Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

"Ως τον ουρανό" - Το νέο τραγούδι της Κιλκισιώτισσας Λίτας Κόλλια



13η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στην Θεσσαλονίκη 12 - 15 Μαίου


ΔΕΘ – HELEXPO, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 13 & 15
ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ: ΡΩΣΙΑ
ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΞΕΝΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΠΑΙΔΙΚΗ, ΕΦΗΒΙΚΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Δωρεάν διανομή αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών και στις τρίτεκνες οικογένειες

Κατόπιν άμεσης πρωτοβουλίας της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη σχετικά με το θέμα της δωρεάν διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια.

"Είμαι εφοριακός και ο γιός σου χρωστάει στην εφορία"

Εξακριβώθηκε, μετά από εμβριθή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, η δράση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε πολίτες, με το πρόσχημα ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο δήθεν ευθύνεται για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό, με πεδίο δραστηριοποίησης την περιοχή της Άρτας και του Βόλου.

Συνάντηση Παραστατίδη με τον Πρέσβη της Τυνησίας Tarek Saadi

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Στα πλαίσια Φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Τυνησίας πραγματοποιήθηκε στις 11/5/2016 στη Βουλή συνάντηση μεταξύ του Θεόδωρου Παραστατίδη ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ελληνοτυνησιακής Φιλίας, του Θ. Παπαθεοδώρου (Δημ.Συμπαράταξη) ως αντιπροέδρου και της Φωτεινής Βάκη (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) ως γραμματέα, με τον Πρέσβη της Τυνησίας κ. Tarek Saadi μετά από αίτημα του ιδίου. 

Λύση για το προσφυγικό προτείνουν τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Ειδομένης

Την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη, εκφράζουν με επιστολή, δύο αιρετά μέλη του τοπικού συμβουλίου Ειδομένης προς τους αρμόδιους.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 55χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (13-05-2016) στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για υπεξαίρεση.

Πουλούσε κάτι... σαν ελαιόλαδο

Συνελήφθη χθες (13-05-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, για απάτη και παραβάσεις του αγορανομικού Κώδικα. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό που επέβαινε, βρέθηκαν 52 πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά 260 λίτρα λαδιού που προσομοίαζε σε ελαιόλαδο, χωρίς να τηρεί τις προβλεπόμενες ενδείξεις της αγορανομικής νομοθεσίας, ενώ στερούνταν και της σχετικής άδειας από την αρμοδία Αρχή. 

Ο Δημήτριος Γιαννουλάκος ευχαριστεί δημόσια την Έφη Τσαμπάκη

Υπογράφει ο Δημήτριος Γιαννουλάκος
"Ο Γιαννουλάκος Δημήτριος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Έφη Τσαμπάκη ύστερα από την εύρεση και παράδοση στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς του απολεσθέντος πορτοφολιού του, την 13 Μαΐου 2016 και ώρα 21:00 περίπου, για την πράξη της.