Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Στο σωστό δρόμο τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την εξαιρετική της εικόνα έδειξε σε ένα ακόμη φιλικό αγώνα η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 το πρωί του Σαββάτου 29 Απριλίου 2017, στο Σταυροχώρι με τη Πανσερραϊκή.
Αν και τα κορίτσια του Νίκου Κωτάκη είχαν απέναντί τους μια ομάδα που βρίσκεται στη τέταρτη θέση του βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής, εντούτοις πραγματοποίησαν ένα ιδανικό πρώτο μέρος, παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο με πολλές πλαγιοκοπήσεις και πάσες από τον άξονα.

Η Σοφία Σγουράκη δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες μέχρι το 30', όμως έπεσε πάνω στην πολύ καλή τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Η Τσαρτσαράκη στο πρώτο μέρος είχε δύο καλές αποκρούσεις για τον Κιλκισιακό,. ο οποίος τελικά άνοιξε το σκορ στο 32'.

Κάθετη πάσα της Κικής Αναστασιάδου στη Κωνσταντίνα Βασιλειάδου η οποία έφυγε τετ-α-τετ και πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης οι φιλοξενούμενες κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Γεωργιάδου.

Από εκεί και πέρα αν και ο Κιλκισιακός έκανε πολλές αλλαγές, βάζοντας νεαρές παίκτριες στο γήπεδο, δεν έχασε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας και πάλι μεγάλη φάση με την Αβραμίδου που είδε τη πορτιέρο των Σερρών Χατζηχαρίστου να απογειώνεται και να αποκρούει τη μπάλα που πήγαινε συστημένη στο δεξί "παραθυράκι".

Τελικά το 1-1 έμεινε ως το φινάλε, μιας και η Τσαρτσαράκη νίκησε σε τετ-α-τετ την Μπιζεργιαννίδου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:
Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Βασιλειάδου, Αναστασιάδου, Σγουράκη, Φούρναρη, Γάτσιου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παρπαρά, Ασκονίδου, Αβραμίδου, Χατζηγεωργιάδου, Κουτσουραδή, Τατίδου, Τσιόνκη, Ν. Παπαδοπούλου, Παυλίδου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.