Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Ο Σούλης Καζαντζίδης στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Σερρών

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Με ιδιαίτερη χαρά και ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Βουλευτή Ν. Σερρών κ. Κων/νου Αχιλλέα Καραμανλή, ο Πολιτευτής νομού Κιλκίς της Ν.Δ. Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις συμπλήρωσης 105 χρόνων από την Μάχη και την Απελευθέρωση των Σερρών κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου. 

Ο κ. Καζαντζίδης μαζί με τον Βουλευτή Ν. Σερρών είχε την ευκαιρία να παραστεί στη Δοξολογία η οποία τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

Ακολούθησε η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο όπου βρίσκεται ο ανδριάντας του ήρωα της Ελληνικής Επαναστάσεως 1821 Εμμανουήλ Παππάς και εν συνεχεία παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στο κέντρο της πόλης των Σερρών (επί της οδού Εθν.Αντιστάσεως).

Στην 105η επέτειο από την Μάχη και την Απελευθέρωση των Σερρών τον Πρόεδρο της Ν.Δ εκπροσώπησε ο Γραμματέας Π. Ε. Ν.Δ – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου κ. Ελευθέριος Αυγενάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου