Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΚΕΚ "Γαία" Κιλκίς: Τελετή απονομής βεβαιώσεων φοίτησης στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25 (Video)


ΚΕΚ "Γαία": Τελετή απονομής βεβαιώσεων φοίτησης στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25. Κιλκίς, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΓΑΙΑ στο Κιλκίς.

Ντόρα Μπακογιάννη: «Το δικαίωμα στην αποτέφρωση είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα»

Την πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, συνάντησε χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, κ. Αντώνης Αλακιώτης, και συζήτησαν για τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή και λειτουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα.

"Συγχαρητήρια κ. Κατερίνα Ζιούτα Γιαννακούλα"

"Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να συγχαρεί δημοσίως την κυρία Κατερίνα Ζιούτα Γιαννακούλα για το έργο που επιτέλεσε από τη θέση της Προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς.

Αντιμετώπιση προβλημάτων στο 10ο νηπιαγωγείο Κιλκίς

Επιστολή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς προς τον δήμο Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές, διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό και γονείς όχι μόνο στην εκπλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αλλά και στην υγιεινή και ασφάλεια των εγκαταστάσεων και σας καλούμε να πάρετε άμεσα μέτρα για τη διευθέτησή του. Για πολλά από αυτά είστε ήδη ενήμεροι τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια.

Γεωργαντάς: «Η “αξιολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ” αξιολογήθηκε με μηδέν από τους δημοσίους υπαλλήλους»


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αναδεικνύοντας την προχειρότητα με την οποία θεσμοθετήθηκε και επιχειρείται η υλοποίηση του Ν. 4369/2016 καλεί τους δημοσίους υπαλλήλους να μην επιτρέψουν να προχωρήσει η διαδικασία της αξιολόγησης.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση ΚΚΕ προς τιμήν του Γιάννη Ζέβγου

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας την Δευτέρα 20 Μάρτη, στις 12:00, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Γεωργίου Σταύρου, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν του Γιάννη Ζέβγου, αναπληρωματικού μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ο οποίος δολοφονήθηκε στο σημείο αυτό στις 20 Μάρτη του 1947.

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με κεκτημένη ταχύτητα πηγαίνει ο Κιλκισιακός στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή Αργυρούπολης. Η διαφορά των 18 βαθμών μπορεί να δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ στο συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα, όμως αυτό το προβάδισμα δεν εφησυχάζει για κανέναν λόγο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Τι λέει η ΔΑΚΕ Ν.Δ. για τις δηλώσεις "Περί των καθηγητικών σχολών"

"Με μεγάλη έκπληξη, αλλά και έντονο προβληματισμό πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και του τ. Γεν. Γραμματέα Δ. Χασάπη για τις «Καθηγητικές Σχολές». 

Spring offers από το Kinesis Gym Kilkis

Καλημέρα!Με εκπλήξεις και προσφορές ξεκινάμε την μέρα μας....
Διανύσαμε τις πρώτες μέρες της άνοιξης και ο καιρός πλέον μας θυμίζει πως το καλοκαίρι δεν αργεί! Ήρθε η ώρα να προσέξουμε το σώμα μας αλλά και την υγεία μας.

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Δημόσια ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Η παράσταση «Σωτηρία με λένε» στο Θέατρο του Πολυγύρου

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής διοργανώνουν τη θεατρική παράσταση «Σωτηρία με λένε» της Σοφίας Αδαμίδου σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 45χρονο για το αδίκημα της ληστείας

Συνελήφθη χθες (15-3-2017) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κιλκίς, για το αδίκημα της ληστείας. 

Εύζωνοι Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθησαν χθες (15-3-2017) το βράδυ στην περιοχή των Ευζώνων Κιλκίς, δύο 26χρονοι, ένας 25χρονος και μία 27χρονη, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο Βούλγαρους για πάνω από 4.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και καπνού

Οι συνεχείς έλεγχοι των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, οδήγησαν στη σύλληψη δύο υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 47 και 41 ετών, για λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού.

Παιδικό τουρνουά πάλης στον Ευρωπό Παιονίας

Δελτίο τύπου "Καραγιάννη" Ευρωπού
Το Σάββατο 11-03-17 ο σύλλογος "Καραγιάννης" Ευρωπού συνδιοργάνωσε με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον δήμο Παιονίας παιδικό τουρνουά ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης για γεννηθέντες 2004-2012. 

Εργασία στο Κιλκίς (16/3/2017)

Κιλκίς: Ζητείται άτομο για εργασία με εμπειρία σε δημιουργική απασχόληση παιδιών και υπαίθριες δραστηριότητες (παιδαγωγός/ γυμναστής/ ειδικός παιδαγωγός/ έμπειρος σε κατασκηνώσεις ή σε οδηγισμό). Επικοινωνία: 6974247644, 6976993221

Η συμμετοχή των Ελλήνων του Πόντου στην Εθνεγερσία του 1821

Γράφει ο π. Βασίλειος Τσουφλίδης
Φυσικός, Θεολόγος, Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ.
(Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
Τι είναι η επανάσταση του 1821; Είναι ένα γεγονός με διάρκεια 5 ή 10 χρόνων; 
Κατά την ταπεινή μας γνώμη η έκφραση «Επανάσταση του 1821» είναι, εκτός των άλλων, όρος που δηλώνει την διαρκή αντίσταση και αντίθεση του Ρωμαίηκου Ελληνικού κόσμου εναντίον της Οθωμανοκρατίας με οργανωμένο ή ανοργάνωτο τρόπο.  

"Για την επιλογή διευθυντών από το Σύλλογο διδασκόντων και την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ"

Υπογράφουν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις
Η επιλογή διευθυντών/ντριών από τους Συλλόγους διδασκόντων που ξεκίνησε το 2015, αποτέλεσε μια δημοκρατική τομή στη διοίκηση των σχολείων. Μετά από δεκαετίες αυταρχισμού και πελατειακών σχέσεων δόθηκε η δυνατότητα –αν και όχι πλήρως- οι Σύλλογοι των εκπαιδευτικών να επιλέγουν το διευθυντή τους.

Μαθήματα αερόμπικ με την Εύη Καζαντζίδου στην Ευκαρπία Κιλκίς (Video)



''Χελιδονίσματα'' στο Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς

Το Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα ν. Κιλκίς αναβιώνουν τα ''Χελιδονίσματα'', ένα πανάρχαιο έθιμο που συνδέεται με τον ερχομό της άνοιξης, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 12:30 το μεσημέρι στο Λαογραφικό Μουσείο και σε σπίτια της γειτονιάς του Αγίου Δημητρίου.

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μέγας Αλέξανδρος - International Tour Alexander the Great

Το Σάββατο & Κυριακή 18-19 Μαρτίου διοργανώνεται ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μέγας Αλέξανδρος - International Tour Alexander the Great από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς και τον Α.Σ. Ποδηλάτης Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και των Δήμων Κιλκίς, Αλμωπίας, Παιονίας.

Κιλκίς: Το έργο "Το σακάκι που βελάζει" από τη Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ


 H Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς παρουσιάζει το θρυλικό έργο του Στανισλάβ Στρατίεβ «Το σακάκι που βελάζει» στις 18, 19, 25 και 26 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Έναρξη παραστάσεων: 8.30μ.μ.

Κιλκίς: Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ομιλητές τους Κεγκέρογλου, Καστανίδη, Αμοιρίδη και Εδιάρογλου

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου HABITAT στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα τον πολιτικό και κοινωνικό ρόλο της κεντροαριστεράς στις σύγχρονες εξελίξεις για το παρόν και το μέλλον της Χώρας.

Θεσσαλονίκη: 3ήμερο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Θεματική Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού Θεάτρου 20 Μαρτίου «3ήμερο Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου» για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο και για φιλανθρωπικό σκοπό στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) στην Θεσσαλονίκη.