Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τεράστια κέρδη για τον εμπορικό κόσμο του Κιλκίς….

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Μέρες δόξας και οικονομικής άνθησης περνάει η αγορά του Κιλκίς, σήμερα το 2.039 μΧ. Η τεράστια επιτυχία του «Ελληνικού εκπτωτικού κέντρου Κιλκίς» στις δίδυμες αποθήκες της Ελ. Βενιζέλου, ήταν η αρχή για να «παρασύρει» και την υπόλοιπη αγορά της πόλης. Μια αγορά, που τότε το 2015 φυτοζωούσε και εργοπέθαινε.

1η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα του Νοσοκομείου Κιλκίς

Δείτε το  πρόγραμμα  της Διημερίδας ΕΔΩ

Αυτοί κάνουν "διάλογο"... και η εκπαίδευση συνεχίζει να καταρρέει

Δελτίο τύπου Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών
Συνάδελφοι, ως Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών δηλώνουμε την απογοήτευσή μας για το επίπεδο διαλόγου μεταξύ του Υπουργού Παιδείας και των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών.

Διαγραφή χρεών στο Δημόσιο με 7 κριτήρια – Το ευεργετικό μέτρο που προανήγγειλε η κυβέρνηση – Ποιοι μπορούν να ωφεληθούν

Σε διαγραφή χρεών στην Εφορία μέχρι 20.000 ευρώ για τα φτωχά και υπερχρεωμένα νοικοκυριά θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης.

Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς: Με στόχο την αυξημένη πολιτική παρέμβασή της στα τοπικά

Δελτίο τύπου  «Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς»
Η «Κεντροαριστερή Κίνηση Κιλκίς» (Κ.Κ.Κ), θεωρεί πως η σφοδρή σύγκρουση της Κυβέρνησης με την δύσκολη πραγματικότητα, μετά τις πρόσφατες εκλογές, δημιουργεί νέες ευνοϊκές συνθήκες για την επανασυσπείρωση των ευρύτερων δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ισχυρού σοσιαλδημοκρατικού φορέα.

Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας


Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Συνέλαβαν δύο πιτσιρίκους 12 και 13 ετών για κλοπή μοτοσυκλέτας, σε περιοχή του Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (14-10-2015) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ανήλικοι ημεδαποί ηλικίας 12 και 13 ετών, διότι πρωινές ώρες την ίδια μέρα αφαίρεσαν από την αυλή της οικίας 42χρονου ημεδαπού δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής - "Κοινωνική Προστασία και Γεωργία: Σπάζοντας το φαύλο κύκλο της φτώχειας στις αγροτικές περιοχές"

Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο στις 16 Οκτωβρίου. Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής για το έτος 2015 είναι «Κοινωνική Προστασία και Γεωργία : σπάζοντας το φαύλο κύκλο της φτώχειας στις αγροτικές περιοχές».

Ο Γ. Γεωργαντάς ρωτάει που τα βρήκαν τα λεφτά, μέλη του υπουργικού συμβουλίου

Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συνυπέγραψε με άλλους πέντε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα, τον Υπουργό Επικρατείας κ. Ν. Παππά και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλο με θέμα: «Ερωτήματα σχετικά με τα πόθεν έσχες μελών του Υπουργικού Συμβουλίου».
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

1ο Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" στο Ελσίνκι/ Φινλανδία 23-24 Οκτωβρίου 2015

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Φινλανδία, και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού. 
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) «Ελλάδα Παντού» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Φινλανδο-Ελληνικών Σωματείων με έδρα την Φινλανδία (18 Φινλανδο-ελληνικά σωματεία με 1850 μέλη), και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Φινλανδίας, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2015.

Χρόνος διδακτικής υπηρεσίας για τις γυναίκες εκπαιδευτικούς η άδεια επαπειλούμενης κύησης

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η άδεια επαπειλούμενης κύησης ως άδεια σχετιζόμενη με την κύηση και τη λοχεία πρέπει να προσμετρηθεί ως χρόνος διδακτικής υπηρεσίας για τις γυναίκες εκπαιδευτικούς, υποψήφιες για θέση ευθύνης, διαφορετικά τίθεται ζήτημα διάκρισης με βάση το φύλο και την οικογενειακή κατάσταση η οποία απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία.