Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Αυτά είπε ο Τζιτζικώστας στην Κατερίνη σήμερα στις 8:30 μ.μ.

Βασικά σημεία της κεντρικής ομιλίας του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κατερίνη.

Πορτοκαλάδα με ανθρακικό αλλά και πολύ βενζοϊκό. Οπότε ασ' την καλύτερα!

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Παρακολούθησης Παραγόντων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση μη ασφαλούς προϊόντος "πορτοκαλάδα με ανθρακικό", το οποίο βρέθηκε να περιέχει συντηρητικό (βενζοϊκό) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης. 

Δείτε με μια ματιά, όλα τα σημερινά (27-10-2015) θέματα της Γνώμης Κιλκίς Παιονίας

Γιορτάστε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Ράντσο Κιλκίς

Ζωντανά η ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κατερίνη σήμερα στις 20:30


Silver Alert: Μπορείτε να βοηθήσετε;

Υπάρχει εξαφάνιση 95χρονου από τη Μεταμόρφωση Αττικής. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. 

Τέλος στο τραπεζικό απόρρητο της Ελβετίας για τους πολίτες της Ε.Ε.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου τη θέση του επί της συμφωνίας με την Ελβετία για την άρση του τραπεζικού απορρήτου των πολιτών της ΕΕ, κάτι που θα καταστήσει δυσκολότερη την απόκρυψη χρηματικών ποσών από τις φορολογικές αρχές. Η ΕΕ και η Ελβετία θα ξεκινήσουν την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των κατοίκων τους, αρχής γενομένης από το 2018.

Άρωμα γυναίκας στην παραγωγική ανασυγκρότηση

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, παρευρέθηκε στην Ημερίδα που πραγματοποίησε η ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, με θέμα «“Επιχειρώντας εξίσου”: Δράσεις του Γραφείου Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ -Αποτελέσματα και Προοπτικές».

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Φιλικό για τους Ατρόμητους με τον Μακεδονικό Λητής, σήμερα το βράδυ

Φιλικό για τους Ατρόμητους Νέας Σάντας - Αγίου Παντελεήμονα απόψε στις 21:15 με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού Λητής στο κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού. Από το σημερινό φιλικό ο ο προπονητής των Ατρόμητων Κώστας Λαδάς αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της δύσκολης συνεχείας που περιμένει την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δέσμευση Κατρουγκαλου για μη ποινικοποίηση οφειλών επιχειρηματιών προς τον ΟΑΕΕ

Με αφορμή τη συνάντηση της 26ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά, ο κ. Κορκίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Το νέο σκουφάκι του Yoga Pilates House Κιλκίς

Δωρεάν με την εγγραφή σας!
Yoga Pilates House, Θεσσαλονίκης 16 (1ος όροφος), Κιλκίς, Τηλ. 23417 71719

Δηλώσεις ζημιών σε βαμβακοπαραγωγούς στο ν. Κιλκίς

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς πληροφορεί τους βαμβακοπαραγωγούς του νομού ότι, από τους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ έχει γίνει αναγγελία ζημιών από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις.

Γενική Συνέλευση Προέδρων Ε.Λ.Μ.Ε.

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, έγινε η Γενική Συνέλευση Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε. Η Γενική Συνέλευση αυτή στα χνάρια των Γενικών Συνελεύσεων της περασμένης χρονιάς κατέδειξαν για άλλη μια φορά την αδιαφορία των συναδέλφων από την μία και την επαναστατικότητα των συντρόφων Προέδρων από την άλλη! 

Κιλκίς: Πληρωμή μετά τις ενστάσεις της δράσης «Βιολογική Γεωργία»

Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Σε συνέχεια των από 6-10-2015 και 8-10-2015 ανακοινώσεων με τις οποίες αρχικά αναρτήσαμε και στη συνέχεια αποσύραμε λόγω προβλήματος τους συστήματος μηχανογράφησης τις καταστάσεις ανάρτησης πληρωμής μετά ενστάσεων της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του πρώτου έτους (2012) εφαρμογής, γνωστοποιούμε στους δικαιούχους και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι από 27-10-2015 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς οι νέες διορθωμένες προαναφερόμενες καταστάσεις.

"Οι «εργολάβοι της υγείας», έχουν στόχο το κέρδος και όχι την υγεία των πολιτών"

Δελτίο τύπου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 26ης Οκτωβρίου 2015 που συγκάλεσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, αποφάσισε να συμμετάσχει και να στηρίξει τον αγώνα του Κλάδου για την κατοχύρωση του επαγγέλματος και την επιστημονική αξιοπρέπεια των συναδέλφων από την απαράδεκτη επιμονή των λεγόμενων «Θεσμών» για κατάργηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων.

CSI Gallikos: Το μοναδικό δωμάτιο απόδρασης στο ν. Κιλκίς

Η νέα μόδα στην βιωματική διασκέδαση για τους νέους και όχι μόνο είναι τα δωμάτια απόδρασης και στον νομό Κιλκίς υπάρχει πλέον το μοναδικό δωμάτιο απόδρασης, το CSI Gallikos!

Ο εφιάλτης που ζούσε 26χρονη επί δύο χρόνια

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνήθηκε υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση και παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος 26χρονου ημεδαπού και ενός ακόμη ημεδαπού, χρήστη ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται.

Μήνυμα Π. Ανανιάδη, για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου

Υπογράφει ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας - Β/θμιας
Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας
Παναγιώτης Ζ. Ανανιάδης
Γεωλόγος-Θεολόγος
"Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 αποτελεί ορόσημο στην πορεία του Έθνους μας και κατέχει περίοπτη θέση στο βάθρο της συλλογικής μας μνήμης. Πριν από 75 χρόνια οι Έλληνες, με ελάχιστα εφόδια και εξοπλισμό, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, ύψωσαν το ανάστημά τους και αντιστάθηκαν στις σιδερόφρακτες ορδές των φασιστών κατακτητών.

“Για το κακό που έγινε.....”

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Νιώθω μεγάλη τιμή όταν λαμβάνω προσκλήσεις από ανώτατους επιστημονικούς και άλλους φορείς στο εξωτερικό, για να μιλήσω για ζητήματα που αφορούν τον λαό μου και ειδικότερα την περίοδο εξολόθρευσής του από τους Νεότουρκους και τους Κεμαλικούς. Για να μιλήσω για το μεγάλο έγκλημα της Γενοκτονίας των Ελλήνων.

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο σύλλογο GOLDEN ATHLOS FIGHTCLUB

Σας ενημερώνουμε ότι, έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου GOLDEN ATHLOS FIGHTCLUB στο Κιλκίς.
Εγγραφές καθημερινά από 19.00 έως τις 23.30.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 32 προσλήψεις Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας


Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1Γ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση τριάντα δύο (32) θέσεων μονίμων υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας με γραπτό διαγωνισμό στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (27/10/2015)


Η ELVIAL ΑΕ λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά νέο συνεργάτη για το τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού. 
Δείτε ΕΔΩ