Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Πρόγραμμα Business circle–SKK: Μια καλή ευκαιρία για τις κιλκισιώτικες επιχειρήσεις

Στα πλαίσια του προγράμματος Business circle–SKK για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όπου συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, προβλέπεται η πραγματοποίηση τριών περιφερειακών (3) εκθέσεων (2 ημερών η κάθε μια) σε Κιλκίς, Στρώμνιτσα (ΠΓΔΜ) και Κίτσεβο (ΠΓΔΜ).

Τι ακριβώς είναι η έκθεση στο Κιλκίς: 

Τύπος Έκθεσης: Έκθεση δειγμάτων – Δικτύωση – Επιχειρηματικές Επαφές 

Διάρκεια 2 ημέρες, 16-17.11.16 

Χώρος: Κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων 

Κάθε επιχείρηση θα διαθέτει ένα τραπέζι 1,5Χ1, επάνω θα υπάρχει η ταμπέλα με την επωνυμία της και το Δήμο προέλευσης (Κιλκίς, Παιονία, Στρώμνιτσα, Κίτσεβο) και στο τραπέζι θα μπορεί να έχει περιορισμένα δείγματα των προϊόντων της καθώς και έντυπα (τιμοκαταλόγους, προσπέκτους).

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε δραστηριότητα, κατά προτίμηση παραγωγικές-βιοτεχνικές, αλλά μπορεί να είναι και παροχής υπηρεσιών ή εμπορικές, αρκεί να έχουν κάποια εξαγωγική προοπτική είτε να υπάρχει ενδιαφέρον δραστηριοποίησης στα Σκόπια, ξεκινώντας από αυτούς τους 2 δήμους (Στρώμνιτσα, Κίτσεβο)

Με αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν 65 επιχειρήσεις από Κιλκίς, 20 από Στρώμνιτσα και 15 από Κίτσεβο.

Ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις του Νομού Κιλκίς για να συμμετέχουν ως εκθέτες: 

Θα επιδείξουν προϊόντα και υπηρεσίες στους επισκέπτες της Έκθεσης 

Θα έχουν επαφές με τις 35 επιχειρήσεις από ΠΓΔΜ, με επισκέπτες από τη χώρα αυτή που θα έρθουν στην Έκθεση, με τους υπευθύνους των 2 Δήμων Στρώμνιτσας και Κίτσεβο και τέλος με επισκέπτες από το Κιλκίς που θα προσκληθούν δημόσια να επισκεφθούν την Εκθεση. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων θα είναι δωρεάν. 

Επίσης θα συμμετάσχουν με ανάλογο τρόπο και σε 2 διήμερες εκθέσεις σε Στρώμνιτσα και Κίτσεβο είτε σαν εκθέτες είτε σαν επισκέπτες με τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής καλυμμένα.

Επιλογή επιχειρήσεων – Κριτήρια

Λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, θα επιλεγούν οι επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις της Έκθεσης, με κύρια κριτήρια τον εξαγωγικό προσανατολισμό, το αντικειμενικό ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΓΔΜ, ενώ θα προτιμηθούν αυτές που για πρώτη φορά επιχειρούν μία παρουσία στην αγορά αυτή.

Πληροφορίες – Δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής έως τις 14/10/2016:

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ, αρμόδιος: Ηλιάδης Χρήστος, τηλ: 23410 28705, 29690, ώρες 8:00-14:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.