Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η Μαρία Παπαγεωργίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Στη Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών θα βρεθεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στις 21.30, η Μαρία Παπαγεωργίου, μια από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες, για μια ξεχωριστή συναυλία.

Βραδιά αργεντίνικου tango στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Με μια γνήσια βραδιά αργεντίνικου tango γεμάτη ζωντανή μουσική, χορό, και χορευτικά shows από τους Locos de Atar, κλείνει ο πρώτος κύκλος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, στις 21.30.

ΕΦΕΤ: Δεν πιστοποιούμε τρόφιμα - Προσοχή σε διαφημίσεις προϊόντων

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίµων (Ε.Φ.Ε.Τ.), µε αφορµή την προώθηση προϊόντος µεταξύ άλλων και µέσω τηλεοπτικών εκποµπών µε την εµπορική ονοµασία «CHOCO SLIM» µε επίκληση της πιστοποίησής του από τον Ε.Φ.Ε.Τ. ή/και την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίµων (EFSA), ενηµερώνει ότι οι εν λόγω αρχές δεν πιστοποιούν ούτε εγκρίνουν τρόφιµα. 

Σχέδιο Αποστόλου για να μείνει σε παραγωγική χρήση η υποθηκευμένη, λόγω «κόκκινων» δανείων, αγροτική περιουσία

Πρόταση για να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνουν στον αγροτικό χώρο, προς όφελος της εθνικής παραγωγικής διαδικασίας, εκτάσεις και ακίνητα «κόκκινων» δανειοληπτών που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ, επεξεργάζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Συνεργασία Σούλη με τον Πρύτανη ΠΑΜΑΚ Αχιλλέα Ζαπράνη

Στο πανεπιστήμιο Μακεδονία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πολιτευτής Σούλης Καζαντζίδης όπου είχε συνεργασία με τον πρύτανη κ. Αχιλλέα Ζαπράνη. Κύριο θέμα της κουβέντας ήταν η ίδρυση Έδρας Μελετών των λαών της Μικράς Ασίας και της Μαύρης Θάλασσας στο ΠΑΜΑΚ και η συμβολή του Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών στη δημιουργία της. 

118 εκ. € για την ενίσχυση του κλάδου της αλιείας, των υδατοκαλλιεργειών και της μεταποίησης των αλιευτικών προϊόντων

Με Αποφάσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, καθορίσθηκαν οι όροι, οι προϋποθέσεις και κάθε σχετική λεπτομέρεια για την εφαρμογή και την υλοποίηση επτά (7) βασικών παραγωγικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑΛΘ) 2014-2020,

"Συνθήκες ασφυξίας στον ΕΦΚΑ για τους εργαζομένους"

Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων ΟΑΕΕ
Δεν ήμασταν μάντεις όταν λέγαμε, ότι η δημιουργία του ΕΦΚΑ θα επιταχύνει την διάλυση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης. Δυστυχώς γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες αυτού του γεγονότος από τους διοικούντες και κυβερνώντες δεκατέσσερις μήνες μετά την ψήφιση του ν.4387/2016.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (20/7/2017)

Η ELVIAL Α.Ε. λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέους συνεργάτες για το Τμήμα Marketing. 
Δείτε ΕΔΩ

Γεωργαντάς: «Έξαρση ανομίας με ευθύνη της Κυβέρνησης στη Δημόσια Διοίκηση»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στα δυόμιση χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και εν μέσω μιας άνευ προηγουμένου φορολογικής επιδρομής στα εισοδήματα των πολιτών, βιώνουμε την προσπάθεια ολοκληρωτικής απαξίωσης και του θεσμού της δημόσιας διοίκησης.

Μοναδική συναυλία του Δρόσου Κουτσοκώστα στην Κρηστώνη Κιλκίς


Ένα ταξίδι αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της καρδιάς, που δεν έχει πατρίδα, θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, στις 22.00, στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής στην Κρηστώνη Κιλκίς.

Γιορτή Καλαμποκιού στο Σ.Σ. Μουριών του δήμου Κιλκίς

Γιορτή των ανθρώπων, της γης, του μετανάστη και της παράδοσης στο Σ.Σ. Μουριών
Εμπλουτίζεται η γιορτή καλαμποκιού στο Σ.Σ. Μουριών μετά την πρωτοφανή επιτυχία που έστεψε την περσινή πρώτη απόπειρα του Δήμου Κιλκίς και της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας να παρουσιάσουν με ποικίλες εκδηλώσεις τον αγροτικό θησαυρό που απλώνεται σε έκταση περίπου είκοσι χιλιάδων στρεμμάτων στο λεκανοπέδιο.

Παρουσιάζουν ένα «παραμύθι» κρύβοντας επιμελώς το «δράκο»

Ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ»
Παρουσιάζουν ένα «παραμύθι» κρύβοντας επιμελώς το «δράκο», είναι το σχόλιο των εργαζομένων της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚτΥπ),σχετικά με την κατασκευή σχολείων με Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).

Αίας Κιλκίς : Με 2 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Καβάλα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με δύο αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚ Α΄ - Βόρειος όμιλος στην Καβάλα στις 15-16 Ιουλίου 2017. Οι αθλητές του συλλόγου Καπράγκος Νικόλαος και Παυλίδης Δημήτριος συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για την μελλοντική αθλητική τους πορεία.

Κιλκίς: Βρήκαν μέσα σε αυτοκίνητο 93 κιλά χασίσι

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο χθες (19-7-2017) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου στον χώρο αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 δέματα, που περιείχαν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 93 κιλών και 141,4 γραμμαρίων. 

Η απίστευτη ταινία του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι “Ποίηση χωρίς τέλος” στο θερινό σινεμαδάκι Κιλκίς


Μόνο το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 στον αγαπημένο σας δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η απίστευτη ταινία του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι “Ποίηση χωρίς τέλος”. Ώρα έναρξης προβολής 9:30 το βράδυ.

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση του νέου προγράμματος LesMills RPM 75 - Video


Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση του νέου προγράμματος LesMills RPM 75. Η παρουσίαση έγινε στο χώρο του γυμναστηρίου και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Indoor Cycling Hall την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00.