Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (21/10/2017)

Δελτίο τύπου ΚιλκισιακούΤη πρώτη της εξόρμηση πραγματοποίησε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού καθώς το /πρωί του Σαββάτου μετέβη στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του /ακεδονικού με τέσσερις ομάδες.

Πάτρα: Συνελήφθη 36χρονη που σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος της

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 36χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Τέλος εποχής

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Δεν είναι ικανός κανείς για υψηλές σκέψεις όταν πρέπει να σκέφτεται το πως θα βγάλει το ψωμί του είχε πει ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ. Κι αυτό φαίνεται ήταν ένα απ αυτά που έλαβαν σοβαρά υπ όψιν τους οι αρχιτέκτονες της οικονομικής κρίσης, και γι αυτό τη χειρίστηκαν σαν ευκαιρία ανακατανομής αξιών και πλούτου.

Εύζωνοι: Τσάκωσαν 54χρονο για παράνομη μεταφορά 2 αλλοδαπών

Συνελήφθη σήμερα (21-10-2017) τα ξημερώματα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 54χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε, 2 υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει νωρίτερα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της συνοριακής γραμμής Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ.

Κιλκίς: 33χρονος παρέσυρε και σκότωσε 77χρονη

Χθες (20-10-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, παρέσυρε 77χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Τις έρευνες και την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Θέση εργασίας στην Φάρμα Κουκάκη στο Κιλκίς (21/10/2017)

Από την Φάρμα Κουκάκη ζητείται Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας.
Δείτε ΕΔΩ