Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Η Ε’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο ΚΠΕ Αρναίας

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στο βιωματικό μέρος του περιβαλλοντικού προγράμματος "Μικροί Ανιχνευτές", που υλοποιεί η Ε' τάξη του σχολείου μας με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Αφροδίτη Ντίνου και συνεργάτες τους δασκάλους των τμημάτων κ.κ. Μιχάλη Μηλιόγλου (Ε1) και Γιάννη Χρα (Ε2), περιλαμβανόταν και μια επίσκεψη σε περιβαλλοντικό κέντρο. Για πρώτη φορά τμήματα του σχολείου μας επισκέφτηκαν το ΚΠΕ Αρναίας και υλοποίησαν το πρόγραμμα "Στα μονοπάτια του Χολομώντα"

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/4/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ώρα της απονομής έφτασε! Ο Κιλκισιακός επιστρέφει θριαμβευτικά στη Γ΄ Εθνική και περιμένει όλο τον φίλαθλο κόσμο του Νομού να έρθει τη Κυριακή 23 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο για να πανηγυρίσει μαζί του τον τίτλο του πρωταθλητή!

Δωρεάν μία εβδομάδα γυμναστήριο στο Kinesis Gym

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Δίνουμε την ευκαιρία σε όλους, να δοκιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ για μία εβδομάδα τα ομαδικά προγράμματα και τις παροχές του γυμναστήριο μας.

"Δούλοι του 21ου αιώνα, δεν θα γίνουμε"

Δελτίο τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Εργαζόμενη, εργαζόμενε στο εμπόριο, άνεργοι, νέοι και νέες
Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Το μήνυμα της παραμένει ζωντανό και επίκαιρο όσο παραμένει και εντείνεται η εκμετάλλευση για εμάς τους εργαζόμενους. Ο αγώνας των εργαζομένων στο Σικάγο, που θυσίασαν μέχρι και τη ζωή τους για το 8ωρο πριν από πάνω από έναν αιώνα, μπορεί να συζητιέται μέχρι σήμερα σαν ένα ιστορικό γεγονός, η ζωή όμως αποδεικνύει ότι η μάχη δεν τελείωσε και θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν μια χούφτα παράσιτα που ζουν από τον ιδρώτα μας.

Βέροια: Για κλοπή και απόπειρα κλοπής συνέλαβαν 2 ανήλικους και τις μητέρες τους

Οι διαρκείς περιπολίες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 16 και 14 ετών, για κλοπή και απόπειρα κλοπής που διέπραξαν το ίδιο βράδυ στη Βέροια.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πάλης στα άνω Λιόσια ( Αθήνα ) στις 5-6 Απριλίου 2017.

Κιλκίς: Τσάκωσαν δύο άτομα για παράνομο τζόγο

Συνελήφθησαν σήμερα (17-4-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 70 και 56 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 70χρονου, διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει σε αυτό ένα παιγνιομηχάνημα και να επιτρέπει στον 56χρονο τη διενέργεια παράνομου παιγνίου. 

Δήμος Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Απριλίου 2017

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Ποιότητας Ζωής ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα τον Απρίλιο του 2017 στην πόλη του Κιλκίς με τη συνεργασία και σύμπραξη τοπικών πολιτιστικών σχημάτων.

Πασχαλινές Βιβλιοαναγνώσεις στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Πασχαλινές δράσεις με ανάγνωση παραμυθιών, κατασκευές και χειροτεχνίες για παιδιά από 6 έως 14 ετών, θα πραγματοποιηθούν από την Μεγάλη Εβδομάδα έως και τις 21 Απριλίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. 

Φώτης Μισόπουλος: Εικαστική έκθεση "Arte bruta" στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης-εγκατάστασης του Φώτη Μισόπουλου με τίτλο “ARTE BRUTA” την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 8.30 στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες

Πότε: Τετάρτη 19 Απριλίου 2017
Ώρα έναρξης : 18.00
Ποιος: VxR ( Volunteers for Refugees)
Πού: Space Lab , Mοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη
Είσοδος: 3 ευρώ (προαιρετικά)


Λαϊκοποντιακό γλέντι στο Βαφειοχώρι


Το φασιστικό καθεστώς που παριστάνει τη Δημοκρατία και ο Δικτάτορας που κάνει δημοψηφίσματα

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Για όσους έχουν λησμονήσει το φασιστικό καθεστώς των ποινικών εγκληματιών, των Γκρίζων Λύκων, των εμπόρων όπλων, ναρκωτικών και των άλλων σχετικών δραστηριοτήτων που παριστάνει τη Δημοκρατία και ο δήμαρχος-πρωθυπουργός- πρόεδρος και νυν δικτάτορας που κάνει "δημοψηφίσματα", θυμίζουμε τα εξής: