Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στηρίζουν, είτε με την συμμετοχή τους αλλά και με τις επισκέψεις τους, την δυναμική παρουσία του επαγγελματικού και πολιτιστικού οδηγού Παιονίας. (www.e-paionia.gr)
Σε αυτόν το εγχείρημα συνεργάστηκαν πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς και οι νέοι αρθογράφοι της ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας στην συλλογή πολιτιστικών στοιχείων των οικισμών.

Το αποτέλεσμα καταπληκτικό, όπως χαρακτηρίστηκε.

Οι θετικές κριτικές, μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Πλέον η ενασχόληση με την σελίδα γίνεται από νέα γεμάτο ενέργεια και όρεξη παιδιά, που θέλουν να αναπτύξουν και να διευρύνουν τον ιστοχώρο της www.e-paionia.gr

Με αυτό το εγχείρημα δείξαμε ότι με την συνεργασία , μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μια διαδικτυακή ισχυρή παρουσία στην Παιονία τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Δείξαμε όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.