Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Έδεσσα: Το πρωί σκότωσε το βράδυ τον τσάκωσαν

Μετά από συντονισμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 71χρονου που έγινε χθες (16-02-2017) το βράδυ στην Έδεσσα.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως διακριβώθηκε ο προαναφερόμενος νωρίτερα της ίδιας μέρας και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του θύματος, έπειτα από διένεξη μαζί του με τη χρήση μαχαιριού αλλά και ξυλουργικού εργαλείου, του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο 47χρονος λίγο αργότερα σε κοντινό σημείο και συνελήφθη.

Σε χώρους της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι και το ξυλουργικό εργαλείο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.