Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που παρασκεύαζε και διακινούσε λαθραία ποτά

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στην παρασκευή και διακίνηση λαθραίων ποτών σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη.

Εξόρμηση του ΚΚΕ στους κατοίκους και στους πρόσφυγες-μετανάστες στο Χέρσο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς 
Τη Δευτέρα 18 Απρίλη μέλη της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ πραγματοποίησαν εξόρμηση στο Χέρσο Κιλκίς με σκοπό τη συζήτηση, με τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας εδώ και δύο μήνες σχεδόν, για τις πολιτικές εξελίξεις και για τις θέσεις του ΚΚΕ.

Συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Σάββατο 23/4/2016 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενημερώθηκε αναλυτικά και εξέτασε σε βάθος τις προτεινόμενες διατάξεις του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό των Δικηγόρων.

Συμβουλές του ΕΦΕΤ για τις αγορές του Πάσχα

Στον ετήσιο προγραμματισμό του για τους ελέγχους στα τρόφιμα, ο ΕΦΕΤ προβλέπει την εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο του Πάσχα με κύριο γνώμονα να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών από κινδύνους αλλά και τα συμφέροντά τους από πρακτικές υπονόμευσης. 

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

"Ελληνίδες, Έλληνες
Νεοδημοκράτισσες, Νεοδημοκράτες
Εδώ στην Αθήνα
Από σήμερα μέχρι την Κυριακή
Χτυπά η καρδιά της νέας Μεταπολίτευσης

Ποιους μετανάστες θέλουμε;


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Με αφορμή τα λόγια του πρώην καθηγητή μου κου Μάρδα, πως «Οι μετανάστες που έρχονται, μπορούν αν θέλουν να επενδύσουν 250.000€ έκαστος», μπορούμε να αναφέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα στην Ευρωπαϊκή κοινότητα όσον αφορά την διαπολιτισμικότητα.