Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Παιδικό Survivor στο Κιλκίς - Έρχονται στο Κιλκίς η Βαλαβάνη και ο Αγγελόπουλος;

Το άρθρο αυτό ανήκει στην κατηγορία της ημισάτιρας και περιέχει τοποθέτηση υπηρεσίας
Για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στο μικρό και ταπεινό Κιλκίς! Είναι γνωστό πως το τηλεοπτικό παιχνίδι και υπερπαραγωγή Survivor, έχει καθηλώσει εκατομμύρια Έλληνες κάθε ηλικίας, με απίστευτες θεαματικότητες. 

Δυστυχώς όμως οι υπεύθυνοι της παραγωγής, αρχίζουν να λαμβάνουν τα πρώτα απογοητευτικά μηνύματα για το μέλλον του Survivor, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία μετρήσεων AGB κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού τα νούμερα τηλεθέασης πέφτουν κατακόρυφα.

Αιτία, του περίφημο "Παιδικό Survivor" το οποίο ξεκίνησε εδώ και ημέρες στον πολυχώρο Sigmaland στο Κιλκίς! Τα τηλέφωνα έχουν σπάσει κυριολεκτικά, με γονείς από όλη την Ελλάδα οι οποίοι βάζουν μέχρι και μέσον, ώστε να έρθουν στο Κιλκίς και να λάβουν μέρος, τόσο τα παιδιά τους όσο και οι ίδιοι.

Οι πρόσφατοι "τηλεοπτικοί αστέρες" Βαλαβάνη και Αγγελόπουλος εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους, αφού καταλαβαίνουν πως όλοι κοιτούν πλέον προς Κιλκίς μεριά. Ταυτόχρονα όμως σκέφτονται, μήπως τώρα είναι η ευκαιρία να έρθουν στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ήδη Κιλκισιώτης επιχειρηματίας έχει έρθει σε μυστική επαφή με αρκετούς από του παίκτες του Survivor ώστε να έρθουν στο Κιλκίς και να συμμετάσχουν μαζί τα μικρά παιδιά (κάποιοι λένε πως έπεσαν ακόμη και υπογραφές με συμβόλαια). 

Ήδη στην πόλη επικρατεί έντονη κινητικότητα, αφού σε περίπτωση που συμβεί αυτό, το Κιλκίς θα έχει πολλαπλά οικονομικά οφέλη και όχι μόνο!

Το "Παιδικό Survivor" πραγματοποιείται κάθε Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη, όπου τα παιδιά παίζουν στον στίβο δραστηριοτήτων. Οι ομάδες χωρίζονται ανάλογα τις χρονολογίες γεννήσεων (2006-2007-2008) (2009 2010 2011) (2012 2013 2014 με συνοδό)

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, αλλά δυστυχώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αφού υπάρχει ήδη λίστα αναμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου