Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μασκέ χορός και Κούλουμα στη Φύσκα Κιλκίς

Ο πολιτιστικός σύλλογος Φυσκιωτών Κιλκίς διοργανώνει αποκριάτικο μασκέ χορό για μικρούς και για όσους αισθάνονται νέοι, την Κυριακή 22 Φεβρουάριου 2015 και ώρα 18 μ.μ., στην αίθουσα του συλλόγου.
Επίσης τη Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του συλλόγου θα γιορταστούν τα Κούλουμα, όπου και θα προσφερθούν, φασολάδα, λαγάνα, ελιές, τουρσί, ταραμάς, χαλβάς και κρασί.
Ο σύλλογος ευχαριστεί τον κ. Χάρη Νεοφυτίδη διευθυντή του ξενοδοχείου ΜΕΤ Θεσσαλονίκης για την ευγενική χορηγία του στις παραπάνω εκδηλώσεις.

Αγαθοπούλου: Σταματούν όλες οι συγχωνεύσεις υπηρεσιών και σχολείων στο ν. Κιλκίς

Μετά από συνομιλία τηw Ειρήνης Αγαθοπούλου με τον Υπ. κοινωνικής ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη και Αν.Υπ. Παιδείας, Τάσο Κουράκη, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι σταματούν όλες οι συγχωνεύσεις υπηρεσιών και σχολείων, μεταξύ αυτών και του ΙΚΑ Αξιούπολης και των σχολείων Τούμπας και Γοργόπης. Την ανακοίνωση έκανε η κ. Αγαθοπούλου στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook.

Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση παραχωρώντας ισοπαλία στην Δόξα Χέρσου με 1-1 σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης σκοράροντας από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ στην μοναδική ευκαιρία που είχαν στο πρώτο ημίχρονο και από τις ελάχιστες καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

5 εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής Γονέων στο Κιλκίς

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.

Μπουμπουχέρια 2015: Την Καθαρά Δευτέρα στο Βαφειοχώρι


Βιωματικό εργαστήριο για εφήβους για εφήβους από τον "Νηρέα" Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» οργανώνει την υλοποίηση βιωματικού εργαστηρίου για εφήβους.

Τα "δίνει" όλα ο Αμάραντος


Σκοτώθηκε 26χρονος σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Σήμερα (16-02-2015) το μεσημέρι στο 233 χλμ (ύψος Πολυμύλου) της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Βέροια, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο εισόδου της σήραγγας (Σ-10), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στο όχημα δεν επέβαιναν άλλα άτομα.

Η διπλή ηθική της δημοτικής αρχής Θεσσαλονίκης

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Αντιπολίτευση: Η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη έχει παρουσιάσει ικανοποιητικό έργο σε επιμέρους τομείς: αυτό δεν αμφισβητείται – εκείνο που λείπει από το πολιτικό συνονθύλευμα που διοικεί το δήμο Θεσσαλονίκης είναι ο γενικότερος πολιτικός προσανατολισμός. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η διαρκής διγλωσσία και οι συνεχείς παλινδρομήσεις: στο μεταξύ ένα μέρος του αρχίζει να διολισθαίνει στην φθηνή πολιτικοκομματική δημαγωγία.

Πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών για 8 ώρες εβδομαδιαίως

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, καλούνται οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω κλάδων, που επιθυμούν να προσληφθούν ως ωρομίσθιοι καθηγητές για 8 ώρες εβδομαδιαίως, να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. (Με βάση το με αρ. πρωτ. 10199/Ε2/21-01-2015 έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και την παρ.16 του άρθρου 14 του Ν. 1566/1985 και το αρ. πρωτ.25112/13-02-2015 έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια στην Αυτοδιοίκηση»

Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια στην Αυτοδιοίκηση» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο “THE ΜΕΤ HOTEL” (26ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη, τηλ. 231 001 7000) από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ.

Προπόνηση ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο RPM by LesMIlls

Ο δρόμος για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της απώλειας λίπους έχει όνομα RPM….. 
Τι είναι το RPM….;
Το RPM™ είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει.
Κάψτε έως 620 θερμίδες* σε κάθε προπόνηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση γρήγορα.

Νέο Δ.Σ. στους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Αποκριές στο Κιλκίς με .... τρελές ελπίδες και μασκαράδες με καπέλα!

Με ζωηρό κέφι, με μοναδικό μπρίο και με τρελές ελπίδες συνεχίζει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του ο Δήμος Κιλκίς μετά τα επιτυχημένα μουσικά όσο και εύγευστα τσικνίσματα της Τσικνοπέμπτης στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

Σούλης ο τυχερός!

Δελτίο τύπου Σ. Καζαντζίδη
Την Τσικνοπέμπτη ο πολιτευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης επισκέφθηκε το 1ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και μοίρασε μπάλες ποδοσφαίρου στους μαθητές των παραπάνω σχολείων. Συγχρόνως είχε επαφές με το σύλλογο διδασκόντων και με στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Μπάλες ποδοσφαίρου μοίρασε ο κ. Καζαντζίδης και στην Ακαδημία του ''Πάϊκου'' Γουμένισσας.

O Α.Σ. ΑΘΛΟΣ στο Διασυλλογικο Πρωτάθλημα kick boxing της Ε.Ο.Μ.Α. στην Θεσσαλονίκη

Στις 8 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ε.Ο.Μ.Α. Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing Συλλόγων από την Βόρεια Ελλάδα.

Οι κυνηγοί του Κιλκίς κόβουν την βασιλόπιτά τους


«Η προσκόλληση του βρέφους και οι συνέπειες στην αυτοεκτίμησή μας»

Με μια επιτυχημένη εισήγηση του Παιδοψυχιάτρου κ. Δ. Πέτρου που αφορούσε στο θέμα της «Προσκόλλησης του βρέφους και των συνεπειών στην αυτοεκτίμησή μας» έγινε η έναρξη των συναντήσεων του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς στις οποίες η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς αποτελεί συνεργαζόμενο φορέα.

ΓΑΣ Κιλκίς: ΕΛΑΤΕ να γράψουμε όλοι μαζί ξανά την ιστορία!


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Η ομάδα Χάντμπολ του ΓΑΣΚ αναγνωρίζει την αγάπη και την στήριξη του κόσμου για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, πόσο μάλλον μια περίοδο που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει τις όποιες οικονομικές και αγωνιστικές δυσκολίες παρουσιάζονται.

Τίτλοι εφημερίδων, 15 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αγωνία με λαχτάρα!-Δεν θα υπάρξει (τα πιθανότερο) συμφωνία ούτε σήμερα στις Βρυξέλλες! Προς έκτακτο Eurogroup (!) την Παρασκευή·Τα εύκολα «ναι» και τα δύσκολα «όχι» της διαπραγμάτευσης·Αθλιότητα του… ποταμίσιου Ορφανού –Τι έγραφε περί δραχμής στο Twitter και το έσβησε
ΕΘΝΟΣ ·Όλο το σχέδιο για τις αλλαγές στο Δημόσιο- Πως θα προχωρήσει η κυβέρνηση στη δημιουργία του επιτελικού κράτους·Θρίλερ με τον νέο Πρόεδρο- Αύριο το όνομα·Μάχη στις Βρυξέλλες και στις πλατείες- Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση