Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια ηλικιωμένων

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, στις οποίες εισέρχονταν προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ: Ετοιμάστε τα χαρτιά σας για το νέο ΕΣΠΑ 2017-2018

Το έμπειρο προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ είναι έτοιμο να σας πληροφορήσει και να σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα χαρτιά σας για το νέο ΕΣΠΑ 2017-2018 και να σας παρουσιάσει τις καινούργιες δράσεις του.
Τηλ 2341064793

"Ποδόσφαιρο και Κιλκισιακός πάνε μαζί"

Δελτίο τύπου ΚιλκισιακούΟ Α.Ο. Κιλκισιακός αναλογιζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, και πάντα πρωτοπόρος με νέες καινοτομίες, δίνει τη δυνατότητα στη νεολαία του Νομού Κιλκίς να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μέσω του κοινωφελούς προγράμματος ΕΣΠΑ.

Εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη - 78 φωτογραφίες

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη
"Η ιστορία των Ελλήνων του Πόντου έχει το δικό της τραγικό κομμάτι που δε ξεχνούμε ποτέ. Έχουμε ακούσει πολλά. Οι αμφισβητίες πολλοί. Οι ανιστόρητοι περισσότεροι. Η συγκεκριμένη ιστορία ΔΕΝ χωράει αμφισβήτηση. 

Η Διαλεκτική στη "Μηχανή του Καμύ: Μετα-υπαινιγμοί, στον Πλωτίνο και τη Σχολή της Φραγκφούρτης

Του Φώτη Μισόπουλου
.....ο καθορισμός των αποφάνσεων στο διαλεκτικό χώρο είναι μια τυπική διαδικασία του σκέπτεσθαι. Η Διαλεκτική αποτελεί για τον Αριστοτέλη μέρος της τυπικής Λογικής. Το ίδιο επικαλείται και για την Σοφιστική όταν η Εριστική αρχίζει να ορίζει ''τη μηχανή'' του τριγώνου ή της κυκλικής διαδρομής ''θέση-άρνηση- σύνθεση'' με την προφανή αντιληπτική οικειότητα που γνωρίζουμε.[1]

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι αύριο (20-5-2017) από 03.00 έως 04.00 ώρα τα ξημερώματα, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών ηλεκτροδότησης.

Χρυσή Αυγή - πολιτική επιλογή ή απόγνωση;

Του Δημήτρη Νίκογλου
Την απόγνωση των ψηφοφόρων ως επακόλουθο μιας πολιτικής που διαρκώς ολισθαίνει μπορώ να την καταλάβω, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η ψήφιση της Χρυσής Αυγής ως πολιτική επιλογή, και λέγοντας πολιτική επιλογή εννοώ την συνειδητή επιλογή και όχι την μετά θυμού απονενοημένη ψήφο.

"Ο αγώνας για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας είναι διαρκής"

Υπογράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Σήμερα 19 Μαΐου καταθέτουμε το σεβασμό μας και τιμούμε τους 353.000 Έλληνες Ποντίους οι οποίοι αντιτάχθηκαν στα σχέδια αφανισμού και εκκαθαρίσεων των Χριστιανών από τον Μουσταφά Κεμάλ.

"Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, μην επαναλάβετε όσα έπραξε ο προκάτοχός σας"

Ανοιχτή επιστολή προς την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Υπογράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,
Μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι επί της ουσίας μια εθιμοτυπική φιγούρα, αποψιλωμένος από εξουσίες, έχει όμως τη δυνατότητα να δώσει στον εαυτό του το συμβολισμό που εκείνος επιθυμεί και επιλέγει! 

Απασφάλισε ο Σούλης στην εκπομπή του Αυτιά


Το Σάββατο 13 Μαΐου το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά "Καλημέρα", στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, είδαμε τον πολιτευτή της ΝΔ Αναστάσιο Καζαντζίδη, ο οποίος με την ιδιότητά του ως δάσκαλος και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, βγήκε στην εκπομπή και τα ...έχωσε για τα καλά για την "ρατσιστική επίθεση του Υπουργείου Παιδείας προς τους Ποντίους".

Συναυλία σπουδαστών βιολιού του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς


Θετικός ο απολογισμός λειτουργίας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στη Χαλκιδική

Μέχρι στιγμής έχουν έρθει σε επικοινωνία και επαφή με τους αστυνομικούς των Κ.Α.Μ. πάνω από 7.000 πολίτες και 350 εκπρόσωποι διάφορων ΦορέωνΣε προγραμματισμένα δρομολόγια σε απομακρυσμένες κυρίως περιοχές παρέχουν επιτόπου υπηρεσίες στους πολίτεςΥπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο «Α.Ε.Τ.Ο.Σ.» για την Αστυνόμευση -Επιτήρηση Τοπικών Οικισμών και Συνόρων

Η νεοποντιστική ιδεοληψία περί “κεμαλοφασισμού”

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Οι εξελίξεις στην γειτονική Τουρκία και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την ειρήνη στην περιοχή, μας εξαναγκάζουν σε έναν γενικότερο αναστοχασμό επί των συνθηκών μιας εξαιρετικώς περίπλοκης και αντιφατικής γειτνίασης. 

Επαγγελματισμός και Kinesis-Gym Kilkis, πάνε πακέτο

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα κινείται πλέον το γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis. Οι προπονήσεις των αθλητών μας πλέον παρακολουθούνται από το polar team solution.

Στη Βέροια μιλάει η Φώφη την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017


Ανάδειξη του ιστορικού τουρισμού μνήμης για το Κιλκίς

Συντονισμένες δράσεις για την ανάδειξη του ιστορικού τουρισμού μνήμης υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε μια στοχευμένη προσπάθεια για την τουριστική αξιοποίηση περιοχών του λεγόμενου «Μακεδονικού Μετώπου» στη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς, οι οποίες είναι πλούσιες σε μνημεία και σημεία ιστορικού και στρατιωτικού ενδιαφέροντος.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Απόλυτα πετυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 μπροστά στα νέα γραφεία του ΕΕΣ Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία. 

Συνεδριάζει στις 24 Μαΐου 2017, το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 24 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Κιλκίς: Αναβίωση των παλιών παραδοσιακών παιχνιδιών

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας με αφορμή τη διεθνή μέρα Μουσείων, (18 Μαίου), πραγματοποίησε στο Λαογραφικό Μουσείο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ''Ελάτε να παίξουμε, παιδιά, όπως τα χρόνια τα παλιά'', με κεντρικό θέμα την αναβίωση των παλιών παραδοσιακών παιχνιδιών.

Θέση εργασίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς (19/5/2017)

Από την εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΒΕΕ στη Νέα Σάντα Κιλκίς, ζητείται βιομηχανικός εργάτης για πλήρη απασχόληση.
Δείτε ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Στων Άγιων τα νερά» στο live stage ΒΕΝΤΕΤΑ

Η παράσταση  των Χάρη Γκατζόφλια & Λάζαρου Αντωνιάδη  «Στων Άγιων τα νερά» με τον Θάνο Παπαγεωργίου και την Κική Τσαλίκη την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017 στο live stage ΒΕΝΤΕΤΑ στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Το μπαλκόνι» του Ζαν Ζενέ από την θεατρική ομάδα Μωβ Αμόκ


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Το Μπαλκόνι» του Ζαν Ζενέ, από την Θεατρική Ομάδα «Μωβ Αμόκ», σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελλίδη και Διονυσίας Μιχαλοπούλου, για δύο παραστάσεις, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 & την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος», με Είσοδο Ελεύθερη. 


19η Μαΐου: Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Ανακοίνωση Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

 
 
Τιμούμε σήμερα την μνήμη των 353.000 Ελλήνων αδερφών μας Ποντίων που είχαν την ατυχία να "συναντήσουν" τα τάγματα των Τσετών του σφαγέα Τοπάλ Οσμάν κατ΄ εντολή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ο οποίος έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο του ξεριζωμού των Χριστιανικών πληθυσμών από τις "εστίες" τους στον Εύξεινο Πόντο.