Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Στη "μηχανή" του Κιλκισιακού και η Νικολαΐδου

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Την τρίτη της κίνηση πραγματοποίησε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και ενέταξε στο δυναμικό της την Ολγα Νικολαΐδου. Η 17χρονη παίκτρια με καταγωγή από τις Καστανιές, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά και τακτικά στοιχεία και είναι ιδιαιτέρως καλή στο ψηλό παιχνίδι.

Διαδικασία γνωστοποίησης πρόθεσης για δωρεάν διανομή ροδάκινων

Ενόψει της δημοσίευσης για την τροποποίηση του κανονισμού με βάση τον οποίο κατανέμονται στην Ελλάδα επιπρόσθετες ποσότητες απόσυρσης και δωρεάν διανομής ροδάκινων, οι οργανώσεις παραγωγών και οι παραγωγοί που δεν είναι μέλη οργανώσεων παραγωγών μπορούν να γνωστοποιήσουν με δική τους ευθύνη από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στις ΔΑΟΚ, την πρόθεση τους για δωρεάν διανομή, σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται στο άρθρο 5 της με αριθμ. 2339/77269/17.7.2017 ΚΥΑ, όπως ισχύει, με σκοπό την έγκαιρη αποσυμφόρηση των αποθεμάτων ροδάκινων.

Νίκη και πρόκριση για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο Κύπελλο.

Δελτίο τύπου Αλέξανδρουα Κιλκίς 
Με σκορ 5-0 επικράτησε ο Αλέξανδρος επί του αξιόμαχου Ποντιακού Αγ. Χαραλάμπους στο παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Και ο Βασίλη Φώτιος από τον Αλέξανδρο Κιλκίς στον ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς 
Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ φαίνεται πως περνάει με επιτυχία το κατώφλι για τη στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Αγώνας δρόμου Kilkis Run: Το τρέξιμο είναι για όλους

Ανακοίνωση Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χλμ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς. Παράλληλα θα διεξαχθεί και Αγώνας Δρόμου 1000μ. για παιδιά 8-12 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τη σελίδα του αγώνα http://www.sdyk.gr/kilkis-run-2017.html

4 Σεπτεμβρίου - Παγκόσμια ημέρα σεξουαλικής υγείας

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Τα σεξουαλικά δικαιώματα αποτελούν οικουμενικά ανθρώπινα δικαιώματα, που βασίζονται στην εγγενή ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την ισότητα όλων των ανθρώπων. 

Η μεγάλη ώρα της Κεντροαριστεράς

Γράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ

Η πιο μεγάλη ώρα για τον κατακερματισμένο και πολύπαθο τα τελευταία χρόνια χώρο της Κεντροαριστεράς, του δημοκρατικού Κέντρου, Σοσιαλδημοκρατίας έχει φθάσει. H ώρα να ξανασυναντηθούν οι μεγάλες δυνάμεις του προοδευτικού ρεύματος. Η ώρα της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού. Η ώρα της πρόκλησης του δημοκρατικού χώρου και της πρόσκλησης του κάθε προοδευτικού πολίτη.

Φυσικός χλοοτάπητας στο νέο γήπεδο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση επέκτασης του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς που επενδύει στην ποιότητα, βελτιώνοντας συνεχώς τις συνθήκες της προπονητικής διαδικασίας. 

«Με το δεξί» μπήκε ο Σεπτέμβρης για τα δελφίνια του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς 
Τα δελφίνια του Αλέξανδρου Κιλκίς εντυπωσίασαν αυτή τη φορά το κοινό του Λαγκαδά, την Παρασκευή πρώτη του μήνα!Επιδεικνύοντας άριστη τεχνική κατάρτιση,αθλητικό πνεύμα ευγενούς άμιλλας, και πάνω από όλα ήθος και πάθος,σάρωσαν τα μετάλλια:5 χρυσά,5 αργυρά και 4 χάλκινα.

Δυναμικά ξεκινά ακαδημία ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"  Κιλκίς 
Η μεγάλη προσέλευση παιδιών ήταν ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά στην έναρξη του φετινού ετήσιου κύκλου προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"  Κιλκίς

Μάθημα καράτε με τον Οτάριο Μελικιάδη στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"
Τα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με μεγάλη χαρά καλωσορίζουν στην εκπαιδευτική τους ομάδα τον Οτάριο Μελικιάδη. Για τους μικρούς φίλους που αγαπούν τις πολεμικές τέχνες, ο γνωστός και καταξιωμένος στο χώρο του ΚΑΡΑΤΕ, Οτάριο, ήταν η έκπληξη που τους επιφυλάσσαμε.

Εγγραφές στο Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου Kinesis for Kids
Σας περιμένουμε από  Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις νέες μας εγκαταστάσεις στην οδό 21ης Ιουνίου 20. Μετά τις 14:00 το εκπαιδευτικό προσωπικό μας θα είναι στην διάθεσή σας. Μπορούν να γραφτούν παιδιά από 5 έως 12 ετών και να απασχοληθούν έως και 4 ώρες ημερησίως. 

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στηρίζουν, είτε με την συμμετοχή τους αλλά και με τις επισκέψεις τους, την δυναμική παρουσία του επαγγελματικού και πολιτιστικού οδηγού Παιονίας. (www.e-paionia.gr)

Σιωνίδης: "Προχειρότητα και απαξίωση στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας"

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Παιονία της Προόδου”
Ένα από τα θέματα στο οποίο ο Δημοτικός Σύμβουλος καλείται να τοποθετηθεί κάθε χρόνο της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο , είναι το θέμα των Δημοτικών τελών. Ο νόμος επιβάλει την συζήτηση του θέματος ανά έτος διότι είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον προϋπολογισμό της κάθε χρονιάς και την πορεία των εσόδων και εξόδων. 

3ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας

Ολόκληρο το νησί της Χίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «3ο Φεστιβάλ Χορών στο νησί της Μαστίχας» με χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα. Από τις 6 Σεπτέμβρη και για 2 βραδιές η Χίος θα γίνει το κέντρο του λαϊκού πολιτισμού και της παράδοσης για ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο. 

Τον Άγιο Φανούριο τίμησαν δεόντως οι Κιλκισιώτες - Φωτογραφίες

Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2017, παραμονή της εορτής της μνήμης του Αγίου Φανουρίου, οι Κιλκισιώτες ανηφόρισαν για το όμορφο Ιερό Παρεκκλήσιο του εορτάζοντος Αγίου στις παρυφές του Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, για να τιμήσουν τον Άγιο και να καταθέσουν την προσευχή τους.

Επίσκεψη Χαρακόπουλου και Κικίλια στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς
Την Παρασκευή 08.09.17 θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θα απαρτίζεται από τον βουλευτή Λαρίσης και αναπληρωτή τομεάρχη εσωτερικών κ. Χαρακόπουλο Μάξιμο και τον βουλευτή Α’ Αθηνών και εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κικίλια Βασίλειο.

Γεωργαντάς για την κεραία της Cosmote: "Είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία εντός των νόμιμων πλαισίων"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς το Σάββατο 2/9/2017 συναντήθηκε με τους εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της πόλης του Κιλκίς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για ζήτημα που έχει ανακύψει τελευταία με κεραία κινητής τηλεφωνίας η οποία λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό κοντά σε σχολικές μονάδες.

Εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ταξί

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ταξί θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς συγχαίρει...

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μετά την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-17.

Κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της δράσης "Βιολογική Κτηνοτροφία"

Ανακοινώνεται ότι έχει προωθηθεί προς εκκαθάριση στον ΟΠΕΚΕΠΕ η κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης 1.2 "Βιολογική Κτηνοτροφία" για το έτος 2015 του Νομού Κιλκίς. Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν τα ονόματα 3 δικαιούχων και η συνολική αξία του καταβαλλόμενου ποσού ανέρχεται στα 20618,12 ευρώ.

Κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της δράσης «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι στις 01/09/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής μετά ενστάσεων και απορριπτομένων του έτους 2014 που αφορούν την πρόσκληση 2340/30-01-2013 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές».

Ημέρα δωρεάν προπόνησης στο Yoga Pilates House Κιλκίς



Video - Παρουσίαση του βιβλίου «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό» στο Κιλκίς


Την παρουσίαση της νέας έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής: «Επιτεύγματα και κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό», πραγματοποίησαν από κοινού οι Τομεακές Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2017, στο Πάρκο Κήπου στο Κιλκίς, στις 7:30 μ.μ.