Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς του "Αλέξανδρου" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ -ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Στο υπάρχον καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο υπάρχουν σημαντικές προσθήκες πτυχιούχων προπονητών οι οποίοι είναι έτοιμοι και με διάθεση να διδάξουν όχι μόνο ποδοσφαιρικές δεξιότητες, αλλά κυρίως ήθος και αθλητική παιδεία.

"Περί Ρομά ο λόγος"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ, νομού Κιλκίς
Διαβάζω σε εφημερίδα: πρόκειται να ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα νέα ΚΕΠ, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών όπου θα απευθύνονται σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως άστεγοι, άποροι, μετανάστες, Ρομά και γενικότερα…..

Ξεκινά η προετοιμασία των προπαίδων και τζούνιορ του "Αλέξανδρου" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε λίγες μέρες ξεκινούν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς τα μαθήματα ποδοσφαίρου, ενώ έχει ήδη γίνει ο Ετήσιος Προγραμματισμός που αφορά το πλάνο προπονήσεων και αγώνων.

Θετικά τα πρώτα δείγματα των φιλικών αγώνων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα για το ανδρικό τμήμα της Ακαδημίας μας στο δεύτερο φιλικό που έδωσε τα απόγευμα της Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων. Εκεί αγωνίστηκε με την ομάδα Κ20 του Άρη Λεμεσού Κύπρου σε έναν αγώνα με νικητήριο αποτέλεσμα 3-1. 

Κιλκίς: 57χρονος πυροβολούσε άσκοπα και προκάλεσε ζημιές σε 2 σπίτια και ένα αυτοκίνητο

Συνελήφθη χθες (18-8-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 57χρονος ημεδαπός, καθώς όπως διαπιστώθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε δύο κατοικίες και ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Πιερία: Συνέλαβαν 49χρονο για κατοχή αρχαίων αντικειμένων

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη χθες (18-8-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, 49χρονος ημεδαπός για κατοχή αρχαίων αντικειμένων.

Έλεγχος της χωροταξικής ορθότητας κατανομής των επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη, Υπουργική Απόφαση για την συγκρότηση Επιτροπής σε κάθε περιφερειακή ενότητα, με αρμοδιότητα τον έλεγχο της χωροταξικής ορθότητας κατανομής των επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών.

Ευρωπαϊκή βράβευση για το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»

Στο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών "Διαμαντής Παλαιολογος" (www.dancefestival.gr) απονέμεται βραβείο για την προώθηση της διαπολιτισμικής μάθησης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Eileen (www.eileen-eu.org).

8.885 τροχονομικές παραβάσεις τον Δεκαπενταύγουστο στην επικράτεια

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού, που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης προγραμμάτισε και πραγματοποίησε εκτεταμένους τροχονομικούς ελέγχους, από τις 12 έως και τις 15 Αυγούστου, σε όλη την επικράτεια.

Και δεύτερη πανελλήνια διάκριση για τη δική μας Έλλη


Τα αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου διαγωνισμού της βιβλιοθήκης Σπάρτου ανακοίνωσε ο Δήμος Αμφιλοχίας. Ανάμεσα στους βραβευθέντες βρέθηκε και η κιλκισιώτισσα ψυχολόγος και ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου, προσθέτοντας άλλη μια διάκριση στο ενεργητικό της.

Οι Sazman Orkestar live το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Camping Armenistis!


Οι Sazman Orkestar μας παίρνουν από το χέρι και μας ταξιδεύουν στα Βαλκάνια. Από τη Σερβία στη Βουλγαρία και από τη Ρουμανία στην Τουρκία και πάλι πίσω στην Ελλάδα, σαν τσιγγάνικο καραβάνι.

New Season Offer από το Kinesis-Gym Kilkis

New Season Offer ! ! !✔1000τ.μ. άθλησης
✔ τρεις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων άθλησης
✔ 75 ώρες την εβδομάδα, ομαδικά προγράμματα άθλησης
✔ 35 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα άθλησης
✔ 40 συμβατικά μηχανήματα ενδυνάμωσης MasterSport
✔ 20 ηλεκτρονικά μηχανήματα TechnoGym
✔ από τις 8:00 έως 23:00 κάθε μέρα για 365 μέρες τον χρόνο
Το Fitness στην πόλη του Κιλκίς έχει τον χώρο του. ... Kinesis-Gym
#feel_fitness