Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Με κύπελλο το κλείσιμο της χρονιάς για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Διεθνές Ετήσιο Τουρνουά του Ατέρμων έκλεισε την χρόνια η ομάδα ΝΕΩΝ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Ξεκινά στο ΚΔΑΠ Ατέρμων, η υποδοχή γονέων με voucher

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Ατέρμων
Από την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 το πρωί η γραμματεία μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους γονείς που έχουν το voucher και να πληροφορήσει για την μετέπειτα διαδικασία των συμβάσεων.

Κιλκίς: «Σημεία και τέρατα - συναντήσεις με μύθους και μυθικά πλάσματα»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στο πλαίσιο του θεσμού που εγκαινιάστηκε το 2016 με γενικό τίτλο «Διακοπές στο Μουσείο», θα συμμετάσχει σε κοινή δράση με την Δημοσία Κεντρική Βιβλιοθήκη με τίτλο: «Σημεία και τέρατα - συναντήσεις με μύθους και μυθικά πλάσματα»

Ξεκίνησε το όμορφο σινεμαδάκι του Κιλκίς - Video


Ξεκίνησε το όμορφο σινεμαδάκι του Κιλκίς, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ξεκινούν θερινά τμήματα εκμάθησης ποδοσφαίρου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Ξεκινούν για άλλη μία χρονιά τα θερινά τμήματα εκμάθησης ποδοσφαίρου στην Ακαδημία μας. Πριν τρία χρόνια ήταν μία καινοτομία με αισιόδοξες προοπτικές. Τώρα είναι ένας θεσμός με πολύ σημαντικά οφέλη. 

Στην ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς ο Αχιλλέας Κάργας

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την ένταξη στην σύνθεση της ανδρικής του ομάδας, του ποδοσφαιριστή Κάργα Αχιλλέα για την περίοδο 2017-18. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα της Ακαδημίας Αλέξανδρος.

Μεγάλη συμμετοχή στο καλοκαιρινό camp του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με αθλητικά, παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά περιεχόμενα συνεχίζεται το καλοκαιρινό camp στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Flower Market στο Άμστερνταμ - Γιατί όχι και στο Κιλκίς; (32 φωτογραφίες)

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Και σε ποιον άνθρωπο δεν αρέσει η ομορφιά των λουλουδιών! Όταν θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας ή τον ερωτά μας, προσφέρουμε λουλούδια. 

Στην κατασκήνωση Youppi οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς

Γεμάτοι από θετικές εμπειρίες επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του Αλέξανδρου Κιλκίς από την κατασκήνωση Youppi στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Party Summer Night στον Αλέξανδρο Κιλκίς


Ξεκινάει το όμορφο σινεμαδάκι του Κιλκίς


Θερινός κινηματογράφος “Δημήτριος Ζωηρός”
Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, Ώρα 9.30
Βραδιές γεμάτες γέλιο, συγκίνηση, δράση και φαντασία μας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στο όμορφο σινεμαδάκι μας, που έγινε ο απόλυτος προορισμός των δημοτών που παραμένουν στο κλεινόν άστυ τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

Μνημόνιο - σωτηρία ή καταστροφή;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Ως προς την εννοιολογική αναφορά του μνημονίου θα πω πως, το μνημόνιο είναι αυτό το κάτι που ήρθε για να σώσει εμάς και την χώρα μας από την καταστροφή. Άλλωστε αυτό μας το είπαν και οικονομολόγοι μεγάλου βεληνεκούς, καθώς και σοβαροί πολιτικοί με λόγο και άποψη που τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής.

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
"Όλο και περισσότερο στους Έλληνες πολίτες γίνεται φανερό πως η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου-μια κυβέρνηση βυθισμένη στις ιδεοληψίες της και στο πελατειακό κράτος, έχει αποδείξει ότι δε μπορεί σε καμία περίπτωση να μας βγάλει από την κρίση. Όλοι πια συνειδητοποιούν ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν καταστρέφει μόνο το σήμερα, αλλά υποθηκεύει και το αύριο.

Πρόληψη της μετάδοσης του μικρού σκαθαριού των κυψελών στην Ελλάδα

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ.–Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την πρόληψη της μετάδοσης του μικρού κανθάρου των κυψελών στην Ελλάδα:

Κιλκίς: Ενημερωτική σύσκεψη υπό τον Γιάννη Μπαλάφα

Ενημερωτική σύσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μπαλάφα στο Κιλκίς.

Δήμος Κιλκίς: Τιμητική πλακέτα στην πρωταθλήτρια Kick Boxing Άννα Τσομπάνη

Τη χρυσή αθλήτρια πυγμαχίας Άννα Τσομπάνη δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κιλκίς. Ο Δημήτρης Σισμανίδης συνεχάρη την πρωταθλήτρια του Kick Boxing για τις υψηλές διακρίσεις της και της ευχήθηκε να συνεχίσει με την ίδια ζέση και με επιτυχίες την αθλητική της προσπάθεια στο άθλημα όπου αγωνίζεται.

Απαγορεύεται η καύση καλαμιάς

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Κιλκίς) υπενθυμίζει ότι όσοι παραγωγοί λαμβάνουν άμεσες οικονομικές ενισχύσεις από την Ε.Ε. (ΑΕΕ), ενισχύσεις του αμπελοοινικού τομέα, ετήσιες ενισχύσεις για την συμμετοχή τους σε μέτρα του Π.Α.Α. 2014-2020 (όπως Μέτρο 10 "Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα", Μέτρο 11 "Βιολογικές καλλιέργειες", κ.λπ.) καθώς και εξισωτική αποζημίωση υποχρεούνται να τηρούν την πολλαπλή συμμόρφωση (ΥΑ 1791/74062 - ΦΕΚ 1468 Β΄/14.7.2015) σύμφωνα με την οποία και ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες, επιλέγεται μια ή περισσότερες από τις παρακάτω πρακτικές σχετικά με τα υπολείμματα (καλαμιά) των καλλιεργειών:

Με οκτώ αθλητές συμμετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Με έξι αθλητές και δύο αθλήτριες θα συμμετάσχει ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου 2017 στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης.

ΓΑΣ Κιλκίς : Δύο χρυσά για τον Κ. Χαμουρούδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων

Πιστός στα ραντεβού του με τα χρυσά μετάλλια ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, αναδείχτηκε και φέτος Πανελληνιονίκης σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας Μ55, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, μέσα σε συνθήκες αφρικανικού καύσωνα, στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

ΓΑΣ Κιλκίς: Εντυπωσιακός ο Αλέξανδρος Αλέρου στα 28α Ολύμπια του Λιτοχώρου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο δεκαπεντάχρονος αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες “28α Ολύμπια” που διοργάνωσε με επιτυχία ο αθλητικός σύλλογος ΓΑΣ Ενιπέας Λιτοχώρου σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας .