Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ExpoWedding στη Θεσσαλονίκη - Όλα όσα θέλετε για το γάμο σας (33 φωτογραφίες)

Τι χρειάζεται άραγε ένα ζευγάρι όταν αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και πως θα εκμεταλλευτεί τον περίφημο "μήνα του μέλιτος"; 

Πανέτοιμος ο Κιλκισιακός για το παιχνίδι με το Πεδινό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το μυαλό του Κιλκισιακού μας είναι μόνο στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Πεδινού. Ο κ. Δανδίκας και οι ποδοσφαιριστές του είναι σε εγρήγορση και ανυπομονούν να αγωνιστούν το Σάββατο.

Πάτρα: 46χρονος βίαζε την ανήλικη κόρη του

Συνελήφθη, χθες (19-1-2017) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών.

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, 19.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Πολύκαστρο: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος "Ευκράντη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"
Παρουσία μελών φίλων και με την ευλογία του Πατρός Δωρόθεου έκοψε την βασιλόπιτά της η ΕΥΚΡΑΝΤΗ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λ.Α.Φ Πολυκάστρου, όπου οι κυρίες του Συλλόγου πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα απολαμβάνοντας υπέροχους μεζέδες, άφθονο κρασί και μουσική. 

Κιλκίς: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου «ΒηματίΖΩ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» σε εφαρμογή του άρθρου 27 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην Γενική Συνέλευση συνεδρίαση της 16ης Σεπτεμβρίου 2016 συγκαλεί σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, επί της οδού Στενημάχου 2 και ώρα ενάρξεως την 11:00 π. μ.

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, 15.00: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για απάτη μέσω off shore εταιριών

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 18-1-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, κακουργηματική απάτη από κοινού και κατά συρροή και καταδολίευση δανειστών. Συγκατηγορούμενοι του ανωτέρω για τις ίδιες πράξεις είναι και δύο (2) ημεδαποί και ένας υπήκοος Ελβετίας, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Δε πάει στην Ελασσόνα η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Με την ευρύτερη περιοχή της Ελασσώνας να είναι κάπως έτσι σήμερα το πρωί, η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού με τις Ολυμπιώτισσες. Αναμένουμε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Καζαντζίδης: "Βάζουμε την Πατρίδα πρώτα και πάνω από το οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον!"

Συνέντευξη της Γνώμης με τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη.

Συνέλαβαν 66χρονος στο Κιλκίς για κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, κατάφεραν έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών να εντοπίσουν και να συλλάβουν σε περιοχή του Κιλκίς έναν 66χρονο ημεδαπό για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

ΔΑΚ Κιλκίς: Αίας Κιλκίς vs ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, 22 Ιανουαρίου 2017


Επίσκεψη Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου2017, ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Ν.Δ. Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφθηκε το Δήμο Παιονίας για να ενημερωθεί για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στην περιοχή μας.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα την βιωσιμότητα των κιλκισιώτικων επιχειρήσεων


Η εταιρεία Financial Business Systems υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στο πλαίσιο των δράσεων τους για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της ύφεσης διοργανώνουν ειδική εκδήλωση με τίτλο «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Ν. Κιλκίς, μέθοδοι και τεχνικές διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων».

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017, 08.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Σέρρα, η ψυχή του πόντου"



Την παρουσίαση του βιβλίου «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου» θα κάνει ο Γιάννης Καλπούζος το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 19:00 στην Καπναποθήκη της Ελληνοαυστριακής.

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Κιλκίς, κόβει την πίτα του


Εκπαίδευση σε θέματα επεξεργασίας ψυχικού τραύματος παιδιών και εφήβων μετά από απειλητικές καταστάσεις ζωής

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Εκπαίδευσης – τριμηνιαίας διάρκειας (60 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ» με έναρξη 11 Φεβρουαρίου του 2017 και λήξη τον Μάιο του 2017.

Θεσσαλονίκη: Πάρτι στη Βαλαωρίτου για όσους νιώθουν Loco Locals


Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2016, μετά τις 22.30 , η σελίδα Street Art Thessaloniki Greece διοργανώνει το “Loco Locals vol2” στη καρδιά της Βαλαωρίτου. Μετά το πάρτι φωτιά σε καράβι στην παραλία της Θεσσαλονίκης έρχεται το event του μήνα σε γνωστή Pub της πόλης, στα decks o LoRrd και ο Digital Monk από SKG’s Dub Alliance.