Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

“Το Κιλκίς της Ιστορίας…” στην Αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Το ΚΕ.ΑΣ.Μ. είναι ένα μια ομάδα σκεπτόμενων νέων η οποία μετρά πλέον 3 χρόνια ζωής και παραρτήματα σε 4 πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κόρινθο και Κομοτηνή). Έχει πραγματοποιήσει συνολικά 25 ανοιχτές δράσεις προς το κοινό με θερμή απήχηση και θετικό αποτέλεσμα. 

Video - Πανελλήνια πρωτιά χτυπά το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Για πέμπτη φορά υλοποιήθηκε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018.

Υποσχέσεις από τους “μικρούς” του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α'

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' (γεν. 2003 -2005) με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας (Πέλλα-Κιλκίς -Πιερία-Ημαθία) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών 

Video από τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος"


Η 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος" γιόρτασε την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 στο Στρατόπεδο Χατζηιωάννου στη Νέα Σάντα Κιλκίς τον προστάτη του Στρατού ξηράς Άγιο Γεώργιο.  Μετά το πέρας του εορτασμού έλαβε χώρα στατική επίδειξη οπλικών συστημάτων και μέσων.

Μεγάλη τιμή για το Κιλκίς

Μεγάλη τιμή για το Κιλκίς, αλλά και σπουδαία μέρα η χθεσινή για το συντάκτη και συνεργάτη της Γνώμης Κιλκίς και Παιονίας. Και αυτό γιατί ο συμπολίτης μας Παναγιώτης Γεωργιάδης, μας έκανε όλους υπερήφανους με την συγκλονιστική ομιλία του στο χθεσινόTEDx Θεσσαλονίκης. 

Από το 2019 οι ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

Κατόπιν της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (330/2018 Απόφαση του Β΄ Τμήματος), με την οποία κρίθηκε ότι πρέπει να παρέχεται η δυνατότητα στους συζύγους να υποβάλει ο καθένας δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ατομικά του εισοδήματα και συνακόλουθα να βεβαιώνεται χωριστά ο φόρος ή απαίτηση για επιστροφή φόρου, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) υπέβαλε σχετική εισήγηση προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών για τις αναγκαίες νομοθετικές, διοικητικές και τεχνικές αλλαγές που απαιτούνται για τη συμμόρφωση προς τη νομολογία του ΣτΕ. 

"Ατάκα κι επιτόπου" απάντηση του ΤΑΙΠΕΔ προς τον Δήμαρχο Παιονίας για τον δρόμο καρμανιόλα

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, στις 2/4/18 είχε αποστείλει επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε.), αναφέροντας την εξαιρετική επικινδυνότητα του δρόμου της ΠΑΘΕ για το τμήμα της εθνικής οδού από τα Μάλγαρα μέχρι τον κόμβο Πολυκάστρου που είναι το μοναδικό τμήμα στο οποίο υπάρχει αμφίδρομη κυκλοφορία και δεν υπάρχει διαχωριστική νησίδα. 

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στα νοσοκομεία της χώρας, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 26η Απριλίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση του ΚΚΕ για τις εργαζόμενες γυναίκες


Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ με τίτλο «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησης τους», στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατό χρόνων του ΚΚΕ.

Κιλκίς: Εργαστήρι με θέμα "Μarketing Tips" για καταστήματα λιανικής