η ανάπτυξη συνδέονται με την σταθερή εξωτερική πολιτική και την ισχυρή δημόσια ασφάλεια, που σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών
Εκδήλωση με θέμα «Εξωτερική Πολιτική και Δημόσια Ασφάλεια: Πυλώνες Δημοκρατίας και Ανάπτυξης» θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης» τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 19:00, στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο «Galaxy». 

Μια καλή ιδέα για την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Γεωργαντάς: «Απροκάλυπτες παρεμβάσεις στην επιλογή των Γενικών Διευθυντών των Υπουργείων»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, καταγγέλλοντας απροκάλυπτη παρέμβαση από κυβερνητικά στελέχη στην επιλογή των Γενικών Διευθυντών των Υπουργείων, κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης και άλλους Υπουργούς, και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αρχιερατικός Εσπερινός στους Άγιους Ανάργυρους Κιλκίς



Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Tον υπό ανέγερση λιθόκτιστο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό προς τιμήν των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στις Γ' Εργατικές Κατοικίες, λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς, εψάλη πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά λιτής και αρτοκλασίας.

Αυτά είναι τα στελέχη των οργανώσεων, του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι Δημοτικές Οργανώσεις (Κιλκίς, Παιονίας) του Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (3/7/2018)

Babysitter για ένα παιδί ηλικίας 3 ετών, Κιλκίς
Αναζητώ Babysitter στην περιοχή Κιλκίς για ένα παιδί ηλικίας 3 ετών. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Φύλαξη παιδιού, Φροντίδα βρεφών & νηπίων

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ για παραγωγή ή αποθήκη ζητούνται από βιομηχανία τροφίμων με έδρα το Κιλκίς, να μπορούν να εργαστούν σε βάρδιες, απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα Ι.Χ.

Oι πρώτες επίσημες εικόνες του Suzuki Jimny

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
To Suzuki Jimny εμφανίστηκε το 1998 αντικαθιστώντας το επιτυχημένο Samurai. Σήμερα, 20 χρόνια μετά και έχοντας δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, η 2η γενιά του μοντέλου αποκαλύπτεται με στόχο να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του έτους.

Party γενεθλίων στον παιδότοπο του πολυχώρου Alexandros Sport Center

Ανακοίνωση πολυχώρου Alexandros Sport Center 
Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος οι εγκαταστάσεις του Alexandros Sport Center αποτελούν την καλύτερη λύση για ένα χαρούμενο, διασκεδαστικό και γεμάτο δράση party γενεθλίων των παιδιών. 

ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος: Μουσικοκινητική με την Φεβρωνία Τεβρεντζίδου και Νταβίνα Φλορεντίν

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος"
Τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για σχολική χρονιά 2018-2019 με την Φεβρωνία Τεβρεντζίδου και Νταβίνα Φλορεντίν για τη δράση της μουσικοκινητικής. 

Εκδήλωση με θέμα “Ισότητα των φύλων στο χώρο της υγείας”

Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Κατόπιν πρόσκλησης της Διοίκησης του νοσοκομείου “Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.”, το ΚΕΘΙ συμμετείχε με εισήγηση σε εκδήλωση με θέμα “Ισότητα των φύλων στο χώρο της υγείας”. 

Ο Σούλης Καζαντζίδης στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Σερρών

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Με ιδιαίτερη χαρά και ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Βουλευτή Ν. Σερρών κ. Κων/νου Αχιλλέα Καραμανλή, ο Πολιτευτής νομού Κιλκίς της Ν.Δ. Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις συμπλήρωσης 105 χρόνων από την Μάχη και την Απελευθέρωση των Σερρών κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου. 

Οι αθλήτριες της «Αθλητικής Παιδείας» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων

Δελτίο τύπου «Αθλητικής Παιδείας» 
Τελείωσε η αγωνιστική περίοδος για τις αθλήτριες της «Αθλητικής Παιδείας», με την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ , το οποίο είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της κατηγορίας και πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα στις 30/6 και 1/7/2018. 

Τελετή απονομής μπερέ στο Στρατόπεδο «Χατζηιωάννου» στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Η 71 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ» σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» στη Νέα Σάντα Κιλκίς η τελετή απονομής μπερέ, στους οπλίτες θητείας της 2018Γ΄ ΕΣΣΟ.

Τα "Καβουράκια" του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας στον 12ο διαγωνισμό ΠΙΡΟΣΚΙ Ευκαρπίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας  «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Στον 12ο διαγωνισμό ΠΙΡΟΣΚΙ που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαϊου 2018 από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς «ΤΟ ΛΑΒΑΣ» συμμετείχε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» με την ομάδα του «ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ». 

"ΟΧΙ κανένας δεν συμφωνεί με τον Πάνο Καμμένο"

Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης
Ιατρός - Πρώην ψηφοφόρος ΑΝΕΛ

Μόνο εσείς κ. Τατίδη, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με τον Πάνο Καμμένο, επειδή μάλλον θέλετε να ΧΑΙΔΕΨΕΤΕ τα αυτιά του κ. Καμμένου. 'Ίσως το κάνετε αυτό επειδή ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ στον νομό ΚΙΛΚΙΣ με τους ΑΝΕΛ. Το ΘΡΑΣΟΣ σας όμως να υπερασπίζεστε τον Πάνο Καμμένο, ενώ τον ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ, είναι απύθμενο. Και γι αυτό, μπαίνω στην διαδικασία-αν και δεν θα το ήθελα-να σας απαντήσω.

Στη Θεσσαλονίκη το 20ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Καππαδοκών Καραμανλήδων

Δελτίο τύπου Συλλόγου Αξένων Καππαδοκίας
Με πολύ αγάπη για την Θεοσκέπαστη Καππαδοκία μας και με βαθύ σέβας στην διατήρηση - τη διάσωση και την διάδοση της Καππαδοκικής μας Πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και σε πείσμα των καιρών, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι ενέργειες της οργάνωσης του Παγκόσμιου Ανταμώματος Καππαδοκών.