Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/4/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ώρα της απονομής έφτασε! Ο Κιλκισιακός επιστρέφει θριαμβευτικά στη Γ΄ Εθνική και περιμένει όλο τον φίλαθλο κόσμο του Νομού να έρθει τη Κυριακή 23 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο για να πανηγυρίσει μαζί του τον τίτλο του πρωταθλητή!
Ο αγώνας με την Α.Ε. Πολυκάστρου θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τρικούβερτο λαϊκοποντιακό γλέντι!
Είστε όλοι καλεσμένοι!

Ξεκίνησε τη προετοιμασία για τα μπαράζ
Εβδομάδα αγώνα είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Κιλκισιακό Β΄ που το απόγευμα του Σαββάτου μεταβαίνει στο Δροσάτο για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό για τα μπαράζ ανόδου στην Α1.

Στόχος η νίκη για το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη, που θα φέρει τη σειρά σε δεύτερο παιχνίδι στο Σταυροχώρι και εκεί θα κριθούν όλα.

Προβλήματα μέχρι τώρα δεν υπάρχουν, η ψυχολογία είναι στα ύψη, και οι νεαροί μας παίκτες δηλώνουν πανέτοιμοι και για αυτή τη πρόκληση!

Φιλικό με Δόξα Δράμας
Επιστροφή στις προπονήσεις αύριο Τρίτη για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, η οποία το Σάββατο θα δώσει έναν δυνατό φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, η οποία αγωνίστηκε φέτος στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακου στο Σταυροχώρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου