Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο Σύλλογος "Αμυδών" Αξιοχωρίου Παιονίας κόβει την πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΜΥΔΩΝ" Αξιοχωρίου προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αξιοχωρίου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10:30 το πρωί, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, για την εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Κιλκισιακός-Αλέξανδρος Κιλκίς 3-0

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ασταμάτητος ο Κιλκισιακός σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει τον δρόμο προς τη Γ΄ Εθνική! Νέο του "θύμα" ο Αλέξανδρος Κιλκίς, με την ομάδα μας να επικρατεί εύκολα με 3-0. Στους 43 βαθμούς πλέον ο ΑΟΚ, που μετρά 14 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ κράτησε για δωδέκατο στη σειρά παιχνίδι απαραβίαστη την εστία του! Το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιο Χαράλαμπο.

Δικογραφία σε βάρος 49χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο στοχευμένων και πολύμηνων διαδικτυακών ερευνών, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 49χρονου ημεδαπού, για πορνογραφία ανηλίκων.

Θεσσαλονίκη: Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή στο Mylos Club

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, οι δύο ξεχωριστές performers της διεθνούς μουσικής σκηνής με εντυπωσιακή παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστρέφουν στη σκηνή του club του Μύλου για μία συναυλία την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.

Έκλεβαν φορτηγά αυτοκίνητα και παραποιούσαν τα στοιχεία τους

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 10 περιπτώσεων κλοπών οχημάτων σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Μαγνησίας.

Κιλκίς: Με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση ληστείας σε οικία.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς την Φάρμα Κουκάκη"

Υπογράφει η
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας
νομού Κιλκίς 
"Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα την Φάρμα Κουκάκη για την τόσο γενναιόδωρη και συνεχόμενη προσφορά της, ιδιαιτέρως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.

Η Ακαδημία Μπάσκετ "KouPa Kilkis", κόβει την πίτα της

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την πρώτη κοπή Βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017,
στις 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ειδομένης κόβει την πίτα του

Ανακοίνωση Μορφωτικού Συλλόγου Ειδομένης
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει η κοπή της πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Ειδομένης στην αίθουσα του Συλλόγου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει barbeque (δωρεάν σάντουιτς με ψητά) και δωρεάν διάθεση κρασιού. 

1ος Αγώνας Ιππικής Αντοχής 2017, στο Ράντσο Κιλκίς

Με διεθνείς συμμετοχές η έκθεση Εικαστικών Παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Η καθιερωμένη ετήσια έκθεση ζωγραφικής των Εικαστικών Παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στις 7μ.μ., στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του φορέα.