Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Για τρίτη χρονιά στο Κιλκίς: Δρόμος Υγείας και αλληλεγγύης - Video


Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» συνδιοργάνωσαν τον Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης 10χλμ και 5χλμ καθώς και λαϊκό περίπατο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο Κιλκίς.

Εκδηλώσεις στην Πλατανιά Παιονίας

Υπογράφει η Αναστασία Σαββίδου 
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανιάς 
Ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πλατανιάς Παιονίας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τις εξής δράσεις:

«Παίζουμε όπως παλιά» με το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς - Video


Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς διοργάνωσε για 2η χρονιά, την εκδήλωση «Παίζουμε όπως παλιά», την Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο-Κήπος στις 11π.μ., και είχε τίτλο «Από την αρχαιότητα ως σήμερα».

" Άφησε μικρά παιδιά να την περιμένουν"

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την Κυριακή 14 Μαΐου έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Βασίλειος Σεργαννίδης-Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης" της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Και στο Κιλκίς ΚΔΑΠ Ατέρμων: Δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ για παιδιά 5 - 12 ετών

Καταδίκη της βάρβαρης σεξουαλικής επίθεσης από τον εργοδότη τέρας

Διαμαρτυρία Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ΕΝΩΣΗ"
Ως Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η ΕΝΩΣΗ", με αφορμή το αποτρόπαιο συμβάν με θύμα 22χρονη συναδέλφισσά μας στην περιοχή της Δάφνης, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στη νεαρή εργαζόμενη και στους οικείους της και καταδικάζουμε την αποτρόπαια πράξη του βιαστή εργοδότη - τέρας. (Δείτε ΕΔΩ)

"Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς και η κόρη μου η Αγγελικούλα"

Υπογράφει ο Γεώργιος Κυπαρίσσης 
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Λητή Θεσσαλονίκης
"Αγαπητοί αναγνώστες της Γνώμης.
Ορμώμενος από κάποιες αναρτήσεις που διάβασα για τη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποίησε χθες ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός του Κιλκίς ένιωσα την ανάγκη και την υποχρέωση να γράψω αυτό το κείμενο. 

Κιλκίς: Ομιλία συζήτηση για την εξάρτηση από το διαδίκτυο

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 19:30 στο εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών ομιλία-συζήτηση με θέμα: "Εξάρτηση από την εικονική πραγματικότητα-διαδίκτυο" με εισηγήτριες την κα Έφη Τζούρα, ψυχίατρο, οικογενειακή θεραπεύτρια, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Κιλκίς "Νηρέας" και την κα Γεωργία Ψαρρά, ψυχολόγο, στέλεχος πρόληψης. 

Κιλκίς: Έπιασαν δύο δικές μας για 96 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες (13-5-2017) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο ημεδαπές ηλικίας 56 και 55 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν 96 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν προκειμένου να παραδοθούν στο Τελωνείο Ευζώνων. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (14/5/2017)


Εταιρία κατασκευής επίπλων κουζίνας στο Κιλκίς ζητεί έμπειρο νεαρό ξυλουργό. 
Δείτε ΕΔΩ

Για την Γιορτή της Μητέρας μιλούν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η γιορτή της μητέρας είναι αφιερωμένη φυσικά σε όλες τις μητέρες, στη μητρότητα, στους μητρικούς δεσμούς και στην επιρροή των μητέρων στη κοινωνία συνολικά.