Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

(Video) Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς: «85 χρόνια δίνουμε Παλμό»


Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς, διοργάνωσε μια μεγάλη δράση, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Video - 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Κιλκίς


1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Κιλκίς, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην είσοδο της πόλης.

Ίωρον: μια πόλη της αρχαιότητας

Γράφει και φωτογραφίζει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία (σήμερα 24-9-2017) η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού, για όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς. 

Κιλκίς: "Είμαστε συνεργάτες του γιου σου, δώσε μας 320 ευρώ"

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος 30χρονου και 31χρονης, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι την 7-9-2017 σε περιοχή του Κιλκίς, ο 30χρονος από κοινού με μία συνεργό του, προσέγγισαν 86χρονη ημεδαπή και την έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ, προσποιούμενοι συνεργάτες συγγενικού της προσώπου. 

5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς: Ιδανικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μόλις δυο εβδομάδες πέρασαν από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς κι ήδη το πρώτο project της χρονιάς είναι σε εξέλιξη στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς. Το πρόγραμμα σύμπραξης Α' και ΣΤ' τάξεων "Γίνε βοηθός μου, μεγάλος αδερφός μου" ξεκίνησε, για 3η χρονιά φέτος, την ημέρα του Αγιασμού.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των φυτών στα δόντια (μέρος 1ο)


Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
Το πιο γνωστό φυτό με θεραπευτικές ιδιότητες είναι το χαμομήλι. Η δράση του είναι γνωστή από την αρχαιότητα, γι αυτό και κάποιοι πολιτισμοί το θεωρούσαν ιερό. Ο Γαληνός αναφέρει ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν ως αντιπυρετικό και το είχαν αφιερώσει στον Θεό Ρα, τον Θεό του ήλιου. Η σκανδιναβική παράδοση το είχε συνδέσει με τον Θεό Μπάλντουρ, τον Θεό του φωτός και της ζωής.

Ρινορραγία: «Έτρεξε αίμα από τη μύτη μας"


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος 
«Έτρεξε αίμα από τη μύτη μας και πανικοβληθήκαμε… 
Να πάμε αμέσως στον ιατρό ή να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση μόνοι μας; Χρειάζεται άραγε διερεύνηση οποιαδήποτε ρινορραγία;»

Θέση εργασίας στο Σταυροχώρι Κιλκίς (24/9/2017)

H ΠΥΡΑΜΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΑΕ, επιθυμεί να προσλάβει μηχανολόγο - ηλεκτρολόγο ΑΕΙ / ΤΕΙ για τις εγκαταστάσεις της στο Σταυροχώρι Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Αυτοί είναι οι πορτοφολάδες του μετρό (Φωτογραφίες, Video)

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες σαράντα εννέα (49) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφαίνονται μέλη και ο τρόπος δράσης της οργάνωσης, ώστε να είναι σε θέση οι πολίτες να αντιλαμβάνονται την παρουσία ατόμων, που διαπράττουν τέτοια αδικήματα και να αποτρέπουν κατ’ αυτόν τον τρόπο τις σε βάρος τους κλοπές.