Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Τελετή Λήξης των προπονήσεων - μαθημάτων στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, θα πραγματοποιηθεί για τον Αλέξανδρο Κιλκίς η Τελετή Λήξης των προπονήσεων - μαθημάτων.

Ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΓΡΙΒΑΣ &
ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΜΑΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

12.190.000 ευρώ για τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία και ηλικιωμένων

Στην ενίσχυση των «Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία» και των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή δυο προσκλήσεων για τη χρηματοδότηση των συγκεκριμένων δομών με συνολικό προϋπολογισμό 12.190.000 ευρώ, μέσω του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020), από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Συνάντηση στην Επιμορφωτική Κιλκίς με τίτλο "Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση"

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ φιλοξένησε την δεύτερη συνάντηση συντονισμού του έργου με τίτλο «Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση: Διεθνοποίηση του Επιπέδου 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων». Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ KA2 - «Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Κάλων Πρακτικών, Συνεργασία στην Ανώτατη Εκπαίδευση». 

Ποια μαθήματα θα πρέπει να δηλώσουν οι απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Γυμνάσιο 
Σειρά μαθημάτων θα κληθούν να δηλώσουν οι μαθητές που τελειώνουν το Γυμνάσιο και αυτοί του Λυκείου τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων και την επίδοση της βαθμολογίας του σχολικού έτους 2015-2016.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ημερίδα με θέματα Ιατρικής, Ψυχολογίας και Διατροφής

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς, στο πλαίσιο ένταξής του στο Πρόγραμμα Χρυσές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ, διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέματα Ιατρικής, Ψυχολογίας και Διατροφής.

Στο φεστιβάλ των καλύτερων ακαδημιών ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Μοναδικές εμπειρίες έζησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πλαίσιο συμμετοχής της Ακαδημίας στο Φεστιβάλ των καλύτερων Ακαδημιών της Β. Ελλάδος και όχι μόνο. Διοργανωτής ήταν ο το Πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ και το Καυταντζόγλειο Στάδιο γέμισε παιδικές φωνές και χρώματα από περίπου 1500 αθλητές και ισάριθμους συνοδούς.

Ολοκλήρωση εργαστηρίου για γονείς στο Νέο Γυναικόκαστρο Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 το βιωματικό εργαστήριο για γονείς με θέμα: «Επικοινωνία στην οικογένεια» που υλοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Γυναικοκάστρου. Το εργαστήριο ήταν συνολικής διάρκειας 8 ωρών και οργανώθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς τίμησε τη μνήμη του αθλητή του, Ανέστη Παπαδόπουλου

Δελτίο τύπου της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Ο Ανέστης Παπαδόπουλος υπήρξε στη σύντομη δυστυχώς ζωή του ένα υπόδειγμα αθλητή σε συμπεριφορά και αθλητική αξία. Αγάπησε με πάθος το ποδόσφαιρο, τους συμπαίκτες του και την ζωή.

Δυναμικό παρών του Kinesis -Gym Kilkis στο Kids Day Out 2

Δελτίο τύπου Kinesis - Gym Kilkis 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Kids Day Out το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Toyworld Jumbo Κιλκίς. Η προσέλευση μικρών και μεγάλων σε αυτήν την γιορτή που στήθηκε ήταν μεγάλη και έδωσε χαρά σε όλους μας .Στόχος αυτής της εκδήλωσης ήταν να διασκεδάσουν, να παίξουν και να χαρούν τα παιδιά .

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στο "Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού" των Σαράντα Εκκλησιών (Kırklareli) (Video)



Ελληνικό χρώμα στο "Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού" που διοργάνωσε ο Δήμος Σαράντα Εκκλησιών (Kırklareli) στα τέλη Μαΐου στην Τουρκία, προσέδωσε η συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς, στις 27, 28 και 29 Μαΐου 2016.