Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Το μήνυμα μέχρι την Κυριακή είναι ένα: Μαζική Προσέλευση-Ενότητα- Ανανέωση

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην Βουλευτής
ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Όλοι θέλουμε ενότητα. Οι προοδευτικοί πολίτες θέλουν ενότητα. Όχι όμως την ενότητα του χθες. Αυτή που μοιράζει υπουργεία και καρέκλες για να είμαστε μαζί. Λέμε ΝΑΙ στην ενότητα προοδευτικού λόγου, προγράμματος και αξιών.

Αυτός είναι ο προπονητής που ασέλγησε σε ανήλικη αθλήτρια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 30-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. 

Συνεχίζεται η διαδικασία ρύθμισης οφειλών προς τον δήμο Κιλκίς

Με την ολοένα και αυξανόμενη καθημερινή προσέλευση οφειλετών του Δήμου Κιλκίς στις οικονομικές υπηρεσίες συνεχίζεται η διαδικασία ρύθμισης των οφειλών τους που γίνεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους βάσει του Ν. 4483/17.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη


ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Πόση αλήθεια δυνάμεθα να αντλήσουμε από τη συνθήκη της κρίσης;
Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017
Κουμπί Coffee & Crafts
www.koumpicraftscafe.gr
Πελοποννήσου 2 (γωνία Ολύμπου)
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

Νέος προπονητής του Κιλκισιακού ο Μάκης Κατσαβάκης

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη. Η διοίκηση της ομάδας δείχνει για ακόμη μια φορά τους στόχους που έχει θέσει, φέρνοντας στον πάγκο του ΑΟΚ έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνίδες προπονητές.

Άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην ΠΑΘΕ στο ύψος του Κορινού Πιερίας

Σε συνέχεια της από 6-7-2017 ανακοίνωσης που αφορούσε την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος του Κορινού με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων που είχε προγραμματιστεί για αύριο (8 Νοεμβρίου 2017) κατά τις ώρες 07.00 – 18.00 και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται κανονικά.

Κιλκίς: Ένας 16χρονος και μία 16χρονη έκλεψαν δύο ποδήλατα και τα πούλησαν σε δύο αδέρφια ηλικίας 19 και 17 ετών


Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων, κατά περίπτωση για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κιλκίς, ένας 16χρονος και μία 16χρονη, αφαίρεσαν δύο ποδήλατα από την οικία 53χρονου, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν σε δύο αδέρφια ηλικίας 19 και 17 ετών. 

Πανηγυρίζει η Ιερά ανδρώα Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 9η Νοεμβρίου εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά ανδρώα Μονή Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς που βρίσκεται στον παλαιό δρόμο Κιλκίς -Τερπύλου.

Υποψήφιοι του συνδυασμού "Το Επιμελητήριο αλλάζει" του Κώστα Βιολιτζή

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: "ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ"
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

Ενημερωθείτε για το σωστό τρόπο παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης

Το Τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τους καταναλωτές σχετικά με τον σωστό τρόπο παραλαβής του πετρελαίου θέρμανσης ενόψει της χειμερινής περιόδου 2017 – 2018.

Ο δικός μας Θεοδόσης Παυλίδης ξανά πρωταθλητής Ελλάδος στην ελευθέρα πάλη

Δελτίο τύπου "Καραγιάννη" Ευρωπού
Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας στο γυμναστήριο του Πανελληνίου Γ.Σ.

Θεσσαλονίκη: Θρησκευτική εκδήλωση με θέμα, «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου»

Την πρώτη διαπεριφερειακή εκδήλωση για το θρησκευτικό – προσκυνηματικό τουρισμό με τίτλο «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη.

Θέσεις εργασίας στην Kleemann Κιλκίς (6/11/2017

Η KLEEMANN λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει για το Τμήμα Πωλήσεων Εξαγωγών, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς:
➤Account ManagerΔείτε ΕΔΩ
French Speaking Account ManagerΔείτε ΕΔΩ
Russian Speaking Account ManagerΔείτε ΕΔΩ
German Speaking Account ManagerΔείτε ΕΔΩ

Νίκες το Σαββατοκύριακο... για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με νίκες σε εκτός έδρας εξορμήσεις έκλεισαν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες Κορασίδων και Παγκορασίδων του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς.

Κιλκίς: Πανήγυρις των Παρεκκλησίων, Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίου Φανουρίου

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κιλκίς
Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της πόλεως του Κιλκίς ότι την 8η Νοεμβρίου εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και του Αγίου Φανουρίου που βρίσκεται δίπλα στο Γηροκομείο Κιλκίς.