Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους από τον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
Είναι στιγμές που οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψεις τα αισθήματα που θέλεις να εκφράσεις. Είναι στιγμές που η κοινωνική ευαισθησία ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Λαμπρή τελετή εγκαινίων στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Δήμου Κιλκίς

Με γλυκιά προσμονή και ενθουσιώδη διάθεση να ζήσουν το παιδικό τους όνειρο, οι πιστοί μικροί και μεγάλοι φίλοι του κουκλοθεάτρου και της παντομίμας προσήλθαν την Κυριακή στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στη δική τους λαμπερή γιορτή, στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς!

Πολυμένης και Καλλία νικητές στο Ρακανόπον 2015

Με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος αγώνας δρόμου «Απάν Σο Ρακανόπον» που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς και την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στον Επτάλοφο Κιλκίς.

Έρχονται 1.105 προσλήψεις συμβασιούχων – Αναλυτικά οι θέσεις ανά δήμο (ΚΥΑ)

Στην πρόσληψη 1105 ατόμων σε δήμους προχωρούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και το υπουργείο Οικονομικών. Η απόφαση, την οποία υπογράφουν ο Νίκος Βούτσης και ο Δημήτρης Μάρδας χωρίζεται σε δύο μέρη.

Αναμενόμενα τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών στην έκθεση

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Κίνητρο Κιλκίς
Πρεμιέρα σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα της έκθεσης. Τα σημερινά θέματα που αφορούσαν στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας ήταν αναμενόμενα καθώς η 18η Μαΐου είναι διεθνής ημέρα μουσείων.

Δωρεάν ο κόσμος του Κιλκισιακού στη Βέροια

Την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι αναχωρεί λεωφορείο για τον κόσμο (δωρεάν) από την Πλατεία Ειρήνης για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κιλκισιακού στη Βέροια με την Ειρηνούπολη.

Στις Σέρρες η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Στο 4ο Τουρνουά ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Νίκης Χριστού Σερρών έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού την Κυριακή 17 Μαΐου 2015.

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Δελτίο τύπου  Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2015, ημέρα Τρίτη, ύστερα από εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου αποφάσισε Πανελλαδική Στάση Εργασίας για την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου στηρίζοντας την 24ωρη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή.

Σπείρα εκβιαστών δρα μέσω κοινωνικών δικτύων

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την πληροφορία πως Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα με αποκλειστικό σκοπό να εκβιάσουν αργότερα τα θύματά τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, άτομα προσεγγίζουν ανυποψίαστους χρήστες του Διαδικτύου, κυρίως άνδρες, τους οποίους προτρέπουν σε διαδικτυακό σεξ ή αλλιώς cybersex και προβαίνουν στην αθέμιτη βιντεοσκόπηση τους.

Παράσταση του Kρατικού κουκλοθεάτρου - Burgas σήμερα στο Κιλκίς

Την εξαιρετική παράσταση του Kρατικού κουκλοθεάτρου - Burgas με το έργο TUMBA-LUMBA φιλοξενεί σήμερα 18 Μαίου στις 7 το απόγευμα το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς.

Απολογισμός και συμπεράσματα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Η αγωνιστική περίοδος 2014-15 είναι πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η ώρα να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Ο σύλλογος ενισχύθηκε την καλοκαιρινή αλλά και την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές διατηρώντας σχεδόν εξ ολοκλήρου και το πολύ καλό υλικό που είχε.

Ο Περικλής εκφράζει τις πιο θερμές του ευχές...

"Με αφορμή την έναρξη και διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων, εκφράζω τις πλέον θερμές ευχές μου προς όλα τα μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας.
Στους διαγωνιζόμενους μαθητές εύχομαι καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους. Στους δε δασκάλους και γονείς των μαθητών εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για το τιτάνιο έργο της μετάδοσης των γνώσεων και της συμπαράστασης στον αγώνα της μάθησης.

Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Ευθυμία Καράμπαγλη

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Συλλόγου και ήδη Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ (Ε.Σ.Α.μεΑ) κ. Καράμπαγλη Ευθυμία για την εκλογή της και στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματίων Γονέων & Κηδεμόνων (ΠΟΣΓΚΑμεΑ)

Ημερίδα Παρουσίασης του έργου Ipa Shield από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούν στην ημερίδα παρουσίασης του έργου Ipa Shield «Κοινές δράσεις για την προστασία και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή».

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κίνδυνος για τα Ελληνικά Πτυχία

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Βόμβα του Υπουργείου Παιδείας, το ωστικό κύμα της οποίας δημιουργεί συνθήκες ανεξέλικτες των Ελληνικών πτυχίων από το Ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό οικοδόμημα.

24ωρη πανελλαδική πανυγειονομική απεργία στις 20 Μαΐου 2015

"Ναι σε αδειούχους επαγγελματίες Εργολήπτες Ηλεκτρολόγους και όχι σε παράνομους"

Δελτίο τύπου  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η)
Με αφορμή το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA CHANNEL στις 6/5/2015, όπου για μία ακόμη φορά ο κλάδος των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (κλάδος αυτοαπασχολούμενων και πολύ μικρών επιχειρήσεων) «στοχοποιείται» ως κλάδος φοροφυγάδων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω.

Συναυλία σπουδαστών του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς, τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015


Συνεδριάζει σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 18 Μαΐου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

2η Έκθεση Παιδικής Δημιουργία στην Πλατανιά



Υπογράφει ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πλατανιάς 
Η 2η 'Εκθεση διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του εορτασμού των πολιούχων του χωριού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με την συνεργασία των δασκάλων και της νηπιαγωγού του Δημ.Σχολείου Πλατανιάς.

Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των παιδιών μας!!!

Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Γνωριμία με την αρχαιολογική μαρτυρία του νομού Κιλκίς»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συνδιοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Γνωριμία με την αρχαιολογική μαρτυρία της Π.Ε. Κιλκίς και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Αρχαιολογικού Μουσείου» τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 στον χώρο της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς (Κιλκίς, Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος), κατά τις ώρες 11.15 – 14.00.

Άρχισε την λειτουργία του το κολυμβητήριο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Άρχισε την λειτουργία του το κολυμβητήριο Κιλκίς στο Alexandros sports center και οι αθλητές του μαθαίνουν από νωρίς το ζωτικό άθλημα της κολύμβησης. Ώρες εγγραφών το πρωί 10.00-13.00 και το απόγευμα 16.00-21.00 κάθε μέρα.

Επίλογος του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς, για τη χρονιά που μας πέρασε

Ζεστό το απόγευμα της Κυριακής (17/5/2015), όχι μόνο γιατί ο υδράργυρος άρχισε να ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά, αλλά κυρίως γιατί η τοπική κοινωνία της πόλης του Κιλκίς απέδειξε πως μπορεί να ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας με τη συμμετοχή του, όταν διαπιστώνει την ειλικρινή προσπάθεια των φορέων να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Τρικυμία στη Ν. Δ.- Σαμαράς εναντίον Καραμανλή – Ξαφνική (και αψυχολόγητη) επίθεση από την εφημερίδα του Ομίλου Μπόμπολα·Εφορία-Ποιοι 18άρηδες πρέπει να κάνουν φέτος δήλωση·Φάρμακα: - Αύξηση συμμετοχής και πάλι
ΕΘΝΟΣ ·Εβδομάδα βαρόμετρο για τη διαπραγμάτευση-Που στοχεύει η κυβέρνηση και τι ζητούν οι δανειστές·Μισθωτοί, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων- Περαίωση –εξπρές από την Εφορία·Δημόσιοι υπάλληλοι- Τι αλλάζει στα Πειθαρχικά Συμβούλια