Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς και σπουδαστές του ωδείου μας, με χαρά σας ανακοινώνουμε την εφαρμογή ενός νέου κι εμπλουτισμένου προγράμματος σπουδών που αφορά την διδασκαλία των κατώτερων θεωρητικών μαθημάτων (α΄,β΄,γ΄θεωρία, σολφέζ, άσκηση ακοής ) και περιλαμβάνει:

Υλοποίηση Δράσεων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διά του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Λιναρδάκη Ιωάννη, προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς: 

Το Αξιοχώρι Κιλκίς στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Γη ιστορική θα επισκεφτούμε αυτή την Κυριακή, μέσα από την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”. Το Αξιοχώρι του νομού Κιλκίς. Την Αρχαία Αμυδώνα ! Το χωριό για το οποίο μίλησε ο μεγάλος μας Λογοτέχνης Μενέλαος Λουντέμης.

Εκδρομή στην Αθήνα με του Συνταξιούχους του Δημοσίου Κιλκίς

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί Τριήμερη Εκδρομή στη ΑΘΗΝΑ στις 11-12 και 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.

Πρόγραμμα Business circle–SKK: Μια καλή ευκαιρία για τις κιλκισιώτικες επιχειρήσεις

Στα πλαίσια του προγράμματος Business circle–SKK για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όπου συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, προβλέπεται η πραγματοποίηση τριών περιφερειακών (3) εκθέσεων (2 ημερών η κάθε μια) σε Κιλκίς, Στρώμνιτσα (ΠΓΔΜ) και Κίτσεβο (ΠΓΔΜ).

Φραγγίδης: "Δήθεν αριστερή κυβέρνηση με νεοφιλελεύθερη ατζέντα"

Του Γιώργου Φραγγίδη
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, με την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου που παραχωρεί στρατηγικές επιχειρήσεις του Δημοσίου στους δανειστές, πέρασε ουσιαστικά στην αντίπερα όχθη των λαϊκών συμφερόντων.

Φυσικό αέριο στο Κιλκίς

Την έναρξη της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου σε όλα τα αστικά κέντρα και σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε στη σημερινή 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η Τόλμη Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF στην Καρδίτσα

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς 
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας στις 30 Σεπτεμβρίου και 1-2 Οκτωβρίου 2016.

Παραστατίδης: "Δεν πήγα γιατί δεν με κάλεσαν"

Aπό το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παραστατίδη Θ. εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Για αποκατάσταση της αλήθειας, σε σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μη παρουσία του Βουλευτή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κιλκίς Θ. Παραστατίδη στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 98 χρόνια από την Διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου, που έγιναν στο Διασυμμαχικό Μνημείο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στο Πολύκαστρο αλλά και στη Δοϊράνη:

Σκοτώθηκε 47χρονος σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα

Σήμερα (07-10-2016) το πρωί, στο Στρατώνι Χαλκιδικής στο 98o χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιερισσού - Θεσσαλονίκης, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας, προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Δ. Σχ. Κιλκίς

Ανακοίνωση 1ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δ. Σχ. Κιλκίς η « 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού». Φέτος ο θεματικός άξονας της ημέρας ήταν: «Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους».

Κυκλοφόρησε η τρίτη δισκογραφική δουλειά της Θεσσαλονικιάς συνθέτριας, Σοφίας Νάτσιου

Σε απόλυτα δημιουργική φάση βρίσκεται η Θεσσαλονικιά συνθέτρια, Σοφία Νάτσιου, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016 την τρίτη δισκογραφική της δουλειά - σε μουσική δική της και στίχους του Πόλυ Κυριάκου - με τίτλο «Χωρίς αφέντες» από την εταιρία ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ PRODUCTIONS. Πρόκειται για έναν δίσκο γεμάτο τραγούδια και ποίηση, έμπνευση, θυμό, έρωτα και ελπίδα, αλλά χωρίς φόβο και κυρίως «χωρίς αφέντες».

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που εορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου κάθε έτους, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

Πρόκριση με εννιά παίκτες για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μεγάλη νίκη-πρόκριση για τον Κιλκισιακό μας που επιβλήθηκε με 5-2 στη παράταση στη Ποντοηράκλεια της Α.Ε. Πολυκάστρου, παίζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννιά παίκτες.