Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ενεργοποιείται εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υπαγωγής στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ"

Στις 14:00 της Παρασκευής ενεργοποιείται εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν εγγραφεί στο σύστημα αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Διπλασιάζονται οι πόροι του "Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ"

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον 23.850 νοικοκυριά και ήδη έχουν οριστικοποιηθεί 12.338 αιτήσεις, που δεσμεύουν πόρους 120,7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Άμεσης Ενίσχυσης και 37,8 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Εξοικονομώ ΙΙ – συνολικά 158,5 εκατ. ευρώ.

Πολιτική Εκδήλωση στου ΚΚΕ στο Πολύκαστρο

Τη Δευτέρα 26 Μάρτη, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παιονίας, στην πλατεία Πολυκάστρου, η ΚΟΒ Παιονίας θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο, τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό».

Δήλωση Βαγγέλη Αποστόλου για τον Αριθμό Ταυτότητας Ακινήτου (Α.Τ.ΑΚ) των αγροτεμαχίων

Δήλωση Βαγγέλη Αποστόλου 
«Η προσπάθειά μας για τη διασφάλιση των άμεσων ενισχύσεων στην Κοινή Αγροτική Πολιτική μετά το 2020, παράλληλα με την σύσταση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για υποχρεωτική αναγραφή του Α.Τ.ΑΚ στις δηλώσεις ΟΣΔΕ, οδήγησαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην απόφαση να καλέσει τους αγρότες που υποβάλλουν τις σχετικές δηλώσεις για να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά τους, να συμμορφωθούν.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Διακρατική συνάντηση στην Ισπανία για το πρόγραμμα ανάπτυξης ικανοτήτων STEM

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει ως διακρατικός εταίρος στο έργο “STEM Capacity Building” που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA2 – Στρατηγικές Συμπράξεις. Στο έργο πέρα από την Επιμορφωτική συμμετέχει και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ως διακρατικός εταίρος. 

Τονικίδης: "ΑΕΠΙ τέλος - Επιτέλους πλήρης δικαίωση του αγώνα μας"

Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ο αγώνας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων που ξεκίνησε το 2013 ήταν συνεχής, επίπονος, δίκαιος με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις και συνέβαλε να ξεκινήσει ο Εθνικός Διάλογος φτάνοντας μέχρι σήμερα μετά από συγκλονιστικές και ραγδαίες εξελίξεις στο τέλος του. 

Έκρηξη μιας κτηνιατρικής και υγειονομικής βόμβας στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς
"Γνωστοποιούμε στους δημότες του Κιλκίς,ότι λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών και καθυστερήσεων, το Κιλκίς κινδυνεύει για πρώτη φορά να μείνει χωρίς πρόγραμμα στειρώσεων την Άνοιξη. Αυτό θα οδηγήσει στην έκρηξη μιας κτηνιατρικής και υγειονομικής βόμβας. 

Η θεατρική παράσταση "Ο Σταυραετός του Μαχαιρά" στο Κιλκίς

Κιλκίς: 5η έκθεση εικαστικών «πόλις» με τίτλο «Αντανακλάσεις/Αντικατοπρισμοί»

Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» ανακοινώνει την πραγματοποίηση της 5ης έκθεσης εικαστικών «πόλις» με τίτλο«Αντανακλάσεις/Αντικατοπρισμοί».

Κιλκίς: Μαγικό αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια μαγική και ατμοσφαιρική βραδιά απόλαυσαν όσοι είχαν την τύχη να παραβρεθούν στο αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, που οργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, ο Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλάς» και η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. 

Κιλκίς: Δείτε Video από την συνέντευξη του αντιπροέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτη Σγουρίδη


O αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης στο Κιλκίς, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.