Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το Kinesis Gym Κιλκίς συμμετέχει στην απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση
Kinesis Gym
Κιλκίς
H διεύθυνση του γυμναστηρίου σας ανακοινώνει ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες –συνδρομητές αλλά και προς τον κοινό αγώνα που γίνεται για την γενική πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 4-2-2016 κατά του προσχεδίου για το Νέο Ασφαλιστικό, θα συμμετέχει με τετράωρη στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ εώς τις 14:00 μ.μ.

Το yoga pilates house Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση yoga pilates house Κιλκίς 
Το yoga pilates house Κιλκίς συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016, ενώνοντας τη φωνή του μαζί με τα σωματεία, τα εργατικά συνδικάτα καθώς και όλους τους φορείς και τους συλλόγους της ελληνικής κοινωνίας ενάντια στο ασφαλιστικό.

Έμποροι Θεσσαλονίκης: "Κλέίνουμε, γιατί μας κλείνουν"

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΣΤΙΣ 10:30 π.μ. ΤΣΙΜΙΣΚΗ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ
γιατί…ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μικρός Πιανίστας: Νέο τμήμα πιάνου για παιδιά 5 ετών στο Κιλκίς

Μαθήματα πιάνου & αυτοσχεδιασμού
εξειδικευμένα για μικρές ηλικίες παιδιών (από 5 ετών)
με βάση τη φιλοσοφία του Shinihi Suzuki
Καθηγήτρια πιάνου Τίνα Μαργαρίτη

Ξεκινάει ο Β΄ κύκλος μαθημάτων μουσικοκινητικής για βρέφη και νήπια στο Κιλκίς

Εργαστήρι μουσικής αγωγής βρεφών και νηπίων
μαζί με τον γονέα
8 μηνών έως και 5 ετών.
Μουσικοπαιδαγωγός -καθηγήτρια πιάνου Τίνα Μαργαρίτη

Παραλύει η Ελλάδα: Κλειστά σύνορα και Τέμπη - Αναλυτικό γράφημα με τα μπλόκα σε όλη τη χώρα

Παραλύει το οδικό δίκτυο σε όλη σχεδόν την Ελλάδα σήμερα, από τους αποκλεισμούς αγροτών που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό.
Οι αγρότες του Εβρου αποφάσισαν να αποκλείσουν επ' αόριστον τα συνοριακά περάσματα προς Τουρκία και Βουλγαρία, «σφραγίζοντας» τις εισόδους και τις εξόδους. Ενώ από της 10 μέχρι τις 22:00 οι αγρότες της Θεσσαλίας κόβουν και πάλι την Ελλάδα στα δύο, αποκλείοντας την κοιλάτα των Τεμπών.


Γιορτή Γραμμάτων στον δήμο Παιονίας

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ανήμερα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου η Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας του Δήμου Παιονίας.

Σταύρος Γιαβασίδης: "Ας μη κάνουμε την απάθεια μας δικαιολογία τους"

Υπογράφει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, Σταύρος Γιαβασίδης
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ σε σύμπνοια απόψεων με τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ KΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ βρίσκεται σήμερα εδώ για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου απέναντι στην Κυβέρνηση αλλά και στους δανειστές που πρέπει να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό οικονομική επίθεση και στα όρια του οριστικού λουκέτου, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία». 

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Δικαίωμα Φωτός" της Έλλης Φρεγγίδου, στον Ιανό



Νέος προπονητής στον Κιλκισιακό, ο Μάκης Δανδίκας

Η Διοίκηση του Κιλκισιακού ανακοινώνει τη πρόσληψη στη τεχνική ηγεσία του έμπειρου προπονητή Μάκη Δανδίκα.

Το νέο Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Το νέο επταμελές Δ.Σ. της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρείας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, που προέκυψε από τις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου 2016, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Ολοκλήρωση των βιωματικών εργαστηρίων για μαθητές Ε΄ και ΣT΄ τάξης με θέμα την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς στα Δημοτικά σχολεία

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 τα βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές στα πλαίσια εφαρμογής της ολοκληρωμένης παρέμβασης για την πρόληψη της επιθετικής συμπεριφοράς βασισμένη στη φιλοσοφία των ομoτίμων. 

Η γιορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος, στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου

Μέ λιτάνευση τῆς θαυμαστῆς καί περίλαμπρης εἰκόνας τοῦ Ἁγίου Μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος καί ἑνός τμήματος ἀπό τήν ἁγία κάρα του ξεκίνησαν ἀπό νωρίς τό ἀπόγευμα (4μ.μ.) τῆς Κυριακῆς, 31 Ἰανουαρίου 2016, οἱ ἑορταστικές ἐκδηλώσεις πρός τιμήν του. Τόπος ἑορτασμοῦ ἦταν τό Ἱερόν Κοινόβιον Ὁσίου Νικοδήμου στόν Πεντάλοφο Παιονίας, πού βρίσκεται λίγο πιό ψηλά ἀπό τήν κωμόπολη τῆς Γουμένισσας, στούς πρόποδες τοῦ ὄρους Πάϊκου.

Kinesis-Gym Kilkis: 12 Συνεδρίες Power Plate + 1 Μήνας γυμναστήριο 99€

Ανακοίνωση του Kinesis-Gym Kilkis
Είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται λόγο του υψηλού ποσοστού λίπους που συσσωρεύεται στο σώμα, ακόμη και αυτοί που δεν έχουν πολλά παραπανήσια κιλά. 

Λειτουργοί Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης: Γενική απεργία, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Υπογράφει η Ομοσπονδία Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Μετά το νέο μισθολόγιο και την παράταση του παγώματος των αποδοχών των Δ.Υ. (βλ. σχετικά http://www.oltee.gr/?p=5589), η Κυβέρνηση παρουσίασε το σχέδιο – πρότασή της για ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό (βλ. σχετικά http://www.oltee.gr/?p=5635) σε καθαρά αντιασφαλιστική κατεύθυνση, συνθλίβοντας κατακτήσεις του λαϊκού κινήματος και κατεδαφίζοντας όποιες κοινωνικές οάσεις απέμειναν αλώβητες από παρόμοιες καταστροφικές νομοθετικές πρωτοβουλίες των προηγούμενων κυβερνήσεων! Δεν πάει άλλο!

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο (3/2/2016)

Ζητείται από την LIDL Hellas υποδιευθυντής-τρια καταστήματος (6ωρη απασχόληση) στο Πολύκαστρο Κιλκίς
Δείτε ΕΔΩ

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)